Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ringeraja na TV-u :)) 26.2.2013 23:24:38
|
|
|
|
milenatea
|
predivne steeee nisam treptala kad ce drugi deo ?
|
|
|
|
RE: Ringeraja na TV-u :)) 26.2.2013 23:32:21
|
|
|
|
dunja RR
|
Skinuću ga sutra, mada milsim da je drugi deo jako kratak
|
|
RE: Ringeraja na TV-u :)) 27.2.2013 9:34:45
|
|
|
|
milenatea
|
ok
|
|
|
|
RE: Ringeraja na TV-u :)) 27.2.2013 9:52:33
|
|
|
|
J@n@
|
-bile ste divne!
|
|
|
|
RE: Ringeraja na TV-u :)) 27.2.2013 16:40:03
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Kooonačno da iskažem divljenje i pohvalu naši RRajkama koje su otišle pred kamere kao da to rade svaki dan za dobar dan Profesionalnost, a pre svega izgled i kultura izražavanja su bili i više nego na visokom nivou! Odlično odrađeno!!! Bravo
|
|
|
|
RE: Ringeraja na TV-u :)) 27.2.2013 17:02:44
|
|
|
|
ceca111
|
Devojke svaka cast najbolje ste...
|
|
|
|
RE: Ringeraja na TV-u :)) 27.2.2013 17:08:38
|
|
|
|
Jole84
|
Odgledala ponovo,malo je reći-bile ste divne sve tri Sad mi žao što nisam pošla u studio da navijam iza kamera
|
|
RE: Ringeraja na TV-u :)) 27.2.2013 17:22:05
|
|
|
|
janabons
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Kooonačno da iskažem divljenje i pohvalu naši RRajkama koje su otišle pred kamere kao da to rade svaki dan za dobar dan Profesionalnost, a pre svega izgled i kultura izražavanja su bili i više nego na visokom nivou! Odlično odrađeno!!! Bravo Bravo, sve pohvale,stvarno ste bile super Ringeraja mi je mnogo pomogla u svemu kroz sta sam prolazila,a tek cemo se druziti
|
|
RE: Ringeraja na TV-u :)) 1.3.2013 17:36:35
|
|
|
|
lady_b
|
Super ste sve tri Jako ste to profesionalno odradile i nisam primjetila tremu kod vas.. ja bih se sva spetljala
|
|
|
|
RE: Ringeraja na TV-u :)) 20.5.2013 16:24:41
|
|
|
|
Ana13
|
pa ja sam ovo tek sad nasla... Zaboravila sam da vas pitam gde da pogledam ovaj snimak kada smo pile kaficu i sad ga slucajno nadjoh. Divne ste bile,drage moje
|
|
|
|
RE: Ringeraja na TV-u :)) 20.5.2013 16:30:22
|
|
|
|
mati
|
Bebi pa to si ti? Sto si se promenila? Mozda si negde i napisala a ja nisam propratila...
|
|
RE: Ringeraja na TV-u :)) 20.5.2013 16:40:11
|
|
|
|
Ana13
|
zato sto ima milion bebi,a i nesto mi je nezgodno kad me neko tako nazove Zamolila sam Lesicu da otvorim novi profil sa mojim imenom i da obrise stari. Napisala sam ispod da sam bebi dok se ne naviknete da sam ANA
|
|
|
|
RE: Ringeraja na TV-u :)) 20.5.2013 23:47:54
|
|
|
|
gagana83
|
Jaoo pa ja ovo tek sad vidim Diiivne steeee!
|
|
RE: Ringeraja na TV-u :)) 12.6.2013 19:25:41
|
|
|
|
Maraj
|
ponovo sam odgledala
|
|
|
|
RE: Ringeraja na TV-u :)) 19.9.2014 16:26:09
|
|
|
|
rošula
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Evo i nas na TV-u, mnogi su me zamolili da postavim da link, pa sada to radim. Hvala puno Modessty i serpici što su bile samnom i na svemu divnom što su rekle o Ringeraji KLIKOVDE
|
|
|
|
RE: Ringeraja na TV-u :)) 19.9.2014 16:35:47
|
|
|
|
emicaa
|
i ja vas upravo gledam,nisam ni znala za ovo
|
|
|
|
RE: Ringeraja na TV-u :)) 19.9.2014 16:40:50
|
|
|
|
dunja RR
|
Jao bože kako trepćem kao ludak kada imam tremu, užas
|
|
RE: Ringeraja na TV-u :)) 19.9.2014 16:43:27
|
|
|
|
branki*
|
i ja sad gledam ovo,mod,dunja,serpi
|
|
RE: Ringeraja na TV-u :)) 19.9.2014 16:45:33
|
|
|
|
dunja RR
|
Mod i Šerpi su super, kao da su stalno pred kamerama
|
|
RE: Ringeraja na TV-u :)) 19.9.2014 16:50:11
|
|
|
|
dijana1*
|
Ne mogu da vidim, slab mi je net:-( gledala sam ranije i secam se da ste bile divne
|
|
RE: Ringeraja na TV-u :)) 19.9.2014 16:57:10
|
|
|
|
Žapkić
|
Ja sam se sad probudila, videla ovu temu, pustila TV i kao poslednji debil prebacivala kanale da vas nađem!!! A onda sam pogledala datume na RR i tek onda videla link i skontala da vi to gledate preko linka. Eeeeee, kuku... zbogom pameti!!!
|
|
RE: Ringeraja na TV-u :)) 19.9.2014 16:58:11
|
|
|
|
dunja RR
|
Jao ženooo što me nasmeja
|
|
RE: Ringeraja na TV-u :)) 19.9.2014 16:58:55
|
|
|
|
17 joka
|
bile ste divne sve tri
|
|
RE: Ringeraja na TV-u :)) 19.9.2014 17:00:55
|
|
|
|
Žapkić
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Jao ženooo što me nasmeja Dunja, ali ja sam se par minuta toliko nervirala što ne mogu da nađem, pa sam čak pštala i na kalovskoj bosanske, hrvatske, slovenačke i makedonske kanale!!! I onda sednem za računar da postavim pitanje gde vi to gledate i ukapiram!!!
|
|
RE: Ringeraja na TV-u :)) 19.9.2014 17:05:12
|
|
|
|
branki*
|
ajoj,zapkic
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaPodrška partnera kao ključ uspeha u VTO Uspeh vantelesne oplodnje često zavisi od mnogo faktora, a jedan od ključnih je i emocionalna podrška partnera. U nastav...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Одређивање пола.
пеперутка16
Колико је поуздано одређивање пола ултразвуком? Ваше искуство је: