NadaR -> RE: Putovanje sa detetom od godinu (18.4.2012 12:46:36)
|
IZVORNA PORUKA: Okica sljokica Sa 5,5 meseci na Zlatibor (to i nije duzi put) a sa 7,5 na Krit,avionom i super smo prosli. Bilo je tamo i manjih beba(sa oko 4 mes.) Mislim da je ok da se putuje vec od tada. IZVORNA PORUKA: Ivence IZVORNA PORUKA: Okica sljokica Sa 5,5 meseci na Zlatibor (to i nije duzi put) a sa 7,5 na Krit,avionom i super smo prosli. Bilo je tamo i manjih beba(sa oko 4 mes.) Mislim da je ok da se putuje vec od tada. Jao, sta znam, ja sam ti izgubljen slucaj, pojma nemam sta cu... put do tamo kolim traje sedam sati, to ce biti tri obroka, do tamo, joooj, razmislicu do juna :) IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Mi smo vodili bebu sa 2,5 mes na more! I super je bila, dobrica, pravili smo pauzu na Tari kad smo isli i na Zlatiboru kad smo se vracali! lakse je bilo putovati s njom dok je mala nego sad kad su porasle - veruj mi! IZVORNA PORUKA: Ivence Jooooj, hvalaaa na odgovoru, ja zaista ne znam kud cu i sta cu... ali lakse mi kada vidim da vode ljudi tako malu decu... i ja jedva cekam da idem na more, tako da cemo verovatno ici, pa kako bude :) IZVORNA PORUKA: marince IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Mi smo vodili bebu sa 2,5 mes na more! I super je bila, dobrica, pravili smo pauzu na Tari kad smo isli i na Zlatiboru kad smo se vracali! lakse je bilo putovati s njom dok je mala nego sad kad su porasle - veruj mi! Slazem se potpuno!Lakse je kad su tako mali,nego kad prohodaju [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Mi smo Davida vodili sa 8 meseci u Pargu (oko 900 km) IZVORNA PORUKA: Ivence IZVORNA PORUKA: marince Slazem se potpuno!Lakse je kad su tako mali,nego kad prohodaju [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Mi smo Davida vodili sa 8 meseci u Pargu (oko 900 km) Pa moji kumovi zele da idemo u Olimpik Bic, tako da je to to :) IZVORNA PORUKA: Okica sljokica Stvarno ,lakse ti je ...jos samo 7 h[sm=smiley1.gif] i jos imas dojenje kao jedinu vrstu hranjenja ,ma sta ces povoljnije. Mi smo i kasice nosili ...Tako da ,uzivaj i putuj "Igumane" [sm=smiley36.gif] IZVORNA PORUKA: Ivence IZVORNA PORUKA: Okica sljokica Stvarno ,lakse ti je ...jos samo 7 h[sm=smiley1.gif] i jos imas dojenje kao jedinu vrstu hranjenja ,ma sta ces povoljnije. Mi smo i kasice nosili ...Tako da ,uzivaj i putuj "Igumane" [sm=smiley36.gif] Hihihi, hocem, hocem... hvala puno :)
|
|
|
|