Torbica
|
Sanchy, sta da ti kazem, ja sam takav tip coveka, osmeh na lice i ajmo. Naravno, s obzirom da imam medicinsko obrazovanje, lakse mi je nego nekome ko to nema. Ponesem poprilicnu apoteku za svaki slucaj. Nikad nismo imali problema ni losih iskustava. Sto se tice tog dela, da rano lezu, jeste, to je fakat, pa zbog toga uvek uzmemo nesto sa terasom, i onda mm i ja pijuckamo i cvrkucemo kad ih polegamo. Ma i po fakultativnim izletima smo ih vodali, ali uvece, zna se, nikad nismo preskakali leganje na vreme. E sad, ovo je prvi put da vodim mamu, ajd, ipak ih je troje, mada priznajem sa cerkicom mi je sad milina, skoro 5 god, sve se dogovorimo. No, babu obozavaju, jer je cesto kod nas, tako da cemo ovaj put moj dragi i ja biti maksimalno rastereceni. Hranu sam uvek podesila, sto kupovne kasice, sto hotelska, nije me to mnogo opterecivalo. Meni je vazno da mi idemo, a sve ostalo cu podesiti.