Sanchy -> RE: mame jednog deteta (29.1.2013 23:01:46)
|
Hm,ja nisam jedinica a nisam bas volela da delim,i takva sam ostala do danas,radije cu da ti kupim isto to nego sto cu da ti pozajmim iili poklonim ,,,ali kupicu ti stvarno od srca,,jednostavno se vezem za stvari ,takva sam oduvek bila ...i sad i ja imam jedno dete i tako ce verovatno i ostati pa ako ne bude hteo da deli sta da radim,genetika[sm=smiley1.gif]...A evo primer nas bebac je sada i dobio i pokupovali smo mu gomilu stvari i ja to sve vodim racuna da bude bez i jedne fleke,imam milion portikli[sm=smiley1.gif],perem ,peglam itd..i sve ,bukvalno sve je u savrsenom stanju i sutra kad se bude moja drugarica porodila koja detetu nista ne pegla,drzi ih zguzvane u ormanu,flekave uzas...ja treba da dam ove stvarcice...pa prosto mi zao stvari sto ce da ih upropasti,a ja ih ocuvala skroz,,,eto,radije cu da joj kupim sve novo pa neka radi sa njima sto hoce...ne znam da li sam bila razumljiva,valjda jesam[sm=smiley1.gif]...vezem se za stvari [sm=smiley22.gif]..da li je to mana onda?Ne znam..
|
|
|
|