gagana83 -> RE: komoda i podloga za presvlacenje (10.4.2010 12:33:07)
|
IZVORNA PORUKA: lothroniell Nama je juce stigla komodica za presvlacenje, jako smo srecni, slikicu cu vam okaciti ovih dana! Malo je to vece nego sto smo moja mama i ja zamisljale kada smo uzimale mere, ali nema veze... IZVORNA PORUKA: minavb Loth, gde ste je kupili i koliko ste je cekali? IZVORNA PORUKA: lothroniell Narucila sam je od stolara, uzela sam pola drvo, pola iverica i kostala je 140e... IZVORNA PORUKA: minavb Aaaaa, ja mislila kupili ste gotovu. IZVORNA PORUKA: maslinica mi nismo kupovali komodicu za presvlacenje, ja sam kupila ormaric, posebno, a onaj sundjer za presvlacenje sam kupila i ici ce preko kreveca....i lepo mi je u visini, zadovoljna sam..ja nemam mesta za sve to u sobici, pa sam morala da se kombinujem IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Ja sam sve iskoristila iz moje devojacke sobe ( dok ne uselimo napokon u svoj stan pa cemo kupiti deciju sobu) ...hvala bogu pa odgovara ..a za previjanje smo dobili s kreveticem! IZVORNA PORUKA: lothroniell Nisam je jos u sobu ubacila, na sred dnevne je, ali morala sam da vam pokazem... [image]http://www4.slikomat.com/10/0410/xeh-201004.jpg[/image]
|
|
|
|