imperial -> RE: Sampita (2.2.2013 16:08:31)
|
Probala sam juče da napravim šampitu po ovom receptu i mogu vam reći ovako: ako se napravi korica po ovom receptu,znači od 10 žumanaca itd.ona bude mnogo velika za šam po ovoj meri,ja sam pekla koru u plehu od rerne,dim.oko 25-35 cm i korica bude super ali zato šama bude malo,za tu koru treba da ga bude duplo više da bi šampita bila velika ko iz poslastičarnice.Onda jedino da se napravi manja kora od upola sastojaka u nekom malom plehu a na nju šam od 10 belanaca,inače recept je dobar samo što šam mora da bude baš čvrst inače će da splasne.Ja ću sledeće nedelje opet da je napravim,ali u ovom malo izmenjenom sastavu.[sm=smiley1.gif]hvala za recept. Ja imam odličan recept za krempitu,ali onu pravu,[sm=bravo.gif]
|
|
|
|