Azra_
|
Mi smo kupili i drveni i prenosivi krevetac. Prenosivi je bio u dnevnoj sobi , a drveni u spavaćoj. Prenosivi mi je bio super od početka, pa, kada nije spavao na nama, spavao je u njemu. Drveni smo prebacili kod bake i deke, a dete još uvek spava u prenosivom. :-) Ja sam prezadovoljna. Nema zaglavljivanja ručica, nožica, nema lupanja glave, a baš je bio jedno vreme u toj fazi, uu drvenom bi bio modar. Ima dece koja mirno spavaju, ali nama je super poslužio. Što se dušeka za prenosivi krevetac tiče, imaš varijantu onog tanjeg, koji se sklopi i možeš poneti sa sobom-praktično za put. Pošto smo mi prenosivi stalno koristili, jednostavno, u njega smo ubacili običan dušek koji je i za drveni krevetac i tako dete spava. I naš ima dva nivoa. Gornji nivo smo koristili negde do 4.meseca, posle spustili. Sa prenosivim smo imali i vrtešku, iako sam i za drveni kupila neku. Jedino što na prenosivom kod mene nije bilo praktično je ona kao ˝kadica˝ za presvlačenje. Ona je mekana, pa dete nekako upadne, a treba ti čvrsta podloga. To smo rešili tako što smo umesto te podloge, koju smo dobili uz krevetac, stavili onu običnu preko krevetca, i odlično se uklopilo. Imaš unazad stranice i sliku našeg prenosivog. Nema ga kod nas, ali eto...da vidiš... Na 38.strani teme je, Zaista je prelep. Malo sam bila tužna što je stigao sa roze aplikacijom, ali sada sam presrećna što je tako. Neke stvari ispadnu bolje nego što mi smislimo. :-) Iz mog iskustva, da sada kupujem , kupila bih samo prenosivi. jednog dana kada ne treba, lepo sklopiš i odložiš, ova drvenarija mi je kabasta. Istina, ima jako lepih drvenih krevetića, ali i prenosivi ne zaostaju u dizajnu.
< Poruku je uredio Azra_ -- 2.7.2014 0:31:46 >