dunja RR -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (26.1.2015 23:33:02)
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Sada sam uzela Norvešku šumu, iako mi se Murakami sporadično dopada. Zato nikada nisam sigurna šta sam tačno od njega čitala. Uzela sam Patersona (krimi), kaže bibliotekarka da je dobar, pa ajd da vidimo. I uzela sam čak tri knjige od Džin Sason, nastavljaju se jedna na drugu, autobiografija žene iz Saudijske Arabije. I kao što rekoh, kod Murakamija nikada nisam sigurna šta sam čitala, a Norvešku šumu sam čitala ranije [sm=smiley36.gif], čim sam počela skontala sam. Ali, se uopšte ne sećam nastavka, i pojma nemam da li mi se dopala. Odlučila sam da prvo završim sve tri od Džin Sason, i sada završavam treću a fora je što sutra moram da vratim knjige, tj. trebala sam danas, ali progledaće mi valjda za jedan dan kroz prste ionako im je vazda prazna bibiloteka, niko ne dolazi. Tako da neću stići da ponovim Norvešku šumu, a ovu petu nisam ni načela, no dobro. A ove tri od Džin Sason, prijaše mi, jer znam da je istinita priča a na momente ima nekih eksplicitnih scena koje opisuju tako neke situacije sa kojima nisam imala dodira, tako da drži pažnju. Juče npr. čitah šta se radilo evnusima (tj. da bi postali evnusi), detaljno opisano [sm=smiley3.gif]
|
|
|
|