RE: Najbolji film(film za preporuciti) (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica >> Knjiga i film

Poruka

Dada81 -> RE: Najbolji film(film za preporuciti) (4.9.2014 23:29:26)

Jeste da je on u pitanju,ali nije zbog njega toliko,koliko mi se svidela tema i cinjenice oko nanotehnologije .
Lakse mi ovako ,nego da napisem [sm=smiley36.gif]

[img]http://www4.slikomat.com/13/0904/53h-film.png[/img]

nata11 -> RE: Najbolji film(film za preporuciti) (5.9.2014 8:35:46)

IZVORNA PORUKA: jess021

The intouchables, za mene jedan od najboljih filmova!

Odgledala juce do pola posle mi se ukocio net, super je danas sledi i druga polovina [sm=smiley20.gif]

branki* -> RE: Najbolji film(film za preporuciti) (5.9.2014 10:38:15)

sad sam i ja pogledala delic...[sm=smiley1.gif]kad imam vremena,odgledacu,cini mi se dobar[sm=smiley1.gif]

doktorkakristal -> RE: Najbolji film(film za preporuciti) (5.9.2014 10:45:22)

IZVORNA PORUKA: nata11

The intouchables, za mene jedan od najboljih filmova!

Odgledala juce do pola posle mi se ukocio net, super je danas sledi i druga polovina [sm=smiley20.gif]

fenomenalan film

serpica -> RE: Najbolji film(film za preporuciti) (7.9.2014 7:37:29)

Ja sam nocas nabasala na jedan spanski film na tv Pink, zove se Tri metra iznad neba. Ljubavni tinejdzerski film bez hepi enda [sm=smiley13.gif] plakakla sam ko kisa dok sam gledala,jer sam verovala da je ljubav dovoljna da se sve prepreke prevazidju..veceras posle Trenutka istine ima nastavak zove se Zelim te. Valjda ce imati srecniji kraj
A glumaaaaac boli glava,uhhh

Sanjica26 RR -> RE: Najbolji film(film za preporuciti) (7.9.2014 8:12:19)

Sinoc smo odgledali "Rimu sa ljubavlju", sa Vudi Alenom i Robert Beninom. Interesantna prica.

doktorkakristal -> RE: Najbolji film(film za preporuciti) (7.9.2014 9:28:35)

SERPI moja sestra je bila odusevljena tim filmom
Ja gledah Lucy ,pa meni se ne svidja

Mala Elena -> RE: Najbolji film(film za preporuciti) (7.9.2014 9:40:51)

Joj serpice , ne staj mi na muku ...Mario Casas a zellim posebno da naglasim da sam mu fan i na fejsu [sm=smiley36.gif] Drugim delom neces biti odusevljena kao prvim.

branki* -> RE: Najbolji film(film za preporuciti) (7.9.2014 9:43:58)

sad ste me terale da guglam ko je taj[sm=smiley36.gif]
elena,evo za tebe jedna tema
Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju

jess021 -> RE: Najbolji film(film za preporuciti) (7.9.2014 12:51:56)

IZVORNA PORUKA: serpica

Ja sam nocas nabasala na jedan spanski film na tv Pink, zove se Tri metra iznad neba. Ljubavni tinejdzerski film bez hepi enda [sm=smiley13.gif] plakakla sam ko kisa dok sam gledala,jer sam verovala da je ljubav dovoljna da se sve prepreke prevazidju..veceras posle Trenutka istine ima nastavak zove se Zelim te. Valjda ce imati srecniji kraj

Jao serpice, taj film je divan, a glavni glumac Mario Casas savrsen. I drugi deo nije los, ali ni blizu kao prvi. Cak sam i knjige procitala. Uf gledala sam ga pre neke 2 godine, ali i sad se vrlo dobro secam nekih scena[sm=smiley36.gif]

Mala Elena -> RE: Najbolji film(film za preporuciti) (7.9.2014 13:17:41)

Branki , i kako se tebi cini ? [sm=jezicek.gif] posle cu preci tamo. ..covek iz snova!
Da preporucim film Deset godina ropstva, malo je tezak , crnacki film , odnos roba i gazde koji muci i izivljava se. Odusevio me.

branki* -> RE: Najbolji film(film za preporuciti) (7.9.2014 13:27:53)

haha,bogami,dobar je[sm=smiley36.gif]
gledala sam taj film-10 godina ropstva.ali,ne mogu bas da se setim.

emicaa -> RE: Najbolji film(film za preporuciti) (7.9.2014 15:40:30)

Volim pogledati neki dobar triler i komediju,prije par dana sam gledala frends with benefits,Justin tatica,grrrrrrr [sm=smiley36.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Najbolji film(film za preporuciti) (7.9.2014 16:29:33)

Sinoc sam gledala The Wolf of Wall Street dobar je film, a ja ga izbegavala cinio mi se dosadnim

serpica -> RE: Najbolji film(film za preporuciti) (7.9.2014 20:33:07)

Jao serpice, taj film je divan, a glavni glumac Mario Casas savrsen. I drugi deo nije los, ali ni blizu kao prvi. Cak sam i knjige procitala. Uf gledala sam ga pre neke 2 godine, ali i sad se vrlo dobro secam nekih scena[sm=smiley36.gif]

Jedva cekam nastavak veceras,ako nije kao prvi deo super,manje cu da placem.[sm=smiley1.gif]

serpica -> RE: Najbolji film(film za preporuciti) (8.9.2014 7:34:23)

Jedva cekam nastavak veceras,ako nije kao prvi deo super,manje cu da placem.[sm=smiley1.gif]

Drugi deo je manje dobar,ali je opet pokazao ko je zaista voleo a ko ne i to samo jednom recenicom. [sm=smiley13.gif] Od sada gledam samo komedije.

wivern -> RE: Najbolji film(film za preporuciti) (15.9.2014 19:19:57)

Ja gledala skoro Deliver us from evil sa Erik Banom i bas mi se dopao. A i on mi se tu dopao, u Troji mi je nekako suvise lepuskast ovde mi je bas baja.
E da, ovo je za one sto vole horore [sm=smiley36.gif]

serpica -> RE: Najbolji film(film za preporuciti) (16.9.2014 7:50:24)

Upravo sam videla reklamu za film "Pre nego sto zaspis",uvodna spica je dobra,nesto kao triler/akcija/horor,ne znam ima li ga na netu,mislim da je nov.

doktorkakristal -> RE: Najbolji film(film za preporuciti) (16.9.2014 8:19:17)

IZVORNA PORUKA: wivern

Ja gledala skoro Deliver us from evil sa Erik Banom i bas mi se dopao. A i on mi se tu dopao, u Troji mi je nekako suvise lepuskast ovde mi je bas baja.
E da, ovo je za one sto vole horore [sm=smiley36.gif]

jao ja nikako da se usudim da ga pogledam,jel bas strasan ?

branki* -> RE: Najbolji film(film za preporuciti) (16.9.2014 8:21:31)

ako je strasan,ja cu da teram muza da ga skine cim dodje,pa gledamo[sm=smiley1.gif]voli horor,samo ne volim one kao SF horore.

wivern -> RE: Najbolji film(film za preporuciti) (16.9.2014 9:52:51)

Pa meni nije jako strasan ali ja nisam merodavna uopste [sm=smiley36.gif]
DR sto kaze Branki gledaj sa muzem ili preko dana. Nije sf horor, malo su zbrzali kraj ali je to zanemarljivo.

doktorkakristal -> RE: Najbolji film(film za preporuciti) (16.9.2014 10:52:51)

videla sam trejler i bas mi je bilo jezivo [sm=zz_cold.gif] ,sve to sa demonima me plasi ali volim da gledam [sm=smiley36.gif]

branki* -> RE: Najbolji film(film za preporuciti) (16.9.2014 10:57:51)

sad i ja odgledah trejler..cim dodje muz,gledamo[sm=smiley36.gif]

wivern -> RE: Najbolji film(film za preporuciti) (16.9.2014 10:58:39)

DR ti malo vise obrati paznju na Erika, fantasticno izgleda u filmu, i eto resenja [sm=smiley36.gif]

doktorkakristal -> RE: Najbolji film(film za preporuciti) (16.9.2014 11:02:23)

xixiixi moze i tako [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sledeća stranica >   >>