Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Dušek za dečiji krevetac 6.11.2011 21:00:52
|
|
|
|
Anoniman
|
mi planiramo da uzmemo dusek u ikei, debljine 10 cm. je l' to predebelo za prenosivi krevetac? (nije nam jos stigao pa ne znam koliko je visoko taj drugi nivo)
|
|
|
|
RE: Dušek za dečiji krevetac 6.11.2011 21:54:43
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: ksena mi planiramo da uzmemo dusek u ikei, debljine 10 cm. je l'' to predebelo za prenosivi krevetac? (nije nam jos stigao pa ne znam koliko je visoko taj drugi nivo) Savetujem ti da naručiš dušek tek kad ti stigne krevetac, tako ćeš najbolje znati .
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 6.11.2011 21:55:15 >
|
|
|
|
RE: Dušek za dečiji krevetac 8.11.2011 12:33:46
|
|
|
|
JasnaM
|
Slazem se sa Ivankom ali ako je manje vise standardan prenosivi krevatac, koliko sam ja gledala dusek od 8-10cm bi bio ok na gornjem nivou.
|
|
|
|
RE: Dušek za dečiji krevetac 8.11.2011 12:36:27
|
|
|
|
Anoniman
|
hvala. nadam se da ce stici ovih dana. u svakom slucaju i da kupimo ranije u ikei, imamo fore mesec dana da ga vratimo (ako je neotpakovan) i oni daju povracaj novca.
|
|
|
|
RE: Dušek za dečiji krevetac 8.11.2011 17:04:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Ksi moj je od 8 cm. Videces kad ti stigne krevetac.
|
|
|
|
RE: Dušek za dečiji krevetac 13.11.2011 19:17:56
|
|
|
|
JasnaM
|
Za one koji budu u slicnoj dilemi, taman kad sam pomislila da se ne prave duseci manji od 15-18cm, nasli smo dusek od 12cm u simpu junior i super se uklopio za gornji nivo.
|
|
|
|
RE: Dušek za dečiji krevetac 13.11.2011 19:25:35
|
|
|
|
Anoniman
|
na kraju smo kupili u ikei jedan od 5 cm, pa cemo videti kasnije da li ce trebati deblji. mislim da nece, barem dok se ne prebaci na donji nivo.
|
|
|
|
RE: Dušek za dečiji krevetac 13.11.2011 19:26:02
|
|
|
|
Gejsha
|
mi dobili dušek od sestre od tetke star 10 godina ali kao nov. stajao je na tavanu upakovan a onda smo ga mi očistili kirbijem ! samo sam u dilemi da li sada da kupin nov jer ne znam da li smo izvukli sve grinje?
|
|
|
|
RE: Dušek za dečiji krevetac 15.12.2011 17:29:28
|
|
|
|
smeskicTB
|
ja imam nameru da jedan dusek uzmem od brata, stajao je godinu dana, ali da uradimo dubinsko usisavanje. recite mi, koja je razlika izmedju luka duseka koji je antialergijski i onog sto ima zimsku i letnju stranu..jedan od ta dva bi uzela u obliznjoj radnjici da ne idemo u aksu..
|
|
|
|
RE: Dušek za dečiji krevetac 15.12.2011 18:19:15
|
|
|
|
maslackic
|
Smeskic vidi OVAJ moj nije takav , ali ovaj je i anti alergijski i ima zimsku i letnju...
|
|
RE: Dušek za dečiji krevetac 15.12.2011 18:34:39
|
|
|
|
smeskicTB
|
maslackic, sjajnnooooo! da nam sta trazim sada!
|
|
|
|
RE: Dušek za dečiji krevetac 17.2.2012 11:13:03
|
|
|
|
Zvoncica84
|
IZVORNA PORUKA: maslackic Smeskic vidi OVAJ moj nije takav , ali ovaj je i anti alergijski i ima zimsku i letnju... Maslackic, kako vam se pokazao taj dusek? Ja sam bas na njega bacila oko, a idem u kupovinu za nekih pola meseca.
|
|
|
|
RE: Dušek za dečiji krevetac 25.2.2012 18:14:04
|
|
|
|
serendipity
|
Imam putanje u vezi sa luka lux dusekom (i tim cuvenim dugmicima), znam da se dosta raspravljalo o tome, nego... Mi smo uzeli taj dusek, i sad razmisljam, da li bi trebalo da se preko duseka, a ispod carsafa stavi naddusek (nesto kao step deka) ili je to nepotrebno. Mislim, ja tako spavam od kako znam za sebe, uvek nesto imam izmedju duseka i carsafa. Ne znam ni sama sta da mislim
|
|
|
|
RE: Dušek za dečiji krevetac 25.2.2012 19:02:14
|
|
|
|
New Mom
|
Uopte ne znam šta je step (ili štep) deka. Ali znam da bi ti bilo korisno da imaš ubačen onaj nepropusni čaršaf (ako pene probiju, ispovraća se itd.), da zaštitiš dušek.
|
|
RE: Dušek za dečiji krevetac 25.2.2012 20:15:37
|
|
|
|
serendipity
|
Hvala NM. Svakako sam mislila da i to stavim, nego sam mislila i na tu štep deku. Najlakse da objasnim je da je to kao jorgan, samo dosta tanji. Hmmmm... danas sam nasla tako nesto u Jysk-u. Ima bas i za krevetac, tih je dimenzija.... Kad sam u jednoj radnji pitala za to rekli su mi da ne postoji, ali ipak, našla sam.
|
|
|
|
RE: Dušek za dečiji krevetac 25.2.2012 20:29:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Mi imamo Luka Lux, i ne stavljam nikakav naddušek. Samo nepropusnu podlogu i čaršaf sa lastišom.
|
|
|
|
RE: Dušek za dečiji krevetac 25.2.2012 20:34:58
|
|
|
|
Anoniman
|
seren, bilo koja zaveso-krojacka radnja sije i step deke, slobodno poruci. a i jeftine su i negde mozes i da biras punjenje
|
|
|
|
RE: Dušek za dečiji krevetac 25.2.2012 23:32:11
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: ksena mi planiramo da uzmemo dusek u ikei, debljine 10 cm. je l'' to predebelo za prenosivi krevetac? (nije nam jos stigao pa ne znam koliko je visoko taj drugi nivo) Nije. Pa kontam da ne postoji tanji dušek. I naš je oko 10cm (u putnom krevetcu). Uf, tek naknadno čitam za drugi nivo... misliš kad je podignuto? To ne znam da ti kažem, jer smo mi ovaj krevetac kupili tek kada smo već spustili dušek dole.
< Poruku je uredio Tash -- 25.2.2012 23:33:15 >
|
|
|
|
RE: Dušek za dečiji krevetac 1.3.2012 16:09:14
|
|
|
|
Anoniman
|
imali neko sem andrijasevica u ns da pravi duseke? imamo stari krevetac pa je i dimenzija stara ..
|
|
|
|
RE: Dušek za dečiji krevetac 5.3.2012 12:19:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Mame jeste kupovale drugi dusek za drugu bebu ?
|
|
|
|
RE: Dušek za dečiji krevetac 5.3.2012 14:16:19
|
|
|
|
Sanchy
|
Ja cu dobiti krevatac ali hocu da promenim dusek,bez obzira sto je nov samim koriscenjem od par godina napunio se grinja i prasine tako da me interesuje,vidim da preporucujete tanji dusek oko 10 cm debljine a gde ja to da kupim?Ako neko ima predlog a da je na NOvom Beogradu ili Zemunu radnja...
|
|
|
|
RE: Dušek za dečiji krevetac 5.3.2012 14:31:18
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Sanchy Ja cu dobiti krevatac ali hocu da promenim dusek,bez obzira sto je nov samim koriscenjem od par godina napunio se grinja i prasine tako da me interesuje,vidim da preporucujete tanji dusek oko 10 cm debljine a gde ja to da kupim?Ako neko ima predlog a da je na NOvom Beogradu ili Zemunu radnja... Sve radnje koje drže putne krevecew treba da drže i dušeke za njih, dakle bilo koja radnja sa bebi opremom.
|
|
|
|
RE: Dušek za dečiji krevetac 5.3.2012 14:31:34
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Sanchy Ja cu dobiti krevatac ali hocu da promenim dusek,bez obzira sto je nov samim koriscenjem od par godina napunio se grinja i prasine tako da me interesuje,vidim da preporucujete tanji dusek oko 10 cm debljine a gde ja to da kupim?Ako neko ima predlog a da je na NOvom Beogradu ili Zemunu radnja...
|
|
|
|
RE: Dušek za dečiji krevetac 5.3.2012 14:33:14
|
|
|
|
Sanchy
|
Hvala,mislim nece biti putni krevetac nego obican a dusek je isti i za jedan i za drugi jel?Ne znam moram da pitam...
|
|
|
|
RE: Dušek za dečiji krevetac 5.3.2012 14:37:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Dimenzije su iste osim što ti tanji idu samo za putne a klasični mogu i u jedne i u druge. Ako je drveni krevetac treba ti klasičan dušek.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
najlepse je? :)pisuljica... (
12%)
Mina (
24%)
Maša (
29%)
Jana (
35%)
Ukupan broj glasova: 180Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!