Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nintendo Wii (Wii konzola) 24.5.2010 9:43:44
|
|
|
|
2002m
|
Da i ne mogu da ga zeznem.Koliko kosta polovan?
|
|
|
|
RE: Nintendo Wii (Wii konzola) 24.5.2010 9:46:21
|
|
|
|
gagana83
|
Mi smo dali 150e. Ustvari jos nismo dali E sad ne znam da li mu je to prava cena jer smo uzeli od jednog druga koji ima igraonicu.
|
|
RE: Nintendo Wii (Wii konzola) 24.5.2010 9:47:52
|
|
|
|
2002m
|
super ste prosli,nov je preko 30.000 hilj.
|
|
|
|
RE: Nintendo Wii (Wii konzola) 24.5.2010 16:24:10
|
|
|
|
viking
|
Blago vama, mi hteli to da kupimo ali pošto živimo u zgradi (a ispod su neki čudaci koji lupaju u radijator ako mi slučajno nešto ispadne iz ruke) odustali smo od toga... sigurno bismo zaratili jer bismo im (mi debeli) smetali skačući...
|
|
RE: Nintendo Wii (Wii konzola) 16.8.2010 15:52:33
|
|
|
|
Vučko.ba.
|
IZVORNA PORUKA: kokoloko njemu brzo dosadi igrica, a kupiti novu je teško (5000-6000). igrice jesu skupe, ali ....uvijek ima ovo ali moj muz je, kad je donio to čudo iz prvog posta, kupio i eksterni disk na kojem trenutno imamo preko 300 igrica e sad ne znam koliko je to para, čini mi se da je disk sa stotinu igrica bio oko 100 eura...
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?