Maja1309 -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (24.3.2013 13:17:26)
|
Ivek BRAVOOOOOOOOOOOO čestitam ti od srca Gago da nam i ti pozeleniš zelim ti od srca. Temp ti je predobra. Žene moje evo ispod nadam se i mog dobitnog grafića. Dobila sam pozitivan test 11dpo i 12dpo. 11dpo crtica je blijeda, ali 12dpo malo tamnija ali i dalje blijeda. Al tu su dvije crtice, sad samo molim boga da nije biokemiska trudnoća. Inače mi je danas 27dc i u srijedu ne treba da dobijem vješticu, nadam se da neću, i da će mrvica ostati. Meni je ovo 7 cikus da se trudimo, 4 da mjerim bazalnu, 3 da sam pila macinu travu, 4 da sam radila lh trakice i jedini ciklus u kojem sam pokrila sva tri dana prije ovulacije i sam dan ovulacije sa X. Prvi u kojem sam imala skok od 0,2 C, inače samo 0,05 C. Jedini simptomi rstezljiva mutna sluz 6dpo kao i jaka glavobolja koja me probudila taj dan, jako uzdrigivanje noć prije pozitivnog testa pa evo sve do danas, šta god popijem, pojedem ja uzdrigujem. Jučer jaka glavobolja koja me probudila. Želim vam da što prije vidite scoje crtice i da meni moja mrvica ostane i vještica ne dođe. [img]http://www4.slikomat.com/13/0324/f9t-veljac.jpg[/img]
|
|
|
|