RE: kakav krevetac? (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Šta mi treba za novorođenče?

Poruka

Peace* -> RE: kakav krevetac? (24.12.2013 8:52:11)

Ako ćete svakako kupovati i putni krevetac, ja sam opciju jeftinijeg drvenog.
Ja sam kupila krevetac u Ikea, i prezadovoljna sam njime. Koristili smo ga za dvoje dece, kupili pre 7g, i i dalje je kao nov, čeka neku novu bebu u porodici.

http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/categories/departments/childrens_ikea/18755/

Moj je ovaj SNIGLAR. (1eur=292Ft otprilike)

jokoono -> RE: kakav krevetac? (24.12.2013 15:49:28)

Ako sam dobro izracunala to je u dinarima oko 20.000 gore-dole.. To je pristupacno, mada ima i povoljnije, pogledacemo i tamo! Svidjaju mi se fioke.. A da li se stranica krevetca spusta, ili mozda i skida? Drago mi je da cujem da vas je dobro posluzio :)

Peace* -> RE: kakav krevetac? (25.12.2013 8:42:57)

Pa, taj koji sam ja uzela je 8990Ft, što je oko 30eur. [sm=smiley36.gif] Ne spušta mu se stranica, naime, rešetke stoje fixno, dno ima viši i niži položaj. Znači, jedan sasvim obi;an krevetac.
KLIK

A ako si računala ovaj gore, KLIK, njemu se skida prednja stranica (piše pa sam ti pročitala [sm=smiley36.gif]), i košta oko 180eur.

Jole84 -> RE: kakav krevetac? (25.12.2013 23:14:13)

Peace baš su jeftiniji nego ovde,mada sam ja gledala samo u Aksi,okvirno. A u kojoj Ikei si uzimala? Sad se mislim,Sofija mi je blizu,mogla bih da pošaljem mm u razlgedanje [sm=smiley1.gif]
Sviđa mi se ovaj beli Hensvik,klasika.

Peace* -> RE: kakav krevetac? (26.12.2013 8:38:59)

Mi kada idemo, idemo u Budimpeštu u Ikeu.

New Mom -> RE: kakav krevetac? (26.12.2013 9:08:08)

IZVORNA PORUKA: jokoono

Mi nazalost ne poznajemo nikog da nam preporuci majstora za izradu kreveca po zelji, mada bi to doslo u obzir sigurno.. A meni su oci zamaglile od pretrage po internetu i opet sam dosla do zakljucka da su drveni kreveci 120x60 najlepsi vizuelno i najveci je izbor, a ovi 140x70 koje i trazim su u deficitu.. Postoji par u Simpu, ali svaki ima nedostatak, ili nema nivoe za dusek ili nema fioku..

Mi nismo imali klasičnog majstora po preporuci, pravili smo u Xylonu. Imaš negde nazad slike u postovima iz 2010.godine.

jokoono -> RE: kakav krevetac? (30.12.2013 10:19:31)

Ipak samo se opremili ovde u bg, i vrlo sam zadovojna... Uzeli smo komletno sve od krunog namestaja i opreme u Meda shop-u. Krevetac je drven i ipak stndardnih dimenzija, jer kad bolje razmislim ne mogu ni ja da isplaniram da mi dete spava do 5 godina tu, to ce od njega zavisiti.. Ali moze se skinuti stranica pomerati dno, kao i na svim i to je sasvim dovoljno za pocetak.. :)

Peace* -> RE: kakav krevetac? (31.12.2013 11:03:49)

[sm=smiley20.gif]

Jole84 -> RE: kakav krevetac? (30.1.2014 15:16:40)

Ja sam se odlučila za ovaj krevetac,samo još da dočekam tu "glavnu" kupovinu [sm=smiley36.gif]
Kako vam se sviđa [sm=smiley9.gif] KLIK

Verolina -> RE: kakav krevetac? (30.1.2014 15:18:39)

Meni je divan predivan[sm=bravo.gif][sm=9nebesa.gif]

Jole84 -> RE: kakav krevetac? (30.1.2014 15:20:23)

Hvala dušice [sm=smiley31.gif]

mika79 -> RE: kakav krevetac? (30.1.2014 15:24:54)

Jole meni se sviđa što nije do dole, što može prednja strana da se spušta i što može da se podešava, mislim da je pravi izbor, i boja mi je lepa, ako bog da i ja ću takav da biram.

Jole84 -> RE: kakav krevetac? (30.1.2014 15:27:47)

Miko meni je najbitnije bilo da ima točkiće,da bih ga vozikala tamo vamo u sobici,da bude pored mog kreveta,te položaje i spuštanje vratanca čini mi se da imaju mnogi modeli,a ovde je plus i fiokica a nije glomazan,baš mi se dopao. Uskoro ćeš i ti da biraš [sm=smiley31.gif]

dunja RR -> RE: kakav krevetac? (30.1.2014 15:46:25)

Jolence, ne vidim ko je proizviđač?

Ja sam izabrala sličan, ali ima još i fioku dole, Bucko proizvodi. Evo ih, čini mi se da je ovaj koji mi se dopada LAURA, nego su menjali sajt izgleda danas, pa ne mogu da pohvatam KLIK

IZVORNA PORUKA: Jole84

Ja sam se odlučila za ovaj krevetac,samo još da dočekam tu "glavnu" kupovinu [sm=smiley36.gif]
Kako vam se sviđa [sm=smiley9.gif] KLIK

moja ciklama -> RE: kakav krevetac? (30.1.2014 17:54:46)

Dunja i Jole84..baš su lepi[sm=bravo.gif].

Ja bih ovako nešto [img]http://www.dodaj.rs/f/1W/DN/40RyN4JH/krevetac-1.jpg[/img].

Čitala sam ovu temu i nailazila na prednosti ovih prenosivih..ali da čujem mane..

Jole84 -> RE: kakav krevetac? (31.1.2014 20:47:56)

Dunjči pravo da ti kažem ne znam ko je proizvođač [sm=smiley36.gif] Videla sam ga u Aksi i posle toga u Ready za 2 hiljade jeftiniji,isti skroz.
Baš je lep ovaj Laura [sm=sloncek.gif]
Ciklamice presladak je [sm=smiley1.gif] cvetići su zakon [sm=smiley4.gif]

Didy -> RE: kakav krevetac? (31.1.2014 20:54:27)

Moja drugarica je imala za ćerkicu takav, Ciklama, i bila je vrlo zadovoljna. Do 4. godine je spavala u njemu, nosili su ga na more. Nisamo se udubljivale u detalje, ali ako te nešto konkretno zanima, mogu je pitati.

Misha i Ljisha -> RE: kakav krevetac? (11.2.2014 12:26:56)

Mi smo kupili onaj veci krevetac za decu do 7 godina i prezadovoljna sam. Dunja se vrti okrece na sve strane cak nekad imam utisak da joj je i ovaj krevetac mali ne znam kako bi sad spavala u onom manjem. Mom bratancu je krevetac je brzo postao mali i onda je poceo da spava sa roditeljima (jos uvek spava sa njima)

anci kv -> RE: kakav krevetac? (11.2.2014 17:43:32)

D spava u mom drvenom krevecu,samo smo ga prefarbali a pokretni/ogradicu parkirali smo u dnevnusobu i njemu je preko dana
Inače,stari krevetac ima isto što i novi,točkiće,pomera se stranica,dno...

Anoniman -> RE: kakav krevetac? (11.2.2014 19:48:47)

ciklama, mi smo prvo kupili takav neki (ali esprit, mnogo lice), ali smo shvatili da je M mnogo nemirna beba i razglavila ga je pa smo kad je napunila 8 meseci kupili obican drveni.

Klarita -> RE: kakav krevetac? (12.2.2014 16:30:07)

Ciklama, predivan je. Da mi je ova pamet kupila bih prenosivi krevetac, mislim da je zaista prava stvar. Dete ne moze da se povredi, ne moze da zaglavi nogu, ruku, sto se nama desavalo [sm=smiley19.gif] da se udara tokom noci vrteci se, sto je uzas i dusa boli. Mi smo posle dobili na poklon neki jadan nikakav prenosivi, ali sluzi svrsi, pa eto sad imamo oba. Inace, ponavljam, da sad kupujem uzela bih iskljucivo i samo neki dobar prenosivi krevetac.

Mama 82 -> RE: kakav krevetac? (17.2.2014 23:38:30)

Da vam podelim moje iskustvo u vezi krevetića MEDA 3u1.Suprug i ja smo se odlučili za ovaj krevetić i naručili ga. Naravno da sam bila sumnjičava, jer nisam navikla da kupujem preko neta, ali kad je stigao kući i kad smo ga namontirali sve sumnje su pale u vodu. Kupili smo beli.Bebac je evo dva meseca i spava u njemu,trenutno ga koristimo kao kolevku jer postoji ta mogućnost. Komodica je i pult za presvlačenje, i fenomenalna je stvar, jer ja se lično užasavam i na samu pomisao da se mala beba presvlači na krevetu. Nema savijanja kičme!!! Ima dve fioke u dnu i tri ispod pulta za presvlačenje. jedina zamerka je što fioke nisu dublje tj. po celoj širini kreveca. Covek koji ih prodaje rekao da se kreveci ovde prave a prodaju u Grčkoj. Našla sam i sajt u Grčkoj i evo linka:
http://www.motherbaby.gr/products1.php?wh=1&lang=1&the1id=16&the2id=36&theid=36&open1=16&open2=36
Da napomenem da smo dobili i dušek debljine 16 cm, sa oprugama i platnom koje je antialergijsko.
Dok smo trazili krevetac, slala sam upite za neke kombinovane modele kreveca i cene se krecu od 1000 do 2500 eura. To su uglavnom kreveci iz uvoza, Cilek turski, Alondra španski. Za krevetac Medu 3 u 1 koji smo mi kupili za 250 evra, mogu da kazem da je s obzirom na to sto nudi odlican krevetac koji je po ceni primeren našim uslovima, a kvalitet je zaista dobar.

dunja RR -> RE: kakav krevetac? (29.3.2014 9:41:29)

HELP!

Da li ovaj KLIK
ili ovaj KLIK

Znači, samo se trebam odlučiti za dizajn (do sledeće nedelje, kako bi mi rezervisali), dubina im je ista, kvalitet isti, i biće u boji drveta.

Unapred hvala

lesica -> RE: kakav krevetac? (29.3.2014 9:44:06)

Ja bih ovaj drugi plavi [sm=smiley1.gif]

branki* -> RE: kakav krevetac? (29.3.2014 9:55:07)

kako su lepi kreveci[sm=9nebesa.gif].
dunjci,ja bih ovaj drugi....

Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>