Mama.Veki -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (21.2.2014 14:02:45)
|
IZVORNA PORUKA: lajla Procitala sam Kolibu davno,na mene je ostavila jak utisak-pozitivan.Skoro sam procitala i Raskrsce...Obe knjige su mi jako dobre,mada je Koliba ipak bolja.. I ja sam procitala obe, ali Koliba mi je daaaaleko bolja od ove Raskrsce. Cak sta vise, Raskrsce mi je bila bas dosadna. Trenutno (tj. vec neki mesec,dva, tri [sm=smiley9.gif]) citam dve-tri knjige istovremeno. Sneg -Orhan Pamuk i Rukopis iz Akre - Paulo Koeljo i jos neku o podizanju decijeg samopoverenja. I Sneg i Rukopis iz Akre su mnogo dobre knjige na svoj nacin (stigla sam do pola i vise :)) ali eto nikako da ih zavrsim. Da napomenem da nisam bas ljubitelj Koelja, ali ova knjiga mi je bas puna mudrosti. Moja preporuka. A uz Sneg jednostavno treba da se koncentrises i da se prepustis da te knjiga odnese u srediste zbivanja. Svidja mi se stil pisanja, jednostavna je a duboka [sm=smiley1.gif] Nadam se da cu je zavrsiti do leta, nekako ne mi ide da je citam, a napolju 40 stepeni [sm=smiley36.gif] Edit> jak utisak su mi ostavile knjige - Papa Jovana - Memoari jedne gejse i naravno klasika, Ana Karenjina
|
|
|
|