Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: PIN za kreditnu karticu 4.11.2013 12:07:45
|
|
|
|
vikiveki
|
Kod mene u banci kad promene karticu menjaju i pin,pa ja taman zapamtim pin a oni ga promene...tako da ga ja zapišem u tel ili u notes
|
|
|
|
RE: PIN za kreditnu karticu 4.11.2013 12:16:42
|
|
|
|
minnica
|
Znam ga napamet, a imam zapisano i u telefonu. Zna ga i mm za svaki slučaj.
|
|
RE: PIN za kreditnu karticu 10.8.2017 9:18:20
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja sam svoj dugo zaboravljala pa zvala mm da pitam Mislim da sam sad zapamtila
|
|
RE: PIN za kreditnu karticu 10.8.2017 9:34:19
|
|
|
|
krin 40
|
Ja sam srećna žena.Nemam kreditnu karticu.Samo platnu karticu.❤
|
|
RE: PIN za kreditnu karticu 1.9.2017 17:46:02
|
|
|
|
dddaca
|
Nemam kreditnu karticu vise, jedva sam cekala da je se resim. A ovu vezanu za tekuci toliko koristim da nema sanse da ga zaboravim
|
|
|
|
RE: PIN za kreditnu karticu 4.9.2017 21:49:23
|
|
|
|
krin 40
|
Daco mi bez kreditne smo pravi raritet
|
|
RE: PIN za kreditnu karticu 4.9.2017 21:58:29
|
|
|
|
dddaca
|
Znam
|
|
|
|
RE: PIN za kreditnu karticu 4.9.2017 22:01:49
|
|
|
|
krin 40
|
I bolje
|
|
RE: PIN za kreditnu karticu 4.9.2017 22:03:32
|
|
|
|
dddaca
|
Sta? To sto znam ili sto smo rariteti?
|
|
|
|
RE: PIN za kreditnu karticu 4.9.2017 22:05:35
|
|
|
|
krin 40
|
[
|
|
RE: PIN za kreditnu karticu 12.9.2017 17:48:15
|
|
|
|
Dragce86
|
Ovi bez kreditne sve u kesu placaju ;) Salim se malkice! Ja sam imala par ispada sa karticom, te sam je gubila te mi krali novcanik u gradskom..muke tantalove posle da se pogase ukradene i da se prave nove sa novim pinovima :( smor zivi!
|
|
|
|
RE: PIN za kreditnu karticu 21.10.2017 19:00:00
|
|
|
|
emicaa
|
ja sam u trudnoci 3 puta zaboravljala,sad se konacno sjecam koji je.
|
|
RE: PIN za kreditnu karticu 21.10.2017 19:38:52
|
|
|
|
isidora88
|
Uvek zaboravljam pin, kreditnu ne koristim, imam samo visu i master koja moze na 30 dana odlozeno, ja nazalost cekove koristim. Nadam se da ce doci vreme kad cemo ziveti bez kredita, kartica i ostalih gluposti.
|
|
RE: PIN za kreditnu karticu 21.10.2017 20:35:51
|
|
|
|
Sarav
|
Ja nemam kreditnu karticu ni dozvoljeni minus, čekove sam uzela pre neki dan kad smo kupovali mašinu za sudove. Pinove zaboravljam, pa sam čak i menjala karticu jer nisam mogla da koristim bankomat
|
|
RE: PIN za kreditnu karticu 21.10.2017 22:03:29
|
|
|
|
emicaa
|
ja sam najmanje pola godine nosila zapisan pin u novcaniku,bacila tek kad sam bila 100%sigurna da ga znam.Mm mi je stalno govorio da mi je jako dobra dobra ideja nositi karticu i pin na jednom mjestu
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
glasajte za najlepse imepisuljicaKatarina (
37%)
Sofija (
38%)
Anastasija (
25%)
Ukupan broj glasova: 71Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!