RE: Klinika Ivanović (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

daca77 -> RE: Klinika Ivanović (24.4.2013 7:27:50)

Dunja, bice sve to ok, videces...
Mei, videcemo...zao mi sto moram prolaziti ponovo kroz sve ono kao pre 1.operacije...a za jajovode ne brinem, oni ni cemu ne sluze...
Cvecka, videcu kada cu odraditi laparo...ovih dana se raspitujem gde to da obavim. Kako su mi rekli na klinici, ako u narednom ciklusu odradim laparo, onda vec od 1.ciklusa nakon toga krece stimulacija, tj.juna meseca.

Anoniman -> RE: Klinika Ivanović (24.4.2013 8:11:56)

Daco,laparo nije strašna,ali zar se mora odrađivati prije Vto?
[sm=zmeden.gif]

cvećka -> RE: Klinika Ivanović (24.4.2013 8:50:33)

E dobro Daco, bitno je da ne mora da se ceka sve to u nedogled [sm=smiley31.gif]

MamaJaca -> RE: Klinika Ivanović (24.4.2013 9:24:53)

Dacika , nista ne brini, krenule su one da ti resavaju problem po problem, sigurna sam da ces na kraju svega doci do svojih [sm=duda.gif][sm=duda.gif]! Samo napred [sm=bravo.gif]

J@n@ -> RE: Klinika Ivanović (24.4.2013 9:28:59)

Dacka,draga,[sm=smiley31.gif]!Laparo. zaista nije nista strasno-gora mi je bila histeroskopija!!!!Moj savet je da to sto pre odradis!Ako se odlucis za Va zelim da znas da cu ti biti podrska i apsolutno dostupna za sve sto treba!Bolnica mi je kao druga kuca tako da ...[sm=smiley36.gif]

dunja RR -> RE: Klinika Ivanović (24.4.2013 9:31:58)

Jano pa kako gora histero, sada me baš zanima zašto, molim te opiši [sm=smiley1.gif]
Radila sam do sada dve laparo, i jednu klasičnu, i uvek sam mislila da je histero lakša, stvarno me zanima.

J@n@ -> RE: Klinika Ivanović (24.4.2013 9:38:10)

Dunjice,[sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]!Prvo da znas da navijam svim srcem za tebe!Dunja,Dunja,Dunja...
Laparos. sam radila u totalnoj anesteziji-u utorak primljena u bolnicu,priprema-nema klope,klizma...U sredu odradjena laparo-tri mala reza od 1cm-ispod pupka,jedan sa leve i jedan sa desne strane...Probudila se bez ikakvih bolova,jedino sto sam osecala je stavljanje i skidanje katetera!U cetvrtak u 10h otpusna lista i kuci!
Histeroskopija radjena bez anestezije,dr je bio super,naglasavao mi kada ce da zaboli jace itd...Kratko je trajala ali dva puta me zabolelo bas i da je potrajalo mislim da bih se onesvestila...Hehehehehe...E sad znaj da sam kukavica,lose podnosim bol...Definitivno je brzi oporavak od histero-vec sledeci dan si kao nova ali nekako vise me je bolelo i za mene je bilo losije iskustvo!

dunja RR -> RE: Klinika Ivanović (24.4.2013 9:44:50)

Hvala mila moja [sm=smiley31.gif]

Niko ne voli bol, pogotovu nama koje se mučimo, bola je preko glave, zar ne ;)

Nisam znala da histero toliko boli, ali jes, uživo je ..

nina26 -> RE: Klinika Ivanović (24.4.2013 9:49:49)

Ma ne boli histero uopste, i jeste lakse sto puta od laparo, ali se secam da je Jance radila bez anestezije, i naravno da tako boli [sm=smiley1.gif] Znaci uvek samo anesteziju trazite[sm=bravo.gif]

Daci, i bolje tako, da uradis laparo pre vto ,i posle lepo mirne glave krenes u proces[sm=bravo.gif]

daca77 -> RE: Klinika Ivanović (24.4.2013 9:59:38)

nina, videcemo [sm=smiley13.gif]
J@no, hvala puno...
A gde su ti rezovi? Jesu li nisko ili ce biti vidljivi gore?
A sto se tice bola, pa planiram nedelju dana da budem na analgeticima i to je to...[sm=smiley13.gif]

J@n@ -> RE: Klinika Ivanović (24.4.2013 10:03:49)

Dacka,imas pp!Rezovi su smesni-oko 1cm ili 1,2 konca!Prvi je bas ispod pupka,drugi sa leve strane u predelu jajnika i treci sa desne strane takodje u predelu jajnika-ova dva su nisko i ne ide se u kupacem ili vesu ma koliko plitak bio i kako vreme prolazi skoro da mi se jedva vide oziljci!Ovaj rez je bas ispod pupka,tik uz "rupicu" pa se vremenom nekako uklopi i ne primecuje bas...Posle laparo nema bola tako da ti nece biti potrebni analgetici,veruj mi!Od mene nema vece plasljivice i ako sam ja prezivela i ti ces draga![sm=smiley36.gif]
Dunjice,Nina[sm=smiley31.gif]!Da,histero sam radila bez anestezije i bolelo je fino-srecom kratko traje bol pa se moze izdrzati...sve za [sm=duda.gif]

Modessty -> RE: Klinika Ivanović (24.4.2013 10:18:49)

Dacka žao mi je što moraš kroz sve to da prodješ, ali mi je s druge strane drago da se priča pokrenula sa mrtve tačke i da se konačno nešto konkretno radi!
Ljubim te i jedva čekam da te vidim! [sm=smiley1.gif]

Dunja ne tripuj se! [sm=smiley1.gif] Svojim bebama trebaš nasmejana i mirne glave! [sm=smiley1.gif]

daca77 -> RE: Klinika Ivanović (24.4.2013 10:23:45)

Ma blagi uzas, jer ja sve to tesko podnosim...jedva sam prekrcala 2008.god.klasicnu operaciju, a sada me pa i ovo ceka+VTO...ali, dobro...

J@n@ -> RE: Klinika Ivanović (24.4.2013 10:31:07)

Dacka,veruj mi na rec da su klasicna i laparo dve razlicite stvari-kao nebo i zemlja!!!!Moj prag tolerancije na bol je nizak,ma nema ga-kod zubara cim sednem dobijem anesteziju pa tek onda radimo-bez obzira da li intervencija boli ili ne...Dakle ako ti ja kazem da nije strasno znaj da nije-zaista nista ne boli kada se probudis i najveca neprijatnost je kateter!!!Dakle samo slusas sestre sto se tice pripreme-taj dan kada dodjes u bolnicu doruckujes lagano,oko 12h supica i posle toga nista ali apsolutno nista-ni voda!Popodne klizma!I budis se iz anestezije kao nova!!!!!Moj savet je da se brzo odlucis gde ces da radis i sto pre odradis!!!!

*Maki* -> RE: Klinika Ivanović (24.4.2013 10:33:10)

Daco,molim te,glavu gore jer kao što Modessty kaže sada imate plan kako i šta dalje,moraš dušo da rešiš te neke problemčiće kako bi vto bila uspešna. Ja imam jedan zatvoren jajovod,ne pokazuje se na HSG snimku,Dr Biljana je gledala snimak ispred nas jedno 20 minuta,vrtela,okretala,gledala..ja i muz smo sedeli ko na stolici za streljanje...i na kraju je odlučila da meni ne treba da se radi laparaskopija jer nemam taj hydrosalpinks i nemam drugih prepreka u materici. Ona jeste ozbiljna i kada prica kao da će da zaplače,ali je jako jako dobra žena i pre svega veliki stručnjak,ali u komabinaciji sa Dr Gocom i njom ti ne treba da brineš.
Meni je radjena histeroskopija u Nišu,ali kroz grlić materice,nisam sečena nigde,odrstranili su mi septum,sve je odlično prošlo i zadovoljna sam prijemom tamo,sad zavisi i koji doktor to radi,znas vec.Raspitaj se malo Dacki i nemoj toliko da brines. Sve ce to da dodje i prodje. Uz tebe sam ako nesto treba [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]

Anoniman -> RE: Klinika Ivanović (24.4.2013 11:04:58)

Dacka i ja sam prošla laparo i histero.Iskreno meni je bilo najgore ono ništa nesmiješ da jedeš i piješ i jedva sam čekala kada će me zvati u salu.6-dan poslije laparo već sam bila na poslu.Ljubim te[sm=smiley27.gif]

daca77 -> RE: Klinika Ivanović (24.4.2013 11:26:05)

Cece i u Nisu praktikuju to izgladnjivanje...hrana tek 5.dana nakon operacije.

dunja RR -> RE: Klinika Ivanović (24.4.2013 12:05:17)

IZVORNA PORUKA: Cece1

Iskreno meni je bilo najgore ono ništa nesmiješ da jedeš i piješ i jedva sam čekala kada će me zvati u salu.

Ja sam jela sokoštarkove keksiće od đumbira, tajno, 2 dan posle operacije, u bolnici, a ni cmerke im nisu odolele [sm=smiley36.gif]

mine -> RE: Klinika Ivanović (24.4.2013 12:10:52)

Ovo prvi put cujem.
Izglednjivanje pre operacije ok, pa posle lagana hrana ali 5 dana nista[sm=zmeden.gif]
IZVORNA PORUKA: daca77

Cece i u Nisu praktikuju to izgladnjivanje...hrana tek 5.dana nakon operacije.

zmajče -> RE: Klinika Ivanović (24.4.2013 12:17:48)

Daco u Valjevu je JOkić najbolji za laparo okreni valjevsku bolnicu i raspitaj se.
Ja sam prošle nedelje kod Budimirovića radila histeroskopiju u lokalnoj anesteziji i kao i Jana videla sve zvezde uzas al preživelo se

branaV -> RE: Klinika Ivanović (24.4.2013 12:19:19)

Daco samo slusaj sta ti kazu Goca i Bilja i bice sve ok, a sto se tice laparoskopije, moje iskustvo je pozitivno, i ja sam radila po njihovoj preporuci kod Ane Mitrovic u NF ali mislim da zbog guzve izbegavaju da salju kod nje, ja sam imala samo jedan rez kroz pupak i jedan sa leve strane, posle sam videla da ona tako radi sa svim pacijentkinjama, bice sve ok, razmisljaj samo pozitivno! I uskoro stize [sm=duda.gif][sm=duda.gif]!

J@n@ -> RE: Klinika Ivanović (24.4.2013 12:19:50)

Hej Zmajce[sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]!Da li je rezultat histero ok?
Posle laparo sam kunjala i negde popodne moze plazmica i caj ali po malo!Naredni dan dorucak u bolnici-keks i caj oko 11h sam izasla kuci-ruckala sam spicu i nesto lagano a posle toga sve normalno-bez preterivanja i laganije!

Modessty -> RE: Klinika Ivanović (24.4.2013 12:33:15)

E pa evo informacija za NIš. Zvala drugaricu i kaže u Nišu najbolji bio Puša za to, ali izgleda da je on sad u penziji.
Najbolje je zato javiti se dr Vladi Antiću, kažu da je specijalizirao u Americi pa kad se vratio su svi ostali učili od njega (iako je mlad dr).

Privazno laparo radi klinika Sava Surgery, i njima dolazi neki dr iz Subotice, ali cena je da padneš u nesvest.

daca77 -> RE: Klinika Ivanović (24.4.2013 12:53:59)

Hvala, drage moje...[sm=smiley31.gif]

Anoniman -> RE: Klinika Ivanović (24.4.2013 12:58:24)

IZVORNA PORUKA: Cece1

Dacka i ja sam prošla laparo i histero.Iskreno meni je bilo najgore ono ništa nesmiješ da jedeš i piješ i jedva sam čekala kada će me zvati u salu.6-dan poslije laparo već sam bila na poslu.Ljubim te[sm=smiley27.gif]

Drage moje,nisam rekla da sam se izgladnjivala poslije laparo.
Rekla sam da sam 6 dan već počela raditi.

Iz Subotice dolazi Dr.Luka oko par hiljada evrića košta.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>