Brand new mama -> RE: Izgubićemo 20 odsto stanovništva do 2050. (18.8.2009 10:33:17)
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. ne znam i ne zanima me da li ćete se složiti sa mnom, jer je ovo moje mišljenje mladi ljudi u svim našim državama su ne zainteresirani bukvalno za život, samo kukaju kako se nema, a kafane pune, što u radno vrijeme što naveče traže posao, a mole Boga da ne nađu znači ovdje treba narod mijenjati ...otišli smo u k[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley35.gif[/image] Slazem se da je puno i ovakvih,ali nisu svi-pa opet ne mogu sebi da priuste(sorry, ali je tako) da imaju bebu sa 23-24. Moji prijatelji u Bg imaju super plate,na super su pozicijama, ali nije to pravilo.Sta je van glavnog grada?Prijateljica mi je radila kao pripravnik,ostala je trudna(nije bilo planirano,ali nije mogla da se odluci za ono sto je kod nas najcesce) i zavrsila u bolnici.Vlasnik firme je prijavio da ne dolazi naposao i sad nema ni dinara(jer nema pravo na bolovanje kao pripravnik-a ovima na birou nije bitno sto nije imala kijavicu,vec je hospitalizovana).Njena plata je bila 10000 din, a njen m je isto dobio otkaz na faksu i sad juri da nadje bilo kakav posao(mislim da pokusava da radi kao taksista).Nisu u Bg,vec u istocnoj Srbiji. Ona ce morati i na operaciju 3 nedjelje poslije porodjaja,tako da ce tad morati da kupuje i dohranu(sigurno nece moci tad da doji).Mozemo joj mi pomagati,ali zar je i to zivot?
|
|
|
|