Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ljubav za jednu noć 9.7.2010 11:16:06
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Zoka81 Volela bi da mogu opet da imam jednog idiota samo za jednom i onda cu stvarno da ga zaboravim, obecavam sama sebi ali znam da se to nece desiti. Ali samo jos jednom i nikad vise!!!! Uf , Zoko , ne staj mi na muku
|
|
|
|
RE: Ljubav za jednu noć 9.7.2010 14:26:45
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena sa mm sam planirala samo jedno vece zadovoljstva kad ono vec 5 godina zajedno,dvoje dece Bubo, ženo već danima me prijatno iznenađuješ... Potpisujem . Kod mene je možda malo jača doza ali dobro...
|
|
|
|
RE: Ljubav za jednu noć 9.7.2010 14:31:40
|
|
|
|
pepino
|
Nisam imala nikada i sto neki kazu,sad mi je zao,al proso brzi vozzzz!!! Jesam se samo sa dvojicom nesto muvala,pa posto iz odedjenih razloga nije islo nismo se smuvali,samo smo se ljubili i malo fackali!
|
|
|
|
RE: Ljubav za jednu noć 9.7.2010 14:33:44
|
|
|
|
pepino
|
I Bubo zavidim ti,da znas!!!
|
|
|
|
RE: Ljubav za jednu noć 9.7.2010 14:33:53
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja nikad neću da zaboravim kako me je jedan ludak kojem sam lepo rekla da samo hoću "zez bez obaveza" upoznao sa tetkom , čak smo i ručali kod nje , i posle 5 dana sretne mene ta tetka u Budvi sa jednim tipom koji nije bio njen sestrić Zlo , zlo i naopako ...
|
|
|
|
RE: Ljubav za jednu noć 9.7.2010 14:38:31
|
|
|
|
Anoniman
|
ja nikad nisam imala ljubav (da, ljubav malo sutra pricamo o ljubavi) za jednu noc... a zelela sam kao mladja...
|
|
|
|
RE: Ljubav za jednu noć 9.7.2010 14:39:55
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: OTI ja nikad nisam imala ljubav (da, ljubav malo sutra pricamo o ljubavi) za jednu noc... a zelela sam kao mladja... Da, baš sam pomislila u sbei gde je tu ljubav ( a gde to vode...?) ...
|
|
|
|
RE: Ljubav za jednu noć 9.7.2010 14:41:47
|
|
|
|
pepino
|
Pa dobro,ja sam skontala da se misli na ,,Sex na jednu noc,avantura,, tako nesto? Naravno da neko ne moze imati ljubav na jedno vece,ne voli se neko jedno vece i gotovooooo
|
|
|
|
RE: Ljubav za jednu noć 9.7.2010 14:56:49
|
|
|
|
Anoniman
|
Bogami, ja sam ih imala, ne puno, al taman koliko mi treba da mi to nikad vise nece nedostajati i nikad to vise necu pozeleti. No regrets, u svakom slucaju
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 9.12.2010 12:27:54
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 9.12.2010 12:31:45
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Ljubav za jednu noć 9.12.2010 13:43:20
|
|
|
|
indy_25
|
AAAaaa i meni gagi isto tako drugi dan mislila sam i ja da ce reci kako sam laka al tu noc me bas bolilo briga za sve. A mislim da sam mu bila dobra u sexu pa me zato i ozenio ahahhaha A imala sam i prije njega jos mozda par njih tako za jednu noc.
|
|
|
|
RE: Ljubav za jednu noć 9.12.2010 17:55:38
|
|
|
|
Shishica
|
Juuuu crna ja! A ja se udala odma za prvog
|
|
RE: Ljubav za jednu noć 9.12.2010 20:33:28
|
|
|
|
Alexis79
|
Imala sam 'vatanje i ljubakanje na jednu noc ,ali sex nisam. Mada mi je sad malko zao kad se setim jednog finog i veoooma strpllivog tipa. Svasta smo radili cele noci i "spavali" u istom krevetu,tusirali se ....ali.... Bila sam mlada i glupa pa kao videce mi se negde Ali ono sto se nije desilo ocigledno nije ni trebalo da se desi
|
|
RE: Ljubav za jednu noć 9.12.2010 23:19:17
|
|
|
|
Shishica
|
Svasta smo radili cele noci i "spavali" u istom krevetu,tusirali se ... Juuuuuuuuuuu i nista!?
|
|
RE: Ljubav za jednu noć 9.12.2010 23:38:18
|
|
|
|
Alexis79
|
Pa kazem ja da je bio fin mladic. Ruke su radile svoje,jezici takodje ,ali konkretnog odnosa nije bilo. Meni je u glavi bila cinjenica da se nikad vise u zivotu necemo videti,razliciti kontinenti ,vera itd... A on je kaze bio odusevljen sto me je uopste sreo. Zvao me je cele sledece godine da dodjem,ili da se nadjemo na pola puta ili da makar ostanemo u kontaktu. Ali ja sam se zaljubila u sadasnjeg mm i to je bilo to.
|
|
RE: Ljubav za jednu noć 9.12.2010 23:59:15
|
|
|
|
isidora88
|
nisam imala sex na vece ali poljubaca je bilo inace i ja sam sa mm spavala drugi dan i to sam se sva jadna kao otimala jedva sam docekala sex,zamalo prvo vece da mu dam ali sam glumila finocu
|
|
RE: Ljubav za jednu noć 10.12.2010 9:29:34
|
|
|
|
jabudic
|
Ja nikad nisam imala sex za jednu noc, a ni zeljela, nisam ja iz te price, suvise sam stidljiva i suzdrzana, i ljubav je za mene jedini pokretac, treba nekog mnoooogo da volim da bih sa njim pozeljela sex... A mm, jadan... Sto se on namucio dok je docekao da se skinem puna 4 mjeseca, oci su mu iskakle od muke ali zato kad se skidoh... (Mirna i povucena dok sam obucena)
|
|
|
|
RE: Ljubav za jednu noć 14.12.2010 12:10:01
|
|
|
|
caca81
|
IZVORNA PORUKA: Shishica Juuuu crna ja! A ja se udala odma za prvog Takođe...
|
|
|
|
RE: Ljubav za jednu noć 14.12.2010 12:12:04
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: caca81 IZVORNA PORUKA: Shishica Juuuu crna ja! A ja se udala odma za prvog Takođe... Pridruzujem se i volim ga najvise na svijetu P.S. Sta cu, moram kad ne znam za drugog
< Poruku je uredio jabudic -- 14.12.2010 12:13:59 >
|
|
|
|
RE: Ljubav za jednu noć 14.12.2010 12:47:02
|
|
|
|
Olga75
|
Necu da pisem nista , samo cu dospeti na los glas
|
|
RE: Ljubav za jednu noć 14.12.2010 12:48:07
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: olga75 Necu da pisem nista , samo cu dospeti na los glas Neces, Olga, domaci smo
|
|
|
|
RE: Ljubav za jednu noć 14.12.2010 14:47:49
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Nedja Bogami, ja sam ih imala, ne puno, al taman koliko mi treba da mi to nikad vise nece nedostajati i nikad to vise necu pozeleti. No regrets, u svakom slucaju Takodje. Lepe uspomene.
|
|
RE: Ljubav za jednu noć 14.12.2010 14:52:03
|
|
|
|
viking
|
Blago vama... Ja ni jednom. IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: Nedja Bogami, ja sam ih imala, ne puno, al taman koliko mi treba da mi to nikad vise nece nedostajati i nikad to vise necu pozeleti. No regrets, u svakom slucaju Takodje. Lepe uspomene.
|
|
RE: Ljubav za jednu noć 14.12.2010 15:48:02
|
|
|
|
minavb
|
Ih, nije valjda da nam zavidis?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaPodrška partnera kao ključ uspeha u VTO Uspeh vantelesne oplodnje često zavisi od mnogo faktora, a jedan od ključnih je i emocionalna podrška partnera. U nastav...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Одређивање пола.
пеперутка16
Колико је поуздано одређивање пола ултразвуком? Ваше искуство је: