serpica -> RE: strajk dojenju! (23.12.2015 23:16:21)
|
IZVORNA PORUKA: adulence Ooooo evo i nas u ovoj temi,mislila sam da je nemoguce,ali eto...dakle poslednja 2 dana Relja nece da siki iz leve dojke,zasto kako nemam pojma,pocne da siki i posle dva minuta ,krece agonija,nervoza,bacakanje plakanje itd...bas sam se smorila,sve pokusavam,cak mu okrenem glavu kao da siki iz desne,a ja u nekom cudnom polozaju i onda kao hoce,ali ja ne mogu doveka tako dojiti,tih 10ak min mi bude pravi pakao ukocim se ziva... I meni se ovo desavalo,i sad se desi ponekad,evo kako sam ja to resila a da nisam bila bas mnogo ukocena, sedi na krevet a dete stavi da lezi na ledja ali suprotno od tebe ,znaci da mu glavica bude maltene na ivici kreveta kod tvojih butina onda se nagni nad njim i daj mu da sisa,posle ga prebaci s druge strane, malo se iskrivis ali bar sedis. druga opcija je da hodas dok dojis probaj tako da mu ponudis tu dojku koju nece,znaci isti polozaj kao kad sedis samo hodaj,a ako i tako nece onda ragbi polozaj uzmi ga ispod misice. javice se vec NM i sredice se sve sigurna sam [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|