New Mom -> RE: kakav krevetac? (21.8.2011 13:22:18)
|
IZVORNA PORUKA: maslackic NM ,videla sam presladak je... sami ste dizajnirali ? kad je meni rekla da moze bilo kakav oblik,da sami smislimo,odusevila sam se... Reci mi samo,to nisam pitala,jel moze dusek da se podigne,znas onako na tri nivoa ili moze samo na najnize? da li ste uzimali i komodu i ormae i police...nisam pitala za cenu tih polica i ormara Videli smo nešto slično, pa smo uredili neke detalje. Sam biraš kako ćeš sa dušekom, da li da se spušta. Naš se ne spušta, ali je jako visok kad je ogradica skroz podignuta, tako da mislim da će prerasti krevetić pre no što naraste da može da je pređe. Jedino nisam tada razmišljala kako ću sa onom posteljinom kao ogradica, jer se ispostavilo da to ne može da se nakači. Birali smo i da dušek bude veći od standardnom, 140*80 umesto 120*60cm. Uzeli smo i komodu sa 3 fioke (tu držim pelene, kreme, peškire) koja gore ima ravnu ploču gde mi je ono spužvasto za presvlačenje. Takođe, imamo i ormarić sa 1 fiokom i unutra 4 police i onom štanglom za ofinger. Slike imaš na temi Nameštaj za dečije sobe -> KLIK
|
|
|
|