Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Cime cistite kupatilo i WC? 9.8.2011 12:18:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Ako ikada dođeš kod mene u goste, nemoj ići da piškiš.
|
|
|
|
RE: Cime cistite kupatilo i WC? 9.8.2011 12:19:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Štooo?
|
|
|
|
RE: Cime cistite kupatilo i WC? 9.8.2011 12:21:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Zato što ne perem to ispod vode. Ali nije bilo crno do pre dva dana, kada nam je nestalo vode, a kada se vratila, krš! I tad se uhvatilo, i od onda ga gledam, i nemam pojma šta ću sa tim. Onda povučem vodu da Bref zapeni, i izađem iz kupatila.
|
|
|
|
RE: Cime cistite kupatilo i WC? 9.8.2011 12:23:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja znam šta ćeš. Otpusti tu čistačicu što ti dolazi jednom nedeljno. Vidiš da i ona izgleda radi isto što i ti sa Brefom.
|
|
|
|
RE: Cime cistite kupatilo i WC? 9.8.2011 12:26:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Znači imamo temu! Mi koristimo Bref, manje mi smrdi od Domestosa, a dobro pere. I onaj Mr.Proper nije loš-njega uglavnom koristim za lavabo i kadu. Jednom mesečno ribam lumuntusom i sirćetom, pošto imamo katastrofa mnogo kamenca i gvožđa u vodi, pa mi wc šolja bude crna, a kada narandžasta. I ja isto ručno ribam wc (neće drugačije da siđu te glibavosti) i uvek sam fino znojava i isprljana nakon ribanja kupatila
|
|
|
|
RE: Cime cistite kupatilo i WC? 9.8.2011 12:27:15
|
|
|
|
minavb
|
Najbolje ciscenje-zatvoris sve ventile,ubacis kasikaru u kupatilo, zatvoris vrata, izneses sut i napravis novo Ja nemam to crno. Kupatilo cistim onim Frosh sredstvima, cifom a wc solju domestosom.
|
|
RE: Cime cistite kupatilo i WC? 9.8.2011 12:30:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Nina, sestro po znoju i isprljanosti! Domestos - wc šolja. DM NeštoŠtoNeZnamKakoMuJeImeSaMirisomOkeana - kada, lavabo. Ajax - pločice, pod, ostale briskave površine u kupatilu. Rukavice, gumene - NEPROCENJIVO.
|
|
|
|
RE: Cime cistite kupatilo i WC? 9.8.2011 12:33:00
|
|
|
|
Snelle
|
Ja koristim domestos i cif. Svašta sam kupovala i manje-više sve je to isto s... drugo pakovanje. Nego, da li je moguće da se neka vrsta keramike lakše čisti a neka teže Dok sam živela kod mojih, lavabo se uvek nakon pranja blistao, iako je star preko 30 godina, a sada kod mene u kupatilu nikad ne mogu lavabo tako lepo da izribam da mi bude onako blistav kao kod mojih a zgrada je nova, stara tek 3 godine Kažu da je italijanska keramika najbolja i najkvalitetnija.
|
|
RE: Cime cistite kupatilo i WC? 9.8.2011 12:37:03
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Snelle Nego, da li je moguće da se neka vrsta keramike lakše čisti a neka teže Moguce. Moje mozaik plocice u tus kabini se jako tesko ciste, i kamenac sa njih samo sirce moze da ih sredi. Ko me natera da ih stavim
|
|
RE: Cime cistite kupatilo i WC? 9.8.2011 12:39:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Snelle, moguće je. Ja sam se namenjala i namenjala stanova, i u prethodnom stanu je bila dovoljna truleks krpa i malo ajaxa za pločice u kupatilu (na zidovima), a u ovom stanu UŽAAAS, dođe mi ponekad da uzmem žičanu četku da ribam, nekako su pločice fuš odrađene kod fuga, i uvek se nešto razmazuje, majku mu, nikad da se zablistaju ko sve normalne pločice.
|
|
|
|
RE: Cime cistite kupatilo i WC? 9.8.2011 12:39:58
|
|
|
|
Snelle
|
A kako koristite sirće za čišćenje, sa čime mešate, koja količina...meni to nikad nije palo na pamet
|
|
RE: Cime cistite kupatilo i WC? 9.8.2011 12:42:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Lično ja ničim ne mešam, to sam videla na TV-u, nakvasim slavine, umotam ubrusom ili wc papirom, ostavim i do sat vremena, i siđe kao rukom odnešeno A kadu i pločice ribam limuntusom, njega moram malko da nakvasim
|
|
|
|
RE: Cime cistite kupatilo i WC? 9.8.2011 12:42:36
|
|
|
|
minavb
|
Ima ono Frosh zeleno sredstvo sa sircetom. Mislim da moze cisto vinsko, ne znam, ali ovo sredstvo je ok. Smrci, pece me nos od njega, ali skida sve.
|
|
RE: Cime cistite kupatilo i WC? 9.8.2011 12:43:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Sirće ponekad koristim za ribanje frižidera, zbog neutralizacije mirisa. Nisam ga nikada koristila u kupatilu, ali mislim da kamenac ne može da razbije ništa sem čisto, nerazblaženo sirće? Sazala.
< Poruku je uredio BubaMira -- 9.8.2011 12:44:00 >
|
|
|
|
RE: Cime cistite kupatilo i WC? 9.8.2011 12:45:39
|
|
|
|
minavb
|
E ovo sto nina napisa sam videla na tv-u. Neka emisija sa neke dve babe sto ciste kuce. Kamenac u wc solji su sredile flasom kokakole. Ja uzmem taj frosh, ali bi i sirce ako treba, cisto nerazblazeno. Nista nije moglo da skine kamenac sa plocica u kabini, ali nista. Samo sirce.
|
|
RE: Cime cistite kupatilo i WC? 9.8.2011 12:50:46
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Za skidanje kamenca koristim staro sredstvo ''wc saniter''. Bela je boca. I sve ocisti.
|
|
|
|
RE: Cime cistite kupatilo i WC? 9.8.2011 12:54:27
|
|
|
|
Snelle
|
E žene, žive bile zbog tog sirćeta Večeras ga isprobavam na baksuznom lavabou
< Poruku je uredio Snelle -- 9.8.2011 13:05:50 >
|
|
RE: Cime cistite kupatilo i WC? 9.8.2011 12:59:06
|
|
|
|
*Alexx*
|
Vala, istrešću celu flašu sirćeta na pločice iznad kade.
|
|
RE: Cime cistite kupatilo i WC? 9.8.2011 13:01:18
|
|
|
|
lanajelena
|
Cif ili Frosh,mm barata domestosom jer je meni lose od njega
|
|
|
|
RE: Cime cistite kupatilo i WC? 9.8.2011 13:02:29
|
|
|
|
Katychoo
|
Ja ne ribam WC solju, to radi mm Ja oribam celo kupatilo a on wc solju. Takav nam je dogovor. Brefom ili Domestosom je uglavnom...
|
|
RE: Cime cistite kupatilo i WC? 9.8.2011 18:21:30
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Malo sam istraživala i našla sam da razlog smrada može biti i to što sa dolaskom toplijeg vremena voda iz slivnika ispari i zato neki tipovi slivnika smrde; kao rešenje predlažu ovo: "Sto se tice podnih slivnika ima ih vise vrsta , uglavnom svi oni kojima su tecnosti hidraulcini fluid , tj dihtuju vodom , s vremena na vreme voda ispari pa se mora dolivati . U te slivnike ljudi ispaju i manje kolicine antifriza koji sprecavaju isparavanje vode , a cak i u manje lokicen masinskog ulja koje pliva po vodi u sifonu pa tako sprecavaju isparavanje vode." E to je i meni jedan majstor rekao, u tom slivniku uvijek treba da bude vode, ako se pojavi smrad nasi vode!
|
|
RE: Cime cistite kupatilo i WC? 9.8.2011 18:45:33
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Za skidanje kamenca koristim staro sredstvo ''wc saniter''. Bela je boca. I sve ocisti. Nisam sigurna da li si mislila na ovo, ali je ovo saniPer. Sve skida čak bez trljanja, mislim da mu nijedno od modernih sredstava nije ni prineti: WC SANIPER
|
|
|
|
RE: Cime cistite kupatilo i WC? 9.8.2011 18:49:26
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dunjice, na to sam mislila. Pogresila sam u kucanju. Super stvar.
|
|
|
|
RE: Cime cistite kupatilo i WC? 9.8.2011 18:50:54
|
|
|
|
dunja RR
|
Za ono braon u WC šolji, što je Buba negde spomenula (ispod nivoa vode, naslage kamenca), ovo se sipa, malo iščetka, ma skida u tri sekunde. Nikada nisam videla da mi nestaje kamenac pred očima u sekundama. Sa druge strane, moguće je i veoma otrovno jer je verovatno sama kiselina - ALI, nema prejak miris i ne guši, kao ostala sredstva, što je ipak prednost. U Beogradu ga nisam videla u prodaji, mada nisam nešto detaljno tražila, drugarica donosi iz Čačka, i nešto smešno košta, tipa 100 din.
|
|
|
|
RE: Cime cistite kupatilo i WC? 9.8.2011 19:03:41
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Uvek me je nerviralo sto muz time cisti kupatilo, a onda od skoro mi je postalo najbolje srestvo za skidanje kamenca. Cistim i sudoperu sa time od kamenca. Ne mogu da se set_im koliko kosta, ali znam da je jeftino.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 9.8.2011 19:04:30 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?