snješka -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (6.6.2011 17:17:15)
|
IZVORNA PORUKA: mulan Ljudi i lazi je napisao Skot Pek tema je opet laz, zlo u nama i u ljudima, a na kraju i obradjuje deo o egzorcizmu sve u svemu ko voli populanu psihologiju neka procita. Sta sam poslednje citala hmm jedi, moli, voli i to je bas bilo teze, ali sam uspela da je procitam. Nista posebno, na momente mi je deo o Indiji bio interesantan. Marina Levicka "Svi smo mi od istog lepka" i "Kratka istorija traktora na ukrajinskom" ova prva je odlicna, druga je dobra, a trecu "Dve prikolice" tek nameravam da procitam. Od Ljose "Avanture nevaljale devojcice" radnja koja se odvija u Japanu je upecatljiva, pise vrlo pitko tipa Haleda Hoseinija (Lovac na zmajeve) samo sto obradjuje drugu tematiku. "Panteleon i poset_iteljke" relaksirajuca. Ima dosta knjiga koje volim, a ovo su neke od njih: "Mali princ", "Sidarta", "Narcis i zlatousti", "Noc u Lisabonu", "Idiot", "Majstor i margarita", "Dervis i smrt", "Tvrdjava", "Prokleta avlija"... Znam da je napisao Skot Pek i imam ih obje, nego sam taj dan gledala neki film sa Gregori Pekom i osta mi u glavi njegovo ime. [sm=smiley36.gif] Baš sam kreten. Sad se i sama sebi valjam od smijeha.
|
|
|
|