dunja RR -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (2.9.2016 23:11:18)
|
IZVORNA PORUKA: Peace* Meni se najmanje dopala "A planine odjeknuše". Nije mi držala pažnju 2/3 knjige, tek na kraju je počela da me zanima i pročitah onda časkom. Posle toga sam čitala od Koelja "Jedanaest minuta", zatim pokušala "Autostoperski vodič kroz galaksiju" koji svi hvale, ali sam shvatila da to nije za mene, pa sam uzela "Bekstvo iz harema" od Darije Haron. Trenutno čitam "Povratak na Krit", Brenda Rid, koju sam u nekom trenutku dobila baš od RR. [sm=smiley1.gif] Tašo, isto za Autostoperski vodič, nije mi legao, mada ni Koleljo mi ne leži. Hoseinija volim da čitam, sve njegovo, mada nema puno. Sećam se da sam ti slala Povratak na Krit, čak sam je i počitala dok sam čekala objavu dobitnika [sm=smiley36.gif] Ja još nisam završila 3. deo Murakamijeve 1Q84, dopada mi se ovaj 3. deo, više nego 2., ali sam napravila pauzu, jer sam drugarici u međuvremenu kupila za rođus novu knjigu od Trejsi Ševalije-Plodovi na vetru, pa sam je brže bolje pročitala, pre isporuke [sm=smiley1.gif] Fina je, ali ništa posebno, ima ona i boljih knjiga. Onda sam počela 1Q84, pa opt pauza i pročitala od Musoa "Vrati mi se", onako, za promenu, prijala mi je iskreno. Sada sam nastavila 1Q84, i uživam.
|
|
|
|