Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Pogacice sa sirom od moje Bajke 18.8.2009 21:16:33
|
|
|
|
prase
|
Pretpostavljam da je u pitanju neslani sremski sir... ili nije?
|
|
RE: Pogacice sa sirom od moje Bajke 18.8.2009 21:18:18
|
|
|
|
Shishica
|
Aaa da! Taj Izvinjavam se, nisam to napomenula.. Mi ga zovemo sitni..svapski..
|
|
|
|
RE: Pogacice sa sirom od moje Bajke 18.8.2009 21:21:11
|
|
|
|
prase
|
IZVORNA PORUKA: Shishica Mi ga zovemo sitni..svapski.. I mi... samo obično kad kažem "švapski" onda me svi bledo gledaju... pa sam se prebacila na ovo "neslani sremski"
|
|
RE: Pogacice sa sirom od moje Bajke 18.8.2009 21:31:31
|
|
|
|
Shishica
|
Da i nas gledaju bledo... Hajde ako probas da javis kako ti se cine.. Ja sam mislila da vecina zna za te pogacice.. A inace moja Bajka je ucila i od Nemaca i od Madjara i od jos po kog naroda.. Znala je da kuva i sprema k'o zmaj.. Zao mi je sto nisam stigla da joj trazim da mi diktira recepte.. Moracu da improvizujem.. Ali i mama mi je kuvarica dobra, pa ja sad strahujem da li cu biti i ja ili cu obrukati familiju
|
|
|
|
RE: Pogacice sa sirom od moje Bajke 17.11.2009 17:45:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Nećeš draga........
|
|
|
|
RE: Pogacice sa sirom od moje Bajke 18.11.2009 9:40:50
|
|
|
|
Shishica
|
Nadam se... Izvezbacu se
|
|
|
|
RE: Pogacice sa sirom od moje Bajke 22.11.2009 17:49:15
|
|
|
|
Lu
|
Jednostavno izgleda,samo da pitam za sir, iako ste rekle nekoliko naziva da budem sigurna Jel to mladi sir,svježi sir
|
|
|
|
RE: Pogacice sa sirom od moje Bajke 22.11.2009 18:00:34
|
|
|
|
gagins
|
Lu,mislim da pise na kantici sitan sir,imas novosadski (iliti sad imlek),ja kupujem neki kragujevacki u kesi,samo je on slan tako da ne treba soli ako mesis sa njim!
|
|
|
|
RE: Pogacice sa sirom od moje Bajke 22.11.2009 18:22:35
|
|
|
|
Lu
|
To bi trebalo biti to
|
|
|
|
RE: Pogacice sa sirom od moje Bajke 22.11.2009 18:28:45
|
|
|
|
gagins
|
Draga,da ne lupamo glavu,uzmes lepo 2l domaceg punomasnog kravljeg mleka,ne prokuvas ga nego ostavis u serpu na toplom da se pokvari tj.skupi na sredinu.Kupis gazu ili uzmes cistu kuhinjsku krpu,properi je u vodi da se ne oseca na prasak i prespes to iz serpe da se ocedi od surutke.To ti dodje svapski ili kvareni domaci sir i sa tim pravis!
|
|
|
|
RE: Pogacice sa sirom od moje Bajke 22.11.2009 18:31:06
|
|
|
|
Lu
|
Ma znam, to ja kupujem od jedne susjede,ona pravi i uzmem uvijek svjež,ali to se kod nas zove mladi ili svježi sir,joj zbuniše me silni nazivi
|
|
|
|
RE: Pogacice sa sirom od moje Bajke 22.11.2009 18:39:49
|
|
|
|
Shishica
|
To je taj. Svapski, kvareni, sitan...... isto je
|
|
|
| Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?