dunja RR -> RE: Najbolji film(film za preporuciti) (2.1.2011 22:53:31)
|
IZVORNA PORUKA: Diabla Dunjice, Sasha je bio u 80-tim. Nastavak Tajlandskog boksa, a glumio je u onaj sitcom Step by Step. A luke peri je dosao kasnije... nisi toliko stara, nego ja imam pamcenje kao slon. IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: Diabla A sjecate li se Sasha Mitchell-a? on je glumio u nastavcima Kick Boxer-a, i on je frajer [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Bas cu sad da gledam sa korijem neki film, nego se uvijek poslije takvih filmova osjecam jadno i prazno, ako me razumijete. Tada je nakako sve bilo lakse, veselije... nikada čula ni videla, definitivno sam mnogo starija od vas [sm=smiley36.gif] mojoj generaciji su bili frajeri, kada smo bili klinci: Ralph Macio, Luke Peri....... Nikada ga nisam videla stvarno (sada sam gledala na netu)...i ja imam super, super pamćenje, ali kažem tog čoveka prvi put vidim, u moje vreme definitivno nije bio popularan ili meni BAŠ nije bio zanimljiv kada ga nisam ni zapamtila[sm=smiley1.gif], moji heroji iz osnovne: Karate Kid i Američki nindža [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|