RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica >> Knjiga i film

Poruka

pipi_coco -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (30.1.2016 19:09:40)

Upravo citam "Prohujalo sa vihorom"-malo je reci da sam oduševljena knjigom.....mislim slutila sam da ce mi se svidjeti, ali nisam znala da ce tako da me zaokupi i oduševi [sm=smiley1.gif]

Rosita -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (31.1.2016 14:05:09)

I ja sam pocela sa Murakamijem, Norveska suma. Jako mi se dopada [sm=bravo.gif]

Didy -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (31.1.2016 17:46:12)

IZVORNA PORUKA: Rosita

I ja sam pocela sa Murakamijem, Norveska suma. Jako mi se dopada [sm=bravo.gif]

[sm=bravo.gif]

Ne poznajem nikoga kome se nije dopao. [sm=smiley1.gif]

branki* -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (1.2.2016 7:38:43)

IZVORNA PORUKA: pipi_coco

Upravo citam "Prohujalo sa vihorom"-malo je reci da sam oduševljena knjigom.....mislim slutila sam da ce mi se svidjeti, ali nisam znala da ce tako da me zaokupi i oduševi [sm=smiley1.gif]

Jao,pipi,ja sam je citala,mislilm,jedno tri puta,diivna,bas sam uzivala.
Trenutno mi je glavni domet agata kristi,ne postizavam[sm=smiley36.gif]
A,moram murakamija,toliko ga hvalite,cim mi deca malo porastu[sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (1.2.2016 9:02:52)

Planiram opet početi da vincijev kod,nisam dugo [sm=smiley1.gif] nego zna li ijedna od vas ima li još knjiga na taj fazon?!

milicicak -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (1.2.2016 9:14:35)

Emice, Andjeli i demoni je jos bolja :)

emicaa -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (1.2.2016 10:26:59)

Jao moram nekako doći do nje [sm=smiley1.gif] Bar poručit na mamino ime

Ana RR -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (1.2.2016 11:31:01)

Ja ne mogu da dođem do tableta, odavno sam počela da čitam 1Q84 od Murakamija i nikad je neću završiti.

Moja preporuka je Dan pčela Tomasa Sančeza, diiivna knjiga.

emicaa -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (1.2.2016 11:36:05)

Ana sad me podsjeti da imam i na tabletu neku skinutu knjigu još od ljetos [sm=smiley36.gif] Ja bih svašta nešto čitala ali ovde nemam gdje kupit [sm=smiley13.gif]

New Mom -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (1.2.2016 11:38:39)

A u nastavku, Aleksandra Ripli „Skarlet". [sm=smiley2.gif]

milicicak -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (1.2.2016 12:22:31)

IZVORNA PORUKA: New Mom

Jao, NM, gde me podseti, progutala sam kad sam bila mladja :) moracu da je skinem ponovo da procitam dugo nisam citala takve knjige.
Mislim da sam vec pisala, ko voli epsku fantastiku Ime vetra i Wise man fear Patrick Rothfuss, najtoplija preporuka. Posle Tolkina, mozda najbolje u zanru :)

mama krava -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (1.2.2016 14:41:55)

IZVORNA PORUKA: New Mom

Ili još bolje Džejn Ejr...

Rosita -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (6.2.2016 13:53:56)

Zavrsila Norvesku sumu i uzela Igraj , igraj , igraj. Naljutila sam se na Vantabea sto je na kraju spavao sa Reiko[sm=smiley36.gif]. Razumem kontekst i sve, al nije mi bilo milo :)

krin 40 -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (6.2.2016 14:04:47)

Moja preporuka "Dete jutra" P.Gedz.Bazirana na istinitom dogadjaju,govori o odrastanju i zivotu jedine zene faraona u istoriji Egipta.Njeno postojanje su hteli da izbrisu jer zene nisu mogle da budu faraoni,ali ona je bila i vise nego uspesno vodila drzavu.Kleopatra je za nju "mala beba".

krin 40 -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (6.2.2016 14:10:09)

Druga preporuka ko voli ljubavnu tematiku i dvorske intrige "Gricka Vjestica" Marija Juric Zagorka.Govori o nasoj plemkinji sa ovih prostora koju su zbog lepote proglasili vesticom.Kroz lude dogadjaje zavrsila je na dvoru eng.kraljice Eluzabete kao dvorska dama.Ako se dobro secam,knjiga je u osam nastavaka,eto divneeee zanimacije:):D

Sanjica26 RR -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (6.2.2016 14:34:59)

Rosita I ti si se zarwzila sa Murakamijem[sm=smiley20.gif] Obozavam da ga citan[sm=smiley1.gif]

dunja RR -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (6.2.2016 14:41:46)

IZVORNA PORUKA: krin 40

Druga preporuka ko voli ljubavnu tematiku i dvorske intrige "Gricka Vjestica" Marija Juric Zagorka.Govori o nasoj plemkinji sa ovih prostora koju su zbog lepote proglasili vesticom.Kroz lude dogadjaje zavrsila je na dvoru eng.kraljice Eluzabete kao dvorska dama.Ako se dobro secam,knjiga je u osam nastavaka,eto divneeee zanimacije:):D

Jel istinita priča? Deluje zanimljivo!

Ana RR -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (6.2.2016 17:21:49)

Grička vještica i kontesa Nera [sm=smiley27.gif]... pročitala sam sve romane M.J.Zagorke [sm=smiley1.gif] tačno bih mogla opet čitati [sm=smiley1.gif]

krin 40 -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (6.2.2016 17:25:56)

Ana i ja isto.Dunja slagacu te,ne znam,ali stvarno vredi procitati.Secam se da sam citala po celu noc

mama krava -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (6.2.2016 17:28:33)

Ja volim te istorijske, istinite?...preporučujem ko voli PORODICA, Mario Puzo. O Bordžijama, srednjevekovni Rim, promiskuiteti sve moguće bahanalije...

PORODICA je njegovo životno delo, koje nije ni stigao da završi, već je ovaj roman završila njegova supruga po svi mdokumentima do kojih su došli tokom istraživanja. Meni je super knjiga, lako se čita, stalno te gura napred...

milicicak -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (6.2.2016 20:11:22)

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Grička vještica i kontesa Nera [sm=smiley27.gif]... pročitala sam sve romane M.J.Zagorke [sm=smiley1.gif] tačno bih mogla opet čitati [sm=smiley1.gif]

Jao, to su knjige moje mladosti. Svake godine jurim na Sajmu da ih kupim [sm=smiley36.gif] nisu istinite ali pominju istorijske likove i dogadjaje

Ana RR -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (6.2.2016 21:05:33)

Vredi ponovo čitati [sm=smiley1.gif]

Jako sam volela roman Katerina (nemam pojma ko je pisao, ne sećam se), uglavnom o francuskoj, ljubavi, zlatnom runu...

dunja RR -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (19.2.2016 17:33:22)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Upravo na pola čitanja - Ubiti pticu rugalicu - divna, divna, divna [sm=smiley20.gif]

Jutros (noćas) sam je završila, kakva knjiga! Gledala sam ja i film davno, verujem da su i mnogi, ali knjiga je stvarno, stvarno posebna. Definitivno jedna od knjiga koju treba uvrstiti u lektiru, u obavezno štivo! Bukvalno sam bila tužna sinoć što sam došla do kraja, i polako sam gustirala tih poslednjih 20 strana. I sada se tako rastužih što je baš danas premula autorka ovog romana [sm=smiley13.gif], a jutros sam razmišljala o njoj, o tom divnom umu koji je stvorio ovo delo KLIK

branki* -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (19.2.2016 17:37:52)

Jao[sm=smiley36.gif]
To kill a mocking bird!bila nam je jedna od obaveznih lektira na savremenim engleskom dva,analizirali je u sitna crevca,ako je nisam pet,sest puta citala!

NadaR -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (20.2.2016 9:02:07)

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Vredi ponovo čitati [sm=smiley1.gif]

Jako sam volela roman Katerina (nemam pojma ko je pisao, ne sećam se), uglavnom o francuskoj, ljubavi, zlatnom runu...

Anya Seton? Ja imam nesto ali nikako da stigne na red. Katarina1 i Katarina2
Trenutno mi prija Musso .

Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>