RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica >> Knjiga i film

Poruka

branki* -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (28.1.2020 15:52:02)

hahah,da ti resim rebus-muz spada u tu trojku koju opsluzujem!
pritom,mm spada u onu grupu ljudi koji smatraju da je citanje knjiga glupost i danguba i gubljenje vremena i nije mu jasno kako neko moze da uziva u citanju knjiga.
a ,ja ,sa druge strane,ne znam kako neko ko je visokoskolac i inzinjer nije procitao nijednu knjigu,sem skolske lektire i to na gurku.a,opet,nije nepismen,pravopis ok,gramatika ok,doduse jedino elokvenicija i vokabular prilicno oskudni[sm=jezicek.gif]ali,ne kapiram.

Didy -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (28.1.2020 16:12:38)

IZVORNA PORUKA: branki*

hahah,da ti resim rebus-muz spada u tu trojku koju opsluzujem!

😂 Dobro je, već sam pomislila da sam baš mnogo propustila na rr. 
I moj je inženjer, slično razmišlja. Knjiga je ok, ali ako iz nje nešto konkretno naučiš. Ako je beletristika, onda bolje slušaj naučne emisije na yt. 

Didy -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (29.1.2020 2:02:28)

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Meni je ostala Brit Mari. Legla mi je baka, nakon sto sam je drugi put procitala.

UVE

Upravo završih sa gledanjem filma. Uz suze, naravno. Hvala ti, Sanjice, ulepšala si mi veče. ❤️ Srce mi je na mestu. ☺️I još da dodam - Ko nije čitao knjigu, nek ne gleda film. Knjiga je uvek bolja od filma. Staro pravilo. 🙂

branki* -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (29.1.2020 6:58:29)

Do 2 si gledala film?!jao.

Didy -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (29.1.2020 7:07:32)

IZVORNA PORUKA: branki*

Do 2 si gledala film?!jao.

Nisam stigla ranije, a nisam mogla da dočekam da ga odgledam. 😀

emicaa -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (29.1.2020 8:37:09)

I moj muz je takav,poceo prije dvije godine citati Da Vincijev kod,procitao par stranica i tako stoji.Mislim da mu je zao svake pare koje dam za knjige 😂

Ja trenutno citam Hirurg,najbolji triler koji sam ikad procitala.Citala sam ga prije 9 godina,sad opet jer sam sve zaboravila

Ivanka 75 -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (29.1.2020 9:10:51)

Ja preporucujem Karl Ove Knausgor Moja borab (ko izdrzi svih 6 knjiga).
Da se mm pita, samo Draskovic i 

gagana83 -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (29.1.2020 9:24:08)

IZVORNA PORUKA: Didy

Meni je ostala Brit Mari. Legla mi je baka, nakon sto sam je drugi put procitala.

UVE

Upravo završih sa gledanjem filma. Uz suze, naravno. Hvala ti, Sanjice, ulepšala si mi veče. ❤️ Srce mi je na mestu. ☺️I još da dodam - Ko nije čitao knjigu, nek ne gleda film. Knjiga je uvek bolja od filma. Staro pravilo. 🙂

Ja isplanirala sinoc, prebacila na TV, ali se tada izgubio prevod 😟  Ne volim preko telefona, a na komp ne smem jer ne bih dugo da sedim, tek mi prosli bolovi u krstima. Moracu da potrazim stari lap top, valjda radi.
Trenutno citam U jednom trenu - Gijom Muso, nisam ga citala godinama.

Sanjica26 RR -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (29.1.2020 9:25:45)

IZVORNA PORUKA: Didy

UVE

🙂😘
Slažem se sa tobom. Prvo knjiga, pa film. 

Ivanka 75 -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (29.1.2020 9:53:37)

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Ja preporucujem Karl Ove Knausgor Moja borab (ko izdrzi svih 6 knjiga).
Da se mm pita, samo Draskovic i 

Da se mm pita samo Draskovic i Bukovski. 

MamaNecaVo -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (29.1.2020 11:34:24)

Zene hvala vam za svaku preporuku koju ste ostavile.

Napravila sam spiska pa pravac biblioteka. Bas mi ne trebalo nesto da me pokrene jer vise nisma znala sta da uzmem da citam. 

branki* -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (29.1.2020 16:04:50)

uvek je knjiga bolja ,nego film,ali uvek.
ko je spomenuo draskovica,ivanka...moj tata isto,njega priznaje i njemu slicne sa tom kvazi politickom tematikom i realisticnom,ceni dragoslava mihailovica,zatim onog sto je pisao knjigu o milutinu,zaboravih ime pisca i tako...on cita i voli iskljucivo taj jedan stil i temu,a ja citam skoro sve,ali sa nnjim bar mogu da diskutujem o knjigama,tata je inace profesor srpskog,jako posvecen svom pozivu,za razliku od mm.

gijom muso knjige sam citala dosta pre par godina,neke su mi dosta dobre,neke pak ,osrednje...
jedva cekam petak da se tata i ja uclanimo u biblioteku i da lutam medju knjigama,ne bih da bogohulim,ali i je taj osecaj kad sam u biblioteci toliko smirujuc i neopisiv ,kao da sam u crkvi ili manastiru...

MamaNecaVo -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (3.2.2020 12:11:02)

Slazem se za onaj deo da je uvek knjiga bolja nego film.Jos nisam ogledala film koji je bolji od knjige a i ne verujem da se to moze desiti. 

emicaa -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (3.2.2020 17:21:19)

I ja se slazem da je knjiga bolja nego film.Dosta sam filmova uradjenih po knjigama gledala i razocarala se.

Ja sam pocela Ringispil opet,citala sam prije nekih 7-8 godina,zaboravila sam desavanja pa da se podsjetim.Sjecam se samo da sam plakala uz nju

gocic -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (5.2.2020 21:57:35)

Rasplakala sam se i ja vise puta uz Ringispil , uzela trio njenih knjiga i pocela pre par dana. Javicu utiske.

Sanjica26 RR -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (14.3.2020 10:13:56)

UVE

Pocela sam Brit Mari. Sviđa mi se odmah na pocetku. Mm mi je na sajmu knjiga uzeo njegovu najnoviju knjigu "Uznemireni ljudi". Znate sta je najsmešnije moj muz je non stop okružen knjigama sto na poslu, sto kod kuce. Ode na neki sastanak poklone mu knjige. A on ne cita. 😀 Kaze da mu je T pre neki dan tako lepo opisala zasto ona cita knjige, da je pozeleo da i on cita. Videcu kad ce poceti. 🙂

Sanjica26 RR -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (14.3.2020 10:14:39)

Peace i ostali sta citate? 

branki* -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (19.3.2020 7:27:45)

Ja nista. Taman kad mogu i imam kao vremena da nesto citam, biblioteka zatvorena jos od ponedeljka. 

Sanjica26 RR -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (19.3.2020 10:10:47)

Naša radi. Uzela sam samo jednu knjigu "Moja genijalna prijateljica". Ne vredi. Nemam sad vremena za citanje. 

Sanjica26 RR -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (7.4.2020 15:49:58)

Peace, gde si sa preporukama? Kako si?

Zavrsila sam Brit Mari je bila tu. Kakva velicina od žene. Po necemu smo slicne😀

IvanaSK RR -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (7.4.2020 16:02:43)

Ringispil sam davno citala i isto plakala. Evo ovih dana nikako da procitam nesto a tako sam mislila da cu moci.

branki* -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (7.4.2020 16:26:35)

Kako čitate kad ne rade biblioteke?je l ima nešto on line?mada mi nije to to.

IvanaSK RR -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (7.4.2020 16:28:21)

Da,ja citam online. Masu knjiga preko nekih programa. A tu su i scribd i pinterest.

branki* -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (7.4.2020 16:29:13)

Preko čega čitaš? J a šta god da sam ukucala traži mi da uplatim .

Sanjica26 RR -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (7.4.2020 16:29:48)

Branki, ja imam dosta neprocitanih jer dosta uzimam iz biblioteke.
Inace uplatio nam je mm da mesec dana citamo za 500 dinara. Aplikacija se zovr bookmate. Vise je sad koristi T i samo mi iskoci mail da je jos jedna lnjiga procitana😀

Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sledeća stranica >   >>