|
RE: Nega usta i zuba (cetkice, paste i tecnosti) 24.2.2017 17:31:07
|
|
|
|
mali_mis
|
Cetkica - dontodent decija, odgovara mi sto je mala, i sto mogu sa njom lepo da ribam zube, a da se ne pomlatim cetkicom po ustima, kao sa velikom za odrasle. Tecnost - listerin, zeleni, trenutno. Pre njega, sam imala probno pakovanje Lacalut white, preslabo za mene, navikla sam se na listerine. Jedina super stvar kod lacalut white, kad mucnem uvece usta, i odem da spavam, ujutru nema onog odvratnog osecaja u ustima, kad je sve lepljivo, vec bude onako normalno. E sad, pasta - Vec vise od 7 godina koristim Lacalut active, super mi je za desni, bas ih je fino dovela u red, ali mi je efekat pranja ravan 0. Uopste nemam osecaj da sam oprala zube. Dobra mi je bila u trudnoci, jer je gotovo bezukusna. Druga aktuelna, a bice izgleda jos dosta dugo je Splat Blackwood, skuplja, 800 i neki dinar, lovim je na snizenju, pa onda kupim 2 komada i turim u stek. Beli zube, osvezava dah, fino deluje na desni, i lepo pere. I mirise na klekine bobice, jer je kleka jedan od sastojaka, i crne je boje, ne moze biti bolje. Probala sam Active white, i nisam odusevljena, urnisala mi je desni, efekat nikakav, malo je jaca, mentolastija.
|
|
|