Rivana -> RE: Kontracepcija (17.6.2009 12:39:13)
|
Ako ste mladi ( 17-35.godina) dobrog opsteg zdravlja ( normalne vrednosti krvnog pritiska i telesne tezine), poticete iz zdrave porodice i zdravih ste zivotnih navika(fizicki aktivni nepusac) a ginekoloskim pregledom u proteklih 6 meseci ste potvrdili da ste i dobrog ginekoloskog zdravlja ( tj. uredan nalaz pri pregledu i uredan papanicolaou test) mozete poceti sa koriscenjem kontraceptivne pilule. Moj savet je Dzez (Yaz) pilula koja predstavlja najsavremeniju ultraniskodoznu pilulu sa brojnim nekontraceptivnim prednostima koju korisnice odlicno podnose. Naime, prema dozi ona lici na Logest ( ultaniskodoznu pilulu) a poseduje ( za razliku od Logesta) sve najbrojnije nekontraceptivne prednosti kao Yasmin ( dobro resava probleme PMS-a tj.bolnost i osetljivost dojki, osecaj nadutosti, bubuljice u PMS-u, pojacan apetit i promenljivo raspolozenje...zbog cega ste dobro raspolozeni a telesna tezina je stabilna) DR KOvacevic Evo ja saznala o piluli, pa ako nekog zanima, ja cula samo reci hvale o njoj[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|