Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnica u avionu (Jat Airways) 28.3.2015 12:32:53
|
|
|
|
Anoniman
|
Mi bi smo trebali da idemo u avgustu , tj. 28.8 za Nemacku, sta vi mislite da li treba da putujem, ili ne, jer 8.9 ulazim u 8 mesec
|
|
|
|
RE: Trudnica u avionu (Jat Airways) 28.3.2015 12:35:58
|
|
|
|
adulence
|
Ja mislim da nema potrebe da se brines ako sve bude kako treba...
|
|
RE: Trudnica u avionu (Jat Airways) 28.3.2015 12:37:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Sveki vec negoduje, ne bi da idem, a to nam je bitna svadba, ne bi se mi tamo dugo zadrzavali , samo 7-10 dana, mm je za, a iskreno i ja se malo plasim
|
|
|
|
RE: Trudnica u avionu (Jat Airways) 28.3.2015 12:44:35
|
|
|
|
wivern
|
Ako ti lekar kaze da mozes i da je ok nemas razloga da se plasis.
|
|
RE: Trudnica u avionu (Jat Airways) 28.3.2015 13:27:47
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Mi bi smo trebali da idemo u avgustu , tj. 28.8 za Nemacku, sta vi mislite da li treba da putujem, ili ne, jer 8.9 ulazim u 8 mesec Slobodno! Ja sam isla kolima na Zlatibor u 8.om mesecu i sjajno mi je bilo ! Ako sve bude kako treba,ako dr da dozvolu,nema razloga da ne ides!
|
|
|
|
RE: Trudnica u avionu (Jat Airways) 28.3.2015 14:57:01
|
|
|
|
jess021
|
I mm ima ideju da u junu idemo u Grcku, a ja sam nesto skepticna. Tako da mi je tesko druge posavetovati kad ne znam ni sta bi ja
|
|
RE: Trudnica u avionu (Jat Airways) 28.3.2015 16:33:59
|
|
|
|
wivern
|
Sta vam je zene, ako vam dr da dozvolu nikakvih problema nema. Moja sestra zivi u Moskvi i u sve tri trudnoce se navozala avionom samo tako. Ali naravno, ako vam dr dozvoli.
|
|
RE: Trudnica u avionu (Jat Airways) 28.3.2015 16:51:14
|
|
|
|
serpica
|
Avion je najbezbednije prevozno sredstvo za trudnice,ali kako sam ja cula zavisi od avio kompanije,neke ne dozoljavaju let posle 36 nedelje..iako je recimo dr napisao da moze oni ne dozvoljaju,ne znam,najbolje je da se raspitas...
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?