Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 29.1.2013 22:20:19
|
|
|
|
Verolina
|
Veljko Milicevic-Bespuce
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 29.1.2013 22:24:58
|
|
|
|
Dani.kv
|
Po drugi put krenula sam da citam trilogiju Milenijum od Stiga Lasona
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 14.2.2013 13:27:16
|
|
|
|
Figaro88
|
Zavrsila citanje Kraljice juga,preporucujem za ove kisne i dosadne dane
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 14.2.2013 15:26:00
|
|
|
|
ksenija81
|
Duhovi divljine - Jane Johnson (avantrusiticki) Instinkt smrti - Dzed Rubenfeld (triler) Sabotaza - Klajv Kasler (triler)
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 14.2.2013 17:28:21
|
|
|
|
Lu
|
Tišine- Meša Selimović
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 11.3.2013 22:29:50
|
|
|
|
Leax
|
Zenski rodoslov od Ljiljane H.Dj koji citam ponovo, stvarno je odlicna knjiga
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 11.3.2013 22:31:34
|
|
|
|
Maraj
|
Iz nekog razloga sam odusevljena Haledom Hoseinijem tako da su to: Lovac na zmajeve i Hiljadu cudesnih sunaca
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 11.3.2013 22:32:26
|
|
|
|
leamalamut
|
Jedna od boljih Haleid Hoseini ,,Hiljadu cudesnih sunaca'' . Moja omiljena edicija ,,Zbirka dela Jovana Ducica''...
Muškarac je uspeo da izmisli i pripiše ženi sve odlike karaktera koje ona,u stvari nema, čak koje su više njegove nego ženine.Tako, muškarac misli da je žena slaba i zbunjena,a ona je izvanredno gipka,smela,dosledna,i uvek zna šta hoće i koliko može
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 11.3.2013 22:34:43
|
|
|
|
leamalamut
|
E da i ,,Paunovo pero''- Ljiljana Habjanovic Djurovic
Muškarac je uspeo da izmisli i pripiše ženi sve odlike karaktera koje ona,u stvari nema, čak koje su više njegove nego ženine.Tako, muškarac misli da je žena slaba i zbunjena,a ona je izvanredno gipka,smela,dosledna,i uvek zna šta hoće i koliko može
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 11.3.2013 22:38:06
|
|
|
|
17 joka
|
jos uvek sam pod utiskom knjige Zarka Lausevica godina prodje a dan nikad nekako mi je tako pa odtuda i razlog
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 11.3.2013 22:40:46
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Trenutno citam "Poslednja Vizantijska carica". Knjiga je istorijska, ali volim takve knjige.
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 12.3.2013 9:26:12
|
|
|
|
Janncica
|
Procitala sam 50 nijansi sva tri dela. Prvi i drugi deo su mi ok,nista specijalno,a treci sam jedva procitala. Bas mi je nekako bezveze. Prvu sam procitala celu,a u drugom delu sam preskakala opise seksa. Ma hajde olim te,obavite to vec jednom,pa da vidimo sta je dalje bilo. A toliko je hvale bas zbog tih delova.
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 14.3.2013 19:09:20
|
|
|
|
viking
|
Upravo završavam Depeche mode - Black celebration, autorizovanu biografiju, baš je dobra knjiga, ko voli bend, stvarno otkriva neke stvari koje nisu opšte poznate. I odlična priprema za koncert u maju :)
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 20.4.2013 11:09:53
|
|
|
|
dunja RR
|
Na bolovanju sam, te čitam beletristiku, i pročitah dve lepe knjige koje preporučujem za čitanje kada želite da se osamite, i teleportujete se. Prva je Devojčica na litici, Lusinde Rajli, divna, divna knjiga (mine hvala na poklonu!), za svaku preporuku! Druga je novi Roman Trejsi Ševalije, Poslednji begunac, roman prožet američkom istorijom, za koju nisam ni pomislila da mi se može dopasti. Meni definitivno leži irska književnost, pa i britanska generalno.
< Poruku je uredio dunja RR -- 20.4.2013 11:11:49 >
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 20.4.2013 11:17:30
|
|
|
|
serpica
|
Dunjice ja preporucujem Citac postoji i film,fenomenalna je a druga kojom sam odusevljna je Marijana, ima tri dela govori o Napoleonu Bonaparti...ih pisce sam zaboravila
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 28.4.2013 23:31:55
|
|
|
|
Figaro88
|
Procitala upravo -Ko je ta devojka,Aleksandre Poter. Zanimljiva knjiga,mogla bih sad opet ispocetka da citam.Definitivno preporucujem za opustanje,a meni je danas popravila raspolozenje.Sutra citam Sirotu mau bogatasicu,valjda je i ona ok....
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 11.6.2013 14:19:16
|
|
|
|
lajla
|
raskrsca Vilijam pol Jang
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 11.6.2013 14:38:55
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Iz nekog razloga sam odusevljena Haledom Hoseinijem tako da su to: Lovac na zmajeve i Hiljadu cudesnih sunaca Ja kupila neki dan "A planine odjeknuše", nisam čitala a kometari su kao i za ove dvije pa se unaprijed radujem čitanju
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 11.6.2013 22:20:35
|
|
|
|
Jecatwins
|
Nora Roberts"Javne tajne" i Ljiljana Habjanovic Djurovic"Igra andjela"
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 2.7.2013 14:09:05
|
|
|
|
dunja RR
|
Već sam ti rekla, meni je prijala, emotivna, pitka, dirnula me. Preporuka! IZVORNA PORUKA: Lu IZVORNA PORUKA: Maraj Iz nekog razloga sam odusevljena Haledom Hoseinijem tako da su to: Lovac na zmajeve i Hiljadu cudesnih sunaca Ja kupila neki dan "A planine odjeknuše", nisam čitala a kometari su kao i za ove dvije pa se unaprijed radujem čitanju
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 2.7.2013 14:17:43
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I meni se svidela njena knjiga. Sad sam po preporuci uzela "Neprijatelji" od Isaka Singera. I vec mi se svidja. A planine odjeknuse ce da sacekaju I ako sam kupila knjigu. IZVORNA PORUKA: dunja RR Druga je novi Roman Trejsi Ševalije, Poslednji begunac, roman prožet američkom istorijom, za koju nisam ni pomislila da mi se može dopasti. Meni definitivno leži irska književnost, pa i britanska generalno.
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 2.7.2013 14:18:03
|
|
|
|
Dani.kv
|
Ovih dana procitala sam Anina prica od Mirjane Stakic. Sad citam Sahovsku masinu od Roberta Lera
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 2.7.2013 14:54:05
|
|
|
|
caca81
|
Luda sam za knjigama i baš puno čitam, pročitala sam "Vidljivi svet" od Marka Slouke i počela danas "Beznadežni" od Kolin Huver.
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 28.7.2013 1:35:16
|
|
|
|
Didy
|
Ja sam je pročitala sad na godišnjem i baš mi je prijala. Preporuka! Dobre su mi njegove prethodne, ali ova mi je najviše legla. Čini mi se da je dublja i emotivnija od prethodnih. I ne opisuje eksplicitne scene nemira u Avganistanu, nije prožeta nasiljem, nekako je više skoncentrisana na veze i emocije među ljudima. A meni je posebno prijalo da čitam o vezi sestra-brat koja je okosnica romana jer u poslednje vreme se oduševljavam vezom koju grade moji sin i ćerka, pa sam pronašla i nešto njihovo u opisima i emocijama iz knjige. IZVORNA PORUKA: dunja RR Već sam ti rekla, meni je prijala, emotivna, pitka, dirnula me. Preporuka! IZVORNA PORUKA: Lu IZVORNA PORUKA: Maraj Iz nekog razloga sam odusevljena Haledom Hoseinijem tako da su to: Lovac na zmajeve i Hiljadu cudesnih sunaca Ja kupila neki dan "A planine odjeknuše", nisam čitala a kometari su kao i za ove dvije pa se unaprijed radujem čitanju
< Poruku je uredio Didy -- 28.7.2013 1:36:28 >
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 28.7.2013 1:43:32
|
|
|
|
Didy
|
I ovo je moja preporuka! Drži pažnju, brzo se čita, a nije tra-la-la. IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: hocukusurnecuzvaku Ja sam upravo zavrsila sa citanjem knjige ''Avanture nevaljale devojcice" Mario Vargas Ljosa; toplo je preporucujem I meni se dopala, čitala sam je na odmoru :)
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Pokidaj januarski rok uz Cognitivu!Pripremi se za ispitni dan kao profesionalac.
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.