Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: PIN za kreditnu karticu 4.11.2013 12:07:45
|
|
|
|
vikiveki
|
Kod mene u banci kad promene karticu menjaju i pin,pa ja taman zapamtim pin a oni ga promene...tako da ga ja zapišem u tel ili u notes
|
|
|
|
RE: PIN za kreditnu karticu 4.11.2013 12:16:42
|
|
|
|
minnica
|
Znam ga napamet, a imam zapisano i u telefonu. Zna ga i mm za svaki slučaj.
|
|
RE: PIN za kreditnu karticu 10.8.2017 9:18:20
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja sam svoj dugo zaboravljala pa zvala mm da pitam Mislim da sam sad zapamtila
|
|
RE: PIN za kreditnu karticu 10.8.2017 9:34:19
|
|
|
|
krin 40
|
Ja sam srećna žena.Nemam kreditnu karticu.Samo platnu karticu.❤
|
|
RE: PIN za kreditnu karticu 1.9.2017 17:46:02
|
|
|
|
dddaca
|
Nemam kreditnu karticu vise, jedva sam cekala da je se resim. A ovu vezanu za tekuci toliko koristim da nema sanse da ga zaboravim
|
|
|
|
RE: PIN za kreditnu karticu 4.9.2017 21:49:23
|
|
|
|
krin 40
|
Daco mi bez kreditne smo pravi raritet
|
|
RE: PIN za kreditnu karticu 4.9.2017 21:58:29
|
|
|
|
dddaca
|
Znam
|
|
|
|
RE: PIN za kreditnu karticu 4.9.2017 22:01:49
|
|
|
|
krin 40
|
I bolje
|
|
RE: PIN za kreditnu karticu 4.9.2017 22:03:32
|
|
|
|
dddaca
|
Sta? To sto znam ili sto smo rariteti?
|
|
|
|
RE: PIN za kreditnu karticu 4.9.2017 22:05:35
|
|
|
|
krin 40
|
[
|
|
RE: PIN za kreditnu karticu 12.9.2017 17:48:15
|
|
|
|
Dragce86
|
Ovi bez kreditne sve u kesu placaju ;) Salim se malkice! Ja sam imala par ispada sa karticom, te sam je gubila te mi krali novcanik u gradskom..muke tantalove posle da se pogase ukradene i da se prave nove sa novim pinovima :( smor zivi!
|
|
|
|
RE: PIN za kreditnu karticu 21.10.2017 19:00:00
|
|
|
|
emicaa
|
ja sam u trudnoci 3 puta zaboravljala,sad se konacno sjecam koji je.
|
|
RE: PIN za kreditnu karticu 21.10.2017 19:38:52
|
|
|
|
isidora88
|
Uvek zaboravljam pin, kreditnu ne koristim, imam samo visu i master koja moze na 30 dana odlozeno, ja nazalost cekove koristim. Nadam se da ce doci vreme kad cemo ziveti bez kredita, kartica i ostalih gluposti.
|
|
RE: PIN za kreditnu karticu 21.10.2017 20:35:51
|
|
|
|
Sarav
|
Ja nemam kreditnu karticu ni dozvoljeni minus, čekove sam uzela pre neki dan kad smo kupovali mašinu za sudove. Pinove zaboravljam, pa sam čak i menjala karticu jer nisam mogla da koristim bankomat
|
|
RE: PIN za kreditnu karticu 21.10.2017 22:03:29
|
|
|
|
emicaa
|
ja sam najmanje pola godine nosila zapisan pin u novcaniku,bacila tek kad sam bila 100%sigurna da ga znam.Mm mi je stalno govorio da mi je jako dobra dobra ideja nositi karticu i pin na jednom mjestu
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Ime za devojcicu Koje je po vama najlepse ime za devojcicu ?Magdalena (
33%)
Emilija (
29%)
Natalija (
39%)
Ukupan broj glasova: 466Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!