dunja RR -> RE: Vreca za spavanje (24.9.2014 13:20:15)
|
Hvala puno! Uzeću ovaj džak od Beby Textila, samo ću ih zamoliti da bude malko širi i duži i uzeću jedno ćebe. Za početak [sm=smiley36.gif] A ovu vreću si mislila kasnije nekada da uzmem? KLIK IZVORNA PORUKA: Peace* IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: Peace* Ja ti rekoh da mi se ne sviđa u varijanti vreće. [sm=smiley36.gif] Eto, Von potvrdila. [sm=smiley36.gif] Ali, uzmi to ćebe, biće ti zgodno za šetnje tokom zime, u kolicima. Pitanje je samo dal ćeš dokupiti i klasičnu vreću. I ćebe. [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] A kako bre to veliko ćebe da smestim u kolica, ništa mi bre nije jasno [sm=smiley36.gif] Idi Dunja bestraga, blesava si skroz. [sm=smiley1.gif] KLIK za kolica, za kad idete kod nekoga autom, za dnevno spavanje, pa možda i noćno ako je miran kad spava. Možda tvoje iskustvo bude da je i vreća ok. Kad to sve testiraš, onda ćeš da odlučiš dal ti treba klasična vreća (od ramena) KLIK, i u međuvremenu ćeš zaključiti i koje širine treba da bude deo sa nogicama. A nakon svega ćeš i zaključiti dal ti treba veliko ćebe, ja bih svakako uzela, jer, trebaće ti jednom, a malo ćeš morati nekada oprati, pa ti treba rezervno. Eto, ja bih za sada uzela ono što sam pisala da volim kao ćebe al ne kao džak (što se Voninoj bebi umota oko glave, a Mod se kune u njega [sm=smiley36.gif]).
|
|
|
|