Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Pipi duga carapa IZVORNA PORUKA: Nana* Pipi dusoo Da samo sto ovde svakoj devojcici preporuci ginekolog da je to najefikasnija zastita. Mislim ako mi ne verujete ima ovde jos devojaka iz Nemacke pa pitajte . Inace jedan slucaj iz moje blizine sad nedavno se desio. Decko 16 godina ( u sexualnm odnosima od svoje 12 ) I devojcica 17 isto tako. Zabavljali se, svo vreme koristio on kondome i odluce se da ona ode ginekologu i dobije tabletice. Pila ona to mesec dva i jedan mesec zaboravi samo 2, 3 dana da ih uzme. Posvadjase se kao i svaka deca za cas. Ona javlja posle par nedelja trudna. Cela familija skocila da se ocisti, mlada, on nece dete. Devojka cvrsto odlucila njeno telo, njeno dete ne mora niko da joj pomogne ( srecom vec radi i ide u skolu ). Sad su se pre nekoliko pomirili, familija ostala grbava. Znaci desi se. Ali odluke treba prepustiti onima koji su u toj situaciji... A tabletica sto se tice, nude ih devojcicama vec i kod nas tako rano. Nano sad sam upravo zavrsila razgovor sa profesorom Djoricem izuzetnim strucnjakom,koji mi kaze da tablete ,ni za zene ,a kamoli za devojcice uopste nisu bezazlene,jer dovode do zgrusavanja krvi,trombova,embolije pluca kao ii nfrakta miokarda,i naravno promenama na dojkama i da je moj izbor da svom deteu dam i u vrticu,ako se pojavi neki napredni dasa ,a da zene posle cetrdesetetj eventualno,cetrdeset pete zavisi od opsteg stanja ni slucajno ne smeju koristiti .To kaze strucnjak,e pa sad opet izbor je na nama sta cemo mi ponuditi svom detetu i naravno obavezne sve analize pre koriscenja istih IZVORNA PORUKA: Trcosava Pipi draga, to je Srbija - nešto baš nisam videla da su sve koje znam i koje su pile tablete ''zgrusavanja krvi,trombova,embolije pluca kao ii nfrakta miokarda,i naravno promenama na dojkama'' ali da ne smeju da ih piju oni koji boluju od tromboze , koji imaju problema sa plućima, srcem itd.... Ispade da su naši doktori najpametniji na celom svetu p.s. ja ih pijem i iskreno nadala sam se da će ove moje ''bubuljice'' da malo narastu - ali cvrc ništa.... Svi smo mi posebni i ne može na 100000 od 100000 da utiče isto IZVORNA PORUKA: Pipi duga carapa Nano da me samo pogresno ne razumes,Ne sumnjam ja da devocice sa 14 i 15 godina koriste tablete,ali me boli jer je to rano,pa one su jos uvek samo deca.Nemogu da zamislim da sutra ja svom detetu dajem teblete za kontracepciju sa 14,15 i 16 godina ,zato sto neki decak nece da koristi kondom koji ih pri tome cuva i od polno prenosivih bolesti.Ili da imam decaka,sta trebam da dozvolim da se tvoje truje tabletama,zto sto mamin sin nece da koristi kondom,e tad bi samnom imao problem.Znam da sam promasila temu,ali dusa me bre boli zbog svih ovih devojcica,a i zena.Kako zena da pije pilula ako doji,kako?Pa ne doji ona moje dete nego tog istog muskarca,koji ne haje ni za nju ni za njeno zdravlje.Ne mogu vise da pisem o ovome samo se potresam u ime svih zena koje su prosle ili ce proci kroz abortus.AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ,MUSKARCI SU NAJVECE ZLO BEZ KOJEG SE NE MOZE IZVORNA PORUKA: Pipi duga carapa IZVORNA PORUKA: Trcosava Pipi draga, to je Srbija - nešto baš nisam videla da su sve koje znam i koje su pile tablete ''zgrusavanja krvi,trombova,embolije pluca kao ii nfrakta miokarda,i naravno promenama na dojkama'' ali da ne smeju da ih piju oni koji boluju od tromboze , koji imaju problema sa plućima, srcem itd.... Ispade da su naši doktori najpametniji na celom svetu p.s. ja ih pijem i iskreno nadala sam se da će ove moje ''bubuljice'' da malo narastu - ali cvrc ništa.... Svi smo mi posebni i ne može na 100000 od 100000 da utiče isto ja nisam ni mislila da su nasi doktori najbolji,pa zadnjih pet godina me lici Veljko Vlaisavljevic iz Maribora,ali trco razumem za tebe ok pila sam ih i ja,ali da li bi ti tvojoj devojcici dala da ih pije sa 14,15, pa i 16 godina,zato sto neki klinac nece da zastiti i sebe i nju?Dokle ce samo mi zene da razmisljamo o zastiti,kao da smo hermafroditi,pa i muskarci ucestvuju u tom cinu,e to me boli
|