moneypenny -> RE: kakav krevetac? (27.1.2010 21:31:25)
|
Uh, meni su ti drveni malo dosadni i neprakticni, teski i masivni... Moja cerka koja sada ima 3 godine je od rodjenja ali i do pune dve godine komotno spavala u tom koji vi zovete "putni", i posle smo ga dali prijateljima koji su dobili bebu i ona sada sa godinom i nesto vise spava samo u njemu (takodje nisu nikada kupovali drveni), nasoj malenoj smo tada kupili veliki krevet. Sada sam u 9. mesecu trudnoce i kupicemo takav mekan krevetac, i nov dusek i sve to moze za nekih 100-nak evra. Prednosti - LAKSI je, MEKSI je, nema udaranja glave u letvice kada je bebac nestrpljiv i pocne da ustaje, nema zaglavljivanja nogica i rukica medju letvice dok spava, nema grickanja i glodanja jer nema bezopasne boje... a sve su to iskustva koja slusam od sestre koja ima 19 mesecnog sina i od rodjenja drveni krevetic. Drugo, kada je moja malena pocela da ustaje, sa nekih 6-8 meseci, i puzi naokolo, mi smo otvorili onu bocnu stranicu (tu postoji otvor na rajsferslus) i tu ispred postavili drugi dusecic, nesto tanji, na koji je ona lepo mogla da ispuzi kada se probudi. Tako joj nije padalo na pamet da se penje na stranicu i preskace - dok je moja sestra i dan danas u panici svaki put kada se sincic probudi i krene nogom da se pentra na ogradu... Uglavnom, Chicco npr godinama vec ne proizvodi UOPSTE drvene krevetice, u Bg-u prodaju neke domace drvene krevetice i slicno... Mekani je i nesto povoljniji, pa ako mozete da ga pozajmite od nekoga ili nasledite to je najbolja varijanta. Mislim da je bitnije da dete posle sa 2-3 godine dobije svoj veliki i udoban krevet, sa superkvalitetnim dusekom, jer ce u njemu spavati duuugo posle. Moj GLAS je svakako u korist MEKANIH KREVETICA.[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]
|
|
|
|