Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ringeraja na TV-u :)) 26.2.2013 23:24:38
|
|
|
|
milenatea
|
predivne steeee nisam treptala kad ce drugi deo ?
|
|
|
|
RE: Ringeraja na TV-u :)) 26.2.2013 23:32:21
|
|
|
|
dunja RR
|
Skinuću ga sutra, mada milsim da je drugi deo jako kratak
|
|
RE: Ringeraja na TV-u :)) 27.2.2013 9:34:45
|
|
|
|
milenatea
|
ok
|
|
|
|
RE: Ringeraja na TV-u :)) 27.2.2013 9:52:33
|
|
|
|
J@n@
|
-bile ste divne!
|
|
|
|
RE: Ringeraja na TV-u :)) 27.2.2013 16:40:03
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Kooonačno da iskažem divljenje i pohvalu naši RRajkama koje su otišle pred kamere kao da to rade svaki dan za dobar dan Profesionalnost, a pre svega izgled i kultura izražavanja su bili i više nego na visokom nivou! Odlično odrađeno!!! Bravo
|
|
|
|
RE: Ringeraja na TV-u :)) 27.2.2013 17:02:44
|
|
|
|
ceca111
|
Devojke svaka cast najbolje ste...
|
|
|
|
RE: Ringeraja na TV-u :)) 27.2.2013 17:08:38
|
|
|
|
Jole84
|
Odgledala ponovo,malo je reći-bile ste divne sve tri Sad mi žao što nisam pošla u studio da navijam iza kamera
|
|
RE: Ringeraja na TV-u :)) 27.2.2013 17:22:05
|
|
|
|
janabons
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Kooonačno da iskažem divljenje i pohvalu naši RRajkama koje su otišle pred kamere kao da to rade svaki dan za dobar dan Profesionalnost, a pre svega izgled i kultura izražavanja su bili i više nego na visokom nivou! Odlično odrađeno!!! Bravo Bravo, sve pohvale,stvarno ste bile super Ringeraja mi je mnogo pomogla u svemu kroz sta sam prolazila,a tek cemo se druziti
|
|
RE: Ringeraja na TV-u :)) 1.3.2013 17:36:35
|
|
|
|
lady_b
|
Super ste sve tri Jako ste to profesionalno odradile i nisam primjetila tremu kod vas.. ja bih se sva spetljala
|
|
|
|
RE: Ringeraja na TV-u :)) 20.5.2013 16:24:41
|
|
|
|
Ana13
|
pa ja sam ovo tek sad nasla... Zaboravila sam da vas pitam gde da pogledam ovaj snimak kada smo pile kaficu i sad ga slucajno nadjoh. Divne ste bile,drage moje
|
|
|
|
RE: Ringeraja na TV-u :)) 20.5.2013 16:30:22
|
|
|
|
mati
|
Bebi pa to si ti? Sto si se promenila? Mozda si negde i napisala a ja nisam propratila...
|
|
RE: Ringeraja na TV-u :)) 20.5.2013 16:40:11
|
|
|
|
Ana13
|
zato sto ima milion bebi,a i nesto mi je nezgodno kad me neko tako nazove Zamolila sam Lesicu da otvorim novi profil sa mojim imenom i da obrise stari. Napisala sam ispod da sam bebi dok se ne naviknete da sam ANA
|
|
|
|
RE: Ringeraja na TV-u :)) 20.5.2013 23:47:54
|
|
|
|
gagana83
|
Jaoo pa ja ovo tek sad vidim Diiivne steeee!
|
|
RE: Ringeraja na TV-u :)) 12.6.2013 19:25:41
|
|
|
|
Maraj
|
ponovo sam odgledala
|
|
|
|
RE: Ringeraja na TV-u :)) 19.9.2014 16:26:09
|
|
|
|
rošula
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Evo i nas na TV-u, mnogi su me zamolili da postavim da link, pa sada to radim. Hvala puno Modessty i serpici što su bile samnom i na svemu divnom što su rekle o Ringeraji KLIKOVDE
|
|
|
|
RE: Ringeraja na TV-u :)) 19.9.2014 16:35:47
|
|
|
|
emicaa
|
i ja vas upravo gledam,nisam ni znala za ovo
|
|
|
|
RE: Ringeraja na TV-u :)) 19.9.2014 16:40:50
|
|
|
|
dunja RR
|
Jao bože kako trepćem kao ludak kada imam tremu, užas
|
|
RE: Ringeraja na TV-u :)) 19.9.2014 16:43:27
|
|
|
|
branki*
|
i ja sad gledam ovo,mod,dunja,serpi
|
|
RE: Ringeraja na TV-u :)) 19.9.2014 16:45:33
|
|
|
|
dunja RR
|
Mod i Šerpi su super, kao da su stalno pred kamerama
|
|
RE: Ringeraja na TV-u :)) 19.9.2014 16:50:11
|
|
|
|
dijana1*
|
Ne mogu da vidim, slab mi je net:-( gledala sam ranije i secam se da ste bile divne
|
|
RE: Ringeraja na TV-u :)) 19.9.2014 16:57:10
|
|
|
|
Žapkić
|
Ja sam se sad probudila, videla ovu temu, pustila TV i kao poslednji debil prebacivala kanale da vas nađem!!! A onda sam pogledala datume na RR i tek onda videla link i skontala da vi to gledate preko linka. Eeeeee, kuku... zbogom pameti!!!
|
|
RE: Ringeraja na TV-u :)) 19.9.2014 16:58:11
|
|
|
|
dunja RR
|
Jao ženooo što me nasmeja
|
|
RE: Ringeraja na TV-u :)) 19.9.2014 16:58:55
|
|
|
|
17 joka
|
bile ste divne sve tri
|
|
RE: Ringeraja na TV-u :)) 19.9.2014 17:00:55
|
|
|
|
Žapkić
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Jao ženooo što me nasmeja Dunja, ali ja sam se par minuta toliko nervirala što ne mogu da nađem, pa sam čak pštala i na kalovskoj bosanske, hrvatske, slovenačke i makedonske kanale!!! I onda sednem za računar da postavim pitanje gde vi to gledate i ukapiram!!!
|
|
RE: Ringeraja na TV-u :)) 19.9.2014 17:05:12
|
|
|
|
branki*
|
ajoj,zapkic
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?