Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Merimo pritisak u kućnoj radinosti! :) 14.8.2009 10:17:28
|
|
|
|
dunja RR
|
ovo me potseca na onu temu kada smo merili visinu visinu kvake.... sada ce mo svi da guramo zid ....
|
|
|
|
RE: Merimo pritisak u kućnoj radinosti! :) 14.8.2009 10:19:46
|
|
|
|
guppy RR
|
Ja evo malo pre izmerila pritisak sa aparatom, moram da ga kontrolišem dok pijem neke tablete sa hormonima.
|
|
|
|
RE: Merimo pritisak u kućnoj radinosti! :) 14.8.2009 10:21:10
|
|
|
|
Koukla
|
Xexe, upravo sam gurala zid u sred kancelarije!!! Pade mi ruka dole, što znači da mi je niži pritisak, sto se i poklapa sa mojim standardnim pritiskom Ili možda nisam dobro radila, mada me boli ruka Nije mi bas jasno prisloni se ruka od lakta do vrha prstiju, a onda pise ruka mora biti ispružena??? Ma nije bitno, radi
|
|
|
|
RE: Merimo pritisak u kućnoj radinosti! :) 14.8.2009 10:21:29
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: guppy RR Ja evo malo pre izmerila pritisak sa aparatom, moram da ga kontrolišem dok pijem neke tablete sa hormonima. e haj sad probaj ovako Guppy...pa nam reci jel se poklapa
|
|
|
|
RE: Merimo pritisak u kućnoj radinosti! :) 14.8.2009 10:23:21
|
|
|
|
guppy RR
|
ajd' merim pa javljam aparat je namerio 131 / 87
|
|
|
|
RE: Merimo pritisak u kućnoj radinosti! :) 14.8.2009 10:27:57
|
|
|
|
guppy RR
|
Znači.... rezultat naučnog eksperimenta koji je izveden u kontrolisanim uslovima i pod nadzorom lekara, praćen svedocima preko web kamere i zabeležen u dokumentni sistem, te predan arhivu, je: ruka se nije digla ni do visine ramena .... inače ovo smo se mi igrali kad smo bili mali. Nađite neki uzak prolaz ili vrata i naslonite obe ruke tako na id tok prolaza ili na nešto usko (uđite u uzak ormar hahahaha)... i držite tako 1 minut, pritiskajući obe ruke uz zid... smešno je posle, obe ruke se same dignu u vazduh, stvarno je smešno. Kad smo bili mali bila su nam i vrata široka za to, tako da su nam drugari držali ruke dok smo ih mi gurali na van
|
|
|
|
RE: Merimo pritisak u kućnoj radinosti! :) 14.8.2009 10:29:37
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Merimo pritisak u kućnoj radinosti! :) 14.8.2009 10:29:46
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: guppy RR .... inače ovo smo se mi igrali kad smo bili mali. I mi. Mi smo ispružili ruke i vukli pankalone.
|
|
|
|
RE: Merimo pritisak u kućnoj radinosti! :) 14.8.2009 10:30:56
|
|
|
|
guppy RR
|
Eto vidiš kako smo bili pametni kao deca... zamisli pitaš dete jedan dan "sine, šta ste se igrali u vrtiću" a on kaže "merili smo pritisak"
|
|
|
|
RE: Merimo pritisak u kućnoj radinosti! :) 14.8.2009 10:33:45
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?