Anoniman -> RE: Klinika Ivanović (16.5.2020 19:20:59)
|
Pozdrav svima! Upravo sam u procesu vto kod doktorke Goce. Nalazi i moji i suprugovi su svi ok, bez nekih poznatih problema koji sprečavaju začeće. Otišla sam 12 marta prvi put kod nje, odmah videla pcos, sutradan me poslala na ogtt koji je u redu. Dala mi je odmah mikroginom, sl meseca sam već 7 aprila dobila da pijem femaru, a 17 uradjena iui koja nije uspela. Treći dan sledećeg ciklusa, prošlog utorka, novi uz , i odmah taj dan počela sa bockanjem gonalom. U petak vadila r2, rezultat 668,1, ona kaže odlično. Nastavak terapije, i od ponedeljka uvodimo i cetrotid injekcije. Danas poslednji uz, bez gonala, samo cetrotide, kaže folikuli zreli, večeras u 23h stop, sama sebi u stomak. I vidimo se u ponedeljak u 8h na aspiraciji. Sve ok, terapiju sam podnela odlično, malo me grudi samo bole. Ali najveći šok mi je danas bio to što mi je rekla da nećemo odmah vraćati embrione, da ne bi došlo do hiper, nego ćemo prvo smiriti jaknike, pa onda.. Dobila sam da kupim antibiotik i orgametril, i sa tim kaže krećemo od ponedeljka.. Molim Vas, imate li iskustva sa odlaganjem, da li smatrate da je nešto videla ili me za svaki slučaj odlaže? Oprostite molim Vas na ovako dugoj poruci.
|
|
|
|