Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 23.1.2018 23:47:04
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
IZVORNA PORUKA: Peace* IZVORNA PORUKA: NevenaAleksejmom Ako neko ima preporuku za knjigu koja nije teska neka pise. Vise ne znam sta da uzmem u ruke.Letos sam imala par razocarenja,pa sad kao istrazujem preporuke. Mada nije to ni razocarenje,preveliko ocekivanje rekla bih. Probaj Lusindu Rajli. Ja sam pročitala od nje Sedam Sestara i Olujna sestra. Sad je izašla treća knjiga iz serijala, Sestra iz senke, počeću je večeras. Meni baš prijaju. Hvala. Bas cu da potrazim na Laguninom sajtu sada.
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 11.2.2018 10:24:00
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Peace* Ako ti se sviđa Nataša Draganić pročitaj Svakoga dana, svakoga časa. Meni diiivna knjiga! Peace, procitala sam ovu knjigu. Svidja mi se. Sad je na red dosao moj Murakami.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 14.2.2018 15:02:24
|
|
|
|
Rosita
|
Završila sam Jaloma, Ležanje na kauču. Ja bih živela na njegovim knjigama Uzela sam Kafka na oblai. Ako bude previše fikcije neću izdržati. Ali optimista sam. Biće dobro ako pročitam do porođaja Za rezervu sam uzela Hese, Narcis i zlatousti, prema preporuci krin. Detetu gomilicu iz Pčelicine edicije Deca čitaju srpsku istoriju.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 14.2.2018 15:14:23
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Rosi, nisam nikad citala Jaloma Nadam se da ce mi se svideti jer imamo slican ukus. I mi uzimamo ta pcelicina izdanja. Planirali smo da im uzmemo komplet.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 14.2.2018 16:42:40
|
|
|
|
Rosita
|
Sanjice, evo ti link da ga upoznaš Klik
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 15.2.2018 0:41:41 >
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 16.2.2018 22:36:56
|
|
|
|
mama Jo
|
,,Bludni sin" - Carls Bukovski 😉
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 16.2.2018 22:52:15
|
|
|
|
lokicagagica
|
Mama Jo jesi li citala "Zene" od Bukovskog? Meni je ta njegova knjiga neprevazidjena. Inace ga obozavam kao pisca.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 18.2.2018 10:50:20
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: lokicagagica Mama Jo jesi li citala "Zene" od Bukovskog? Meni je ta njegova knjiga neprevazidjena. Inace ga obozavam kao pisca. E, nisam citala ,,Zene"... bas cu uzeti, hvala za preporuku 😊 Ja ga isto bas volim, bas, bas 😊
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 18.2.2018 13:35:06
|
|
|
|
lokicagagica
|
Knjiga je vrhunska i po mom misljenju njegova najbolja. Ukoliko nisi procitala par njegovih, savetujem da prvo njih procitas pa "Zene", jer nekako posle te knjige ostale nisu toliko dobre. Jeste on fantastican pisac, ali mislim da je u toj knjizi briljirao.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 18.2.2018 15:44:13
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo ,,Bludni sin" - Carls Bukovski 😉 Otkad ga nisam čitala... ja baš volim da iznova čitam neke knjige, čini mi se da ih potpuno drugačije shvatim kada ih pročitam posle 10ak godina.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 19.2.2018 2:14:52
|
|
|
|
dunja RR
|
I ja sam završila Dan pčela, konačno, dugo sam je čitala, nepravedno. Ne zato što mi se nije dopala, već nažalost, nedostak vremena, bukvalno sam čitala 5 strana dnevno, gustirala. A nisam htela da odustanem, jer mi se činilo da nije loša. I nije loša stvarno. Danas ću početi ili Viktoriju Hislop ili Selenića, koja mi prva padne pod ruku, obe sam uzela iz biblioteke.
< Poruku je uredio dunja RR -- 19.2.2018 2:16:24 >
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 19.2.2018 8:29:15
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dunja, koju od Viktorije si uzela?
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 19.2.2018 8:48:45
|
|
|
|
AnaTamara
|
Sta mislite o Pedeset nijansi sive?
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 19.2.2018 9:54:25
|
|
|
|
Milena18
|
Ja sam za sada od Viktorije Hislop čitala samo Ostrvo. Ok mi je, brzo se čita i radnja drži pažnju. Ne mogu da kažem da me je baš oduševila stilom, ali nije loša. Sad čitam Leonara Koena - Divni gubitnici.
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 19.2.2018 12:30:23
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I ja sam to citala. Odlicna je knjiga. Steta sto ne mogu u biblioteci nadjem i druge njene.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 19.2.2018 13:30:29
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja sam citala Povratak, Praskozorje i Hotel Sanrajz od Viktorije. Istina, citala sam ih na netu.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 19.2.2018 22:55:42
|
|
|
|
dunja RR
|
Nit. Krenula sam, ne znam jel se sve njene knjige dešavaju u Grčkoj ili samo ova? IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Dunja, koju od Viktorije si uzela?
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 19.2.2018 23:07:36
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
E, citala sam i tu :) Neke se desavaju i na Kipru
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 19.2.2018 23:10:20
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja rekoh Ostrvo. Podseti me Dunja da se zove Nit. Zaboravila sam, a preporucila sam.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 19.2.2018 23:16:12
|
|
|
|
dunja RR
|
Opaaa, pa ona je moj čovek, čuj Grčka i Kipar IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR E, citala sam i tu :) Neke se desavaju i na Kipru
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 19.2.2018 23:17:35
|
|
|
|
dunja RR
|
Ček, jel Ostvrno i Nit, dve različie knjige tako? Obe si čitala, i obe su dobre? Ja zapamtila da si rekla Nit pa nju i uzeh. IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Ja rekoh Ostrvo. Podset_i me Dunja da se zove Nit. Zaboravila sam, a preporucila sam.
< Poruku je uredio dunja RR -- 19.2.2018 23:22:18 >
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 19.2.2018 23:21:21
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Nit. Nisu to iste knjige. Ostrvo nisam citala. Pominjala je Ivana. Pobrkala sam. Nema u biblioteci drugih njenih
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 19.2.2018 23:22:16 >
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 20.2.2018 7:15:30
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dunja, ja sam ih najviše procitala zbog toga gde se desava radnja Sve njene knjige (ove sto sam ja procitala) su zanimljive na svoj nacin. Ima i serija na internetu Ostrvo...
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 20.2.2018 9:07:42
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: AnaTamara Sta mislite o Pedeset nijansi sive? Ja nisam odusevljena... posle polovine knjige vec je pocela da me smara radnja... procotala sam sve, ali nista... nikakvo odusevljenje
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 20.2.2018 9:58:19
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo IZVORNA PORUKA: AnaTamara Sta mislite o Pedeset nijansi sive? Ja nisam odusevljena... posle polovine knjige vec je pocela da me smara radnja... procotala sam sve, ali nista... nikakvo odusevljenje Pre par godina kad su izasle knjige sestra kupila. Ja sam bukvalno prelistala i ostavila. Uopste me nije privukla. Htela sam da uzmem kad ih ona procita, ali nisam. Film sam gledala na netu i isto mi se nista posebno nije svideo.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Pokidaj januarski rok uz Cognitivu!Pripremi se za ispitni dan kao profesionalac.
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.