ivannna -> RE: Klinika Ivanović (12.9.2015 23:52:30)
|
Maraj bila sam kod Goce,kad sam zvala ja im rekla da sam bila ranije kod Biljane a oni mi rekli da sve njene pacijente preuzima Goca Uopste mi nije delovala onako kako su pisali na forumu,bila je raspolozena,a kad je videla u kartonu da imam vec jednu trudnocu,pitala me da li sam to ja dosla po drugo [sm=smiley36.gif] dala mi je da pijem klomifen i da dodjem opet sledecu nedelju,na sta sam se posebno obradovala jer me opet kaci vikend a ne radni dan pitala me za siofor da li ga pijem i sto ga ne pijem,pila sam ga samo tada kada sam i zatrudnela,a nisam htela sama sebi da prepisujem dozu ipak je od tada proslo dosta i nicega se ne secam,na kraju mi nije ni rekla nista za siofor,pa sam se zbunjena opet vracala na salt_er da provere u kartonu,stvarno nista nije napisala,samo klomifen,al me nije mrzelo,nasla sam nalaz dr iz 2012 gde tacno pise koliko i kako uzimati gluformin pa sam ga ipak pocela da pijem razmisljam .ako je prosli put uspelo,ajde da ponovim sve sto sam tada pila pa mozda upali! sve u svemu,zadovoljna sam,zena je ok,konkretna,direktna,odmah prelazi na stvar,a meni je to bitno! i nista mi od analiza nije trazila,samo da pijem klomifen i dodjem za nedelju dana!
|
|
|
|