Verolina -> RE: Pharmanova vam poklanja Baby Time! (9.2.2013 13:14:54)
|
Dunja, znam da imam pravo, ali se opasno bojim sebe. Ja saljem muza u postu da ne ubijem jednu sluzbenicu.[sm=smiley36.gif] Jednom mi je 10 minuta drzala predavanje o nekom postanskom racunu i da sam trebala uplatiti na taj racun, a ne na uplatnicu, jer sad ce mi se naplatiti postarina 30 dinara. I ja joj lepo kazem, nije bitno, nemam vremena, mozete li to da zavrsite i da idem, stvarno zurim. I ona ladno nastavlja. Okrece se ka svojim koleginicama i prica im kako su ljudi nepismeni i bla bla. Ja cutim i dalje. Onda se okrece ka meni i krece ponovo u postanskom racunu i ja tu odlepim i kazem joj da cu je ja ovako nepismena izvuci iz saltera i prebiti kao vola ne bude li mi uplatila to sto hocu. Ona me gleda i dalje. I tu sam prsla kad sam kroz prozor videla da mi je otisao bus.Mislim da su mi zile na vratu poiskakale koliko sam se drala. Rekla sam im da su one salterske sluzbenice koje treba da lupaju pecate, a ne da vrse lingvo-psiholosku analizu ljudi. Rekla sam im da su nesposobne jezicare. A onda sam utisala glas i trazila sam da zovu sefa poslovnice. Obe su pocele da se izvinjavaju. Jedan covek je poceo da dobacuje kako je nju odavno neko trebalo da nasamara kako se ponasa prema ljudima. I tako da mi je uplatila racun, ja sam propustila bus, nisam uspela da nadjem taxi, zakasnila na seminar i nije mi bilo isplaceno 5000 dinara zbog retardirane koze iz poste. I tako da sad saljem muza da je ne bih odrobijala, jer sledeci put kad bi zucnula, izvukla bih je kroz ono okno da se ovako nepismena obracunam sa njom tako pismenom.
|
|
|
|