RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica >> Knjiga i film

Poruka

Sanjica26 RR -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (24.2.2017 21:35:03)

Viki, pogledaj bas sta smo pisale Dunja i ja. Isto smo zakljucile.

vikiveki -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (24.2.2017 21:49:38)

Da ,čitala sam. Zato sam i uzela baš tu knjigu.Volim da čitam knjige a u mom okruženju nemam nikog ko voli da čita, pa sam ja dosta dobrih knjiga pročitala zahvaljujući vašim preporukama.Ova mi je tema omiljena na RR[sm=smiley36.gif]

nata11 -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (28.2.2017 19:59:29)

Jel ko citao knjige Ivane Kuzmanovic? Kakve su?

Sanjica26 RR -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (28.2.2017 20:33:15)

Nato, mislim da je Dunja citala neku njenu knjigu. Valjda me secanje ne vara.
Sad zavrsavam "Central park" Gijom Muso. Odlicna je.

Sanjalicaaa -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (2.3.2017 9:35:05)

Ja sam čitala. Šta znam, ja nisam ljubitelj ljubavnih romana, pa mi je onako.
Imam od nje i onu "Od kad sam se zavolela volim", ali meni nije legla i nisam je ni pročitala, jer se moji neki stavovi kose sa tim sto ona piše [sm=smiley1.gif]
Inače, završavam 1Q84. Tako sam je lako pročitala, da samo razmišljam o tome kako cu do biblioteke po drugi deo i odmah uzmem i treći.

Rosita -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (2.3.2017 9:40:48)

Zadnje od Murakamija sam citala Sputnik ljubav. Nesto mi je pri kraju bila sva razvodnjena.

Sanjica26 RR -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (2.3.2017 9:46:12)

Ja sam malo stala sa Murakamijem.

Sanjalicaaa -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (2.3.2017 11:34:13)

Ja nikako da dođem do njegovih knjiga. Posle dugo dugo vremena sam zatekla 1q84 u biblioteci. Samo sam jednu njegovu knjigu dosad pročitala.

Sanjica26 RR -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (2.3.2017 12:56:03)

U mojoj biblioteci nema puno njegovih knjiga. One koje sam procitala su: Norveska suma, 1Q84, Kad padne noc, Sputnik ljubavi.
Pocela sam da kupujem.

Sanjalicaaa -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (4.3.2017 19:56:53)

Uzeh danas 1984 drugi deo. Jedva cekam da uspavam decu da nastavim sa citanjem.
Inace, meni se jako dopadaju knjige Ljiljane Habjanovic Djurovic. Igra andjela je predivna knjiga. Opet bih je citala. Svih zalosnih radosti i Voda iz kamena su isto jako lepe knjige, obe o Presvetoj Bogorodici. Citla sam jos par ali ove bih izdvojila.

Sanjica26 RR -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (4.3.2017 19:59:50)

Skoro nista od nje nisam procitala. Mislim da.sam samo jednu.

Sanjalicaaa -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (4.3.2017 20:04:23)

Sanjice, proctaj jednom Igru andjela. Mislim da bi ti se dopala.

Sanjica26 RR -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (4.3.2017 20:19:50)

Sanjalice hocu. Kaze mi drugarica bibliotekarka da su joj knjige dobre, ali ona kao covek je negativna.

Sanjalicaaa -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (4.3.2017 20:24:54)

Sanjice, o njoj stvarno nista posebno ne znam. Nisam ni slusala, a ni citala njene intervjue da bih nesto zakljucila. Ja sam mislila da mi se njene knjige nece dopasti, a i nekako sam je, ne znam ni sama zasto, uporedjivala sa Mojsilovickom, a nju ne volim. Medjutim bas sam se prijatno iznennadila. Par puta sam se i dobro isplakala uz njene knjige.

mati -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (4.3.2017 20:29:35)

Moracu nesto da izdvojim od svih vasih preporuka, pa da pocnem da se opustim malo.

Sanjica26 RR -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (4.3.2017 20:37:56)

Kad vec pisemo o knjigama, uzela sam "Alhemicara". Citala sam ga nekada i nije mi legla. Verovatno zbog nezrelosti. Sad mi je ok. I sad sam resila da procitam sve Koeljove knjige.

mati -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (4.3.2017 20:42:51)

Ja sam procitala u bolnici " Preljuba", kazu da ne lici na njegov stil pisanja.

Sanjalicaaa -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (4.3.2017 20:44:13)

Ja sam nekada bila zaludjenik za njegove knjige. Sve sam ih procitala. Prve izdate knnjige su mi najbolje, sve sto je novije izdao ne dopada mi se.

mati -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (4.3.2017 20:50:24)

Pa da, ova je novija, ja nisam ranije citala, ali zena sa mnom sto je bila u sobi je procitala, i nije joj se dopao pocetak i jos neki socno opisani keksualni cinovi... al ja racunam starija je, pa zato...[sm=smiley36.gif]

dunja RR -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (4.3.2017 22:49:47)

IZVORNA PORUKA: nata11

Nato ja sam čitala jednu njenu knjigu koju sam dobila i ta je knjiga bazirana na borbi za dete, psihičkoj i fizičkoj pripremi za IVF, jer je Ivana sa 40 i nešto išla na VTO. Ali je i neka vrsta promocije "life coachinga", jer se Ivan i time bavi .. Ne mogu da se set_im naziva knjige, nije mi tu, pozajmila sam je drugarici.

Laganica je knjiga, ja sam je pročitala jer sam bila u toj VTO priči, ali iskreno nemm neku želju da čitam još nešto od nje, možda grešim.

vikiveki -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (5.3.2017 0:29:38)

Ja trenutno čitam Izgubljeni andjeo od Havijera Sijere

Mala Elena -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (5.3.2017 9:50:28)

Dobila sam "Devojka od papira" , sa preporukom da je odlicna, Gijom Muso.

nata11 -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (5.3.2017 10:13:30)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

IZVORNA PORUKA: nata11

Nato ja sam čitala jednu njenu knjigu koju sam dobila i ta je knjiga bazirana na borbi za dete, psihičkoj i fizičkoj pripremi za IVF, jer je Ivana sa 40 i nešto išla na VTO. Ali je i neka vrsta promocije "life coachinga", jer se Ivan i time bavi .. Ne mogu da se set_im naziva knjige, nije mi tu, pozajmila sam je drugarici.

Laganica je knjiga, ja sam je pročitala jer sam bila u toj VTO priči, ali iskreno nemm neku želju da čitam još nešto od nje, možda grešim.

Ajde molim te kada si u mogucnosti javi naziv. Da nije: "Od kako sam se zavolela volim" ? Ja sam iscitala 2 knjige na temu vto jer ih kod nas i nema mnogo. Tu bi bas uzela.

Sanjalicaaa -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (5.3.2017 17:00:50)

Nato, Od kad sam se zavolela volim, nije o vto sigurno. Ja je imam.

Dragce86 -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (6.3.2017 13:18:55)

Od starijih izdanja - volim Dostojevskog, a od novijih trilere Karizija, Jo Nesboa, S.Seldona itd.
Omiljeni zanr mi je psiholoski triler! A kad sam baaas umorna od teskih tema i misli, onda zaronim u Danijelu Stil, Mirjam i sl.ljubice :D

Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>