Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pharmanova vam poklanja Baby Time! 9.2.2013 12:03:49
|
|
|
|
dunja RR
|
Svašta Nije bila iscepana kada smo spakovali, ko zna šta su radili - mi smo ih sve potpuno nove spakovali u one post express kese i zalepili, tako da ne znam stvarno zašto otvaraju! Treba da ima 7, to je u redu. Mila, kada budeš u pošti kod tebe, pitaj ih zašto otvaraju pakete, nije mi jasno.
|
|
RE: Pharmanova vam poklanja Baby Time! 9.2.2013 12:20:19
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dunja hvala za broj (pisem ovde jer ne mogu sa mob da saljem PP) :)
|
|
|
|
RE: Pharmanova vam poklanja Baby Time! 9.2.2013 12:22:06
|
|
|
|
dunja RR
|
Nema na čemu
|
|
RE: Pharmanova vam poklanja Baby Time! 9.2.2013 12:27:57
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Treba da ima 7, to je u redu. Mila, kada budeš u pošti kod tebe, pitaj ih zašto otvaraju pakete, nije mi jasno. Meni je stoka iz poste skoro polomila solju koju sam narucila sa fotografijom na njoj. Poludela sam.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Pharmanova vam poklanja Baby Time! 9.2.2013 12:35:06
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Meni je juce stigla posta.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 9.2.2013 12:37:30 >
|
|
|
|
RE: Pharmanova vam poklanja Baby Time! 9.2.2013 12:43:20
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Verolina IZVORNA PORUKA: dunja RR Treba da ima 7, to je u redu. Mila, kada budeš u pošti kod tebe, pitaj ih zašto otvaraju pakete, nije mi jasno. Meni je stoka iz poste skoro polomila solju koju sam narucila sa fotografijom na njoj. Poludela sam. Verka, imaš pravo da reklamiraš. I devojkama sa Ringeraje je par put stizala razbijen deo paketa, ali nisu tražile reklamaciju. U City epressu su mi rekli da samo one imaju pravu na reklamaciju, jer su one krajne odredište. Mi ne možemo dokazati da je nešto polomljeno stiglo do primaoca. Pre par godina smo preko Ringeraje slali neke kremice, i redovno su krali to u pošti. Ja sam napisala reklamaciju, jer sam poludela i dobili smo odštetu, u novcu.
|
|
RE: Pharmanova vam poklanja Baby Time! 9.2.2013 13:02:19
|
|
|
|
milenatea
|
i meni je iscepana kutija, al` dobro sada, nije folija od plocica tako da je to ok. posta nema prava da otvara tudje pakete i koverte jer pakujete pred njima i pise sadrzina posiljke, osim po nalogu suda/policije i unutrasnje kontrole. ali... na nase otvarali ste, oni ce reci da nisu, ne moze se dokazati, jer je uredno spakovano u sigurnosnoj kesi za posiljke
|
|
|
|
RE: Pharmanova vam poklanja Baby Time! 9.2.2013 13:03:53
|
|
|
|
dunja RR
|
Oni nisu normalni! A potpuno neoštećene kutije smo stavili ..
|
|
RE: Pharmanova vam poklanja Baby Time! 9.2.2013 13:11:03
|
|
|
|
milenatea
|
nista strasno dunja, moguce je da je i prilikom transpotra u kamionu nagnjeceno tezim paketima, pa kad se pomeraju paketi dodje do ostecenja. zato mi u AKS-u primamo posiljke koje su vec spakovane, odn. da ovu kutijicu stavis u drugu tvrdju kutiju pa tek onda to ako je potrebno ide u sigurnosnu kesu. bez nervoze nije bitna toliko ambalaza bitno je da ono unutra nije osteceno. p.s. poklonu se u zube ne gleda
|
|
|
|
RE: Pharmanova vam poklanja Baby Time! 9.2.2013 13:14:54
|
|
|
|
Verolina
|
Dunja, znam da imam pravo, ali se opasno bojim sebe. Ja saljem muza u postu da ne ubijem jednu sluzbenicu. Jednom mi je 10 minuta drzala predavanje o nekom postanskom racunu i da sam trebala uplatiti na taj racun, a ne na uplatnicu, jer sad ce mi se naplatiti postarina 30 dinara. I ja joj lepo kazem, nije bitno, nemam vremena, mozete li to da zavrsite i da idem, stvarno zurim. I ona ladno nastavlja. Okrece se ka svojim koleginicama i prica im kako su ljudi nepismeni i bla bla. Ja cutim i dalje. Onda se okrece ka meni i krece ponovo u postanskom racunu i ja tu odlepim i kazem joj da cu je ja ovako nepismena izvuci iz saltera i prebiti kao vola ne bude li mi uplatila to sto hocu. Ona me gleda i dalje. I tu sam prsla kad sam kroz prozor videla da mi je otisao bus.Mislim da su mi zile na vratu poiskakale koliko sam se drala. Rekla sam im da su one salterske sluzbenice koje treba da lupaju pecate, a ne da vrse lingvo-psiholosku analizu ljudi. Rekla sam im da su nesposobne jezicare. A onda sam utisala glas i trazila sam da zovu sefa poslovnice. Obe su pocele da se izvinjavaju. Jedan covek je poceo da dobacuje kako je nju odavno neko trebalo da nasamara kako se ponasa prema ljudima. I tako da mi je uplatila racun, ja sam propustila bus, nisam uspela da nadjem taxi, zakasnila na seminar i nije mi bilo isplaceno 5000 dinara zbog retardirane koze iz poste. I tako da sad saljem muza da je ne bih odrobijala, jer sledeci put kad bi zucnula, izvukla bih je kroz ono okno da se ovako nepismena obracunam sa njom tako pismenom.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Pharmanova vam poklanja Baby Time! 9.2.2013 13:22:30
|
|
|
|
mala.bebica
|
i meni je stiglo, malo je pocepana kutija ali 7 su unutra. kako god kutija se baca :) Hvala puno
|
|
|
|
RE: Pharmanova vam poklanja Baby Time! 9.2.2013 13:57:47
|
|
|
|
nata11
|
I meni je stigla sva zguzvana kutija ali mislim da je to prilikom transporta u kamionu. Bitno da su plocice OK.
< Poruku je uredio nata11 -- 9.2.2013 13:58:18 >
|
|
|
|
RE: Pharmanova vam poklanja Baby Time! 9.2.2013 15:00:20
|
|
|
|
Ivanka 75
|
xe xe xe Gleda me papiric iz komsijskog sanducica, javila sam im pa ce neko doci danas-sutra da mi ga da da bih u pon podigla paket u posti.
|
|
|
|
RE: Pharmanova vam poklanja Baby Time! 9.2.2013 15:59:38
|
|
|
|
milenatea
|
nisu te zvali na tel?
|
|
|
|
RE: Pharmanova vam poklanja Baby Time! 9.2.2013 16:06:17
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: milenatea nisu te zvali na tel? Ne Ovo je 3 put za mesec dana da mi stiže nešto post expresom i svaki put je ostavljen papir u komšijskom sandučetu, nijednom nisu zvali. Mislim da ću se žaliti u pošti.
|
|
|
|
RE: Pharmanova vam poklanja Baby Time! 9.2.2013 16:17:26
|
|
|
|
milenatea
|
vreme je da saljete AKSOM
|
|
|
|
RE: Pharmanova vam poklanja Baby Time! 9.2.2013 16:31:43
|
|
|
|
Cuftas
|
Stigao je paketić za Dunju a Pharmanovi hvala što stalno poklanja
|
|
|
|
RE: Pharmanova vam poklanja Baby Time! 9.2.2013 16:46:59
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: milenatea vreme je da saljete AKSOM Mislim da nije problem preko koga ide nego kurir.
|
|
|
|
RE: Pharmanova vam poklanja Baby Time! 9.2.2013 17:19:08
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I ja mislim da mnogo zavisi do kurira. Mene je npr.kurir iz akse zvao da sidjem po veliki'paket. Napomenla sam mu da sam se pre nedelju dana porodila i'da ne mogu da nosim tesko. Na kraju sam'ipak'moral da sidjem jer gospodin nije imao gde da se parkira. I jos jednom sam imala problem sa istim kurirom.
|
|
|
|
RE: Pharmanova vam poklanja Baby Time! 9.2.2013 20:39:07
|
|
|
|
babes
|
I moj baby time je dosao malcice iscepan ali kao sto neko rece "poklonu se u zube ne gleda" :) Pocecu za koji dan da ga koristim!! :) Kad smo kod kurira i AKS-a moram priznati da bas imam losa iskustva sa njima :( Jednom sam slala paket, momak je dosao do mojih vrata, preuzeo paket, trebalo je da platim oko 200 din i posto nisam imala sitno, dala sam 500 din. Momak je rekao da ce otici do najblize prodavnice da pare rasitni i vraca se odmah (btw. oko moje zgrade je min 10 trafika, prodavnica, maxi-ja itd) i naravno nikad se nije vise ni pojavio.... Drugi put me je zvao (drugi kurir) da dodjem i preuzmem paket u susednoj ulici jer se tu parkirao, pa da, "ne bi kruzio okolo do mene, bolje je da ja skoknem".... stvarno sve zavisi od kurira... :(
|
|
|
|
RE: Pharmanova vam poklanja Baby Time! 9.2.2013 21:21:38
|
|
|
|
isidora88
|
Ja uvek insistiram da mi donesu do stana, ne zanimaju me njihovi izgovori videcemo kad meni stigne sledece nedelje. Dunja napomeni ovima u posti da ni slucajno ne otvaraju paket i da je lomljivo zbog sirupa.
|
|
RE: Pharmanova vam poklanja Baby Time! 10.2.2013 12:04:28
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: milenatea vreme je da saljete AKSOM Slazem se da sve zavisi od kurira. Na primer kod mene lik iz AKSA koji dolazi je odvratan blago receno. Niti zove nito hoce da izadje iz vozila da mi donese paket. Stanje ispred kapije i svira kao lud dok ne izadjes a onda ti nadrmicavo kroz porzor gurne paket u ruke. Iz post expressa kako kad nekad nece ni da dodju nego ja moram da idem a nekad dodje bas fin lik.
|
|
|
|
RE: Pharmanova vam poklanja Baby Time! 10.2.2013 12:21:29
|
|
|
|
dunja RR
|
Nećemo više o kuririma (otvorićemo tremu ako treba , hehe). Ovde pišemo o Baby Time-u i želimo vam sreću, da nas što pre obradujete
|
|
RE: Pharmanova vam poklanja Baby Time! 10.2.2013 22:37:47
|
|
|
|
milenatea
|
skapirala sam da gresimo pa cutim ma koji ce nam djavo tema
|
|
|
|
RE: Pharmanova vam poklanja Baby Time! 11.2.2013 14:52:55
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Podigla i ja moj baby time, krecemo od sl meseca!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?