mihi -> RE: Vrtic vs dadilja (26.12.2011 11:07:40)
|
IZVORNA PORUKA: minavb A jbg, moram oko nečega da šizim [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] U svakom slučaju, sledećeg septembra kreće u državni, a ako bude morao i ranije, prvo će u privatni. Mina tako i ja šizim od kada je počela zima jer je Miloš nesnosan u kući i stalno govorim da je krenuo u vrtić od septembra sve bi bilo drugačije da ne pričam o tome što spava do 10, po podne od 3 do 6 i uveče nikad ne zaspi pre 12 a od 10 se davimo po krevetu. ON je inače spreman za vrtić, lepo jede, komunikativan je, voli decu, crta, slaže kocke....... Od marta kad bude gotov novi vrtić na Bež. Kosi startujemo nadam se. Iskreno mislim da Vanja još nije bio za vrtić, razboljevao bi se a tada bi ti bila još u većem stresu. Da li bi naučio da žvaće ne znam, moj stariji sin u vrtići ništa nije jeo čak nije znao ni štra ima za ručak. Kad dođem po njega imao je 5 godina i pitam Luka šta ste imali za ručak kaže ono zeleno dugačko neslano i odvratno (boranija). Tako da bolje što je ovu godinu ostao kod kuće.
|
|
|
|