Domestos je bas jak, jedno vreme sam ga koristila i onda je bas poceo da mi smeta. Sad koristim Cilit bang, ja sam bas prezadovoljna! A praktikujem jednom mesecno recimo kadu i lavabo sircetom dobro da operem, ostavim par sati sirce i onda ribaj, sve skine stvarno
mama krava -> RE: Cime cistite kupatilo i WC? (30.10.2017 12:56:51)
Jbg...jedino Domestos opere sve onako da cakli...posle udarim glasnc sa asepsoslom, a za emajl i kamenac to iz DM-a na bazi sirćeta... suuuuper je, a košta ispod 150 din
veselicaa -> RE: Cime cistite kupatilo i WC? (30.10.2017 12:57:42)
Domestos,cif,duck,bref.
Milena18 -> RE: Cime cistite kupatilo i WC? (30.10.2017 13:04:50)
Ja koristim plavi Mer i crveni Arf. A da li to na bazi sirćeta iz DM-a i miriše na sirće? Jednom sam kupatilo čistila sirćetom i sodom bikarbonom, mm je hteo da me ubije, a i meni je smetao miris.
Anck Su Nmaun -> RE: Cime cistite kupatilo i WC? (30.10.2017 13:30:57)
Plavi mer, odlicno odradi posao. Jednom sam cistila sirectom i sodom ... isto mi je ok, al se malo vise zezam s tim pa necu vise.
vocicana -> RE: Cime cistite kupatilo i WC? (31.10.2017 13:19:31)
Za wc solju koristim Bref gel, za ribanje plocica rastvor Ajax-a, za sanitarije CIF, Za prasinu i prozore stakla, sto, koristim MER emulziju, to bi bilo to.
Mala Elena -> RE: Cime cistite kupatilo i WC? (31.10.2017 13:40:17)
Wc duck, mr Muscle sprej protiv kamenca trenutno i asepsol.
madre -> RE: Cime cistite kupatilo i WC? (31.10.2017 14:04:29)
Inace cif, ali danas kupih mr musculo po vasoj preporuci, bas da vidim kakav je[sm=smiley1.gif]
MamaNecaVo -> RE: Cime cistite kupatilo i WC? (1.11.2017 13:15:23)
Ja Domestos razblazim sa vodom. Uzmem bocicu sa pumpicom,sioam dva prsta D i napunim vodom. Manje smrdi,manje gusi a odradi isti posao. Naravno,pre upotrebe promuckam. Spas od kako mi ne svekrva otkrila tu caku.
branki* -> RE: Cime cistite kupatilo i WC? (4.10.2019 21:04:21)
godinama domestos zeleni,medjutim kako nismo stalno u stanu,naparvila se zuta linija tamo gde je voda u vc soji i nije htela da se skine nikako,oribam i predjem domestosom i ostavim da odstoji i oet nista.skinula sonom kiselinom.od sad nju koristim s vremena na vreme.jedino je ne smem na one povrsine tamo gde su drzaci za peskir,sapun itd..
Sanjalicaaa -> RE: Cime cistite kupatilo i WC? (5.10.2019 8:08:05)
Isto ponekad koristim za wc solju sonu kiselinu.
Inace kupujem u dm neku tecnost na bazi sirceta protiv kamenca, i odlicna je.