Anoniman -> RE: Najbolje upucavanje (23.11.2011 11:09:34)
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman Moram da napišem kad je mene startovao jedan kršni Crnogorac ... Tipičan primer nabildovanog drvoseče iz nekog sela u brdima Crne Gore sišao je sa svog brda i zapazio me . Jurio je moju drugaricu nedeljama moleći je da me ubedi da odem s njim na piće . I tako , ja pred odlazak iz CG zbog drugarice pristanem da izašem s njim , i sad , šetamo mi šetalištem ka Igalu , on se širi k'o ćuran , lupeta kako je tukao ovog i onog ...Kako je jak , hrabar i šta ti ja znam ... Odjednom se iza nas stvore dva mala kučeta , ma nema šta da ih vidiš , mašu veselo repićem , ja se okrenem ka njima s namerom da ih pomazim, a ovaj idiot pobeleo u momentu kad ih je video .... Zaleteo se i svom snagom šutnuo jadno kuče koje je odletelo 2 metra u vazduh i palo na beton jaučeći . Ja počinjem da vrištim na njega : majmune , skote , šta radiš, bolesniku jedan ... On odgovara , tipičnim naglaskom : BEŽI BOGOTI , MENE JE KAD SAM BIO MALI IŽJELO JEDNO PAŠČE I OD TADA MI VALA NEĆE NI PRISMRĐET . AJDE MIČI SE OD NJEGA , NEK CRKNE !!! Eto , najupečatljivije ostavljanje utiska na devojku ikad !!! [/quote [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] koji bolesnik[sm=smiley21.gif] moj muz je Podgoricanin,starosedeoc i nikada prije njega nisam srela bice puno ljubavi za sve i svakoga[sm=smiley1.gif] od zivotinja jedino je mazio macku..tako da je on imao najjaci utisak na mene. A prije nego sam upoznala MM,udvarali su mi se razni Crnogorci..elem radila sam u jednoj poslasticarnici pored restorana i kada se gosti vracaju sa rucka mogu pojesti kolac,popiti sok,vodu.Bile su to sportske igre raznih kolektiva u kojima je bio i MM,ali nismo se poznavali..i njih 5-6 kolega mm POREDJAJU MI SE NA SANK I MALA CASU VODEE..I jedan od njih mi kaze DJE TI JE MUZIKA MALA? kazem ja MOGU JA DA VAM PEVAM!! ONI: MOZEE JA:ZNAM SAMO ONU Poji Mile volove na reci.. JEDAN OD NJIH:OVA MALA NAS ZAJEBAVA[sm=smiley36.gif] Proculo se to i MM dosao da upozna TU STO POJI VOLOVE..
|
|
|
|