Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Vodeni sportovi jačaju kičmu i srce 20.5.2010 14:37:14
|
|
|
|
Anoniman
|
a tek što se projedu od plivanja živjelo plivanje
|
|
|
|
RE: Vodeni sportovi jačaju kičmu i srce 6.7.2015 23:04:14
|
|
|
|
vikiveki
|
Super tekst znala sam da je plivanje dobro,ali nisam znala da je toliko dobro za kičmu i srce,od sutra ćemo više vremena provoditi u bazenu Ja lično ne bih izlazila iz vode,a i deca obožavaju da se kupaju
|
|
RE: Vodeni sportovi jačaju kičmu i srce 6.7.2015 23:18:01
|
|
|
|
mila83
|
Nisam ni ja znala sve pojedinosti bas....lepo ! Ziveo kupanjac !
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Vodeni sportovi jačaju kičmu i srce 6.7.2015 23:20:53
|
|
|
|
vikiveki
|
ma sutra svi na plaže ili u bazene ja ću od ranog jutra da se kupam u bazenu da nas ne uhvati posle jako sunce oko podneva
|
|
RE: Vodeni sportovi jačaju kičmu i srce 23.7.2015 23:33:53
|
|
|
|
aleksandrici
|
Slazem se,samo plivanje.Volim ga i ja....
|
|
|
|
RE: Vodeni sportovi jačaju kičmu i srce 23.7.2015 23:38:42
|
|
|
|
vikiveki
|
Kod nas svi vole plivanje,porodično
|
|
RE: Vodeni sportovi jačaju kičmu i srce 23.7.2015 23:40:11
|
|
|
|
jovana jojo
|
I kod nas svi volimo da plivamo, a mislim da će i D . i J. voleti da plivaju
|
|
|
|
RE: Vodeni sportovi jačaju kičmu i srce 23.7.2015 23:41:28
|
|
|
|
veselicaa
|
Plivanje je veoma korisno za celo telo,to svako zna.Steta sto nismo negde pored mora ili neke lepe reke pa da cesce plivamo i mi a i deca.
|
|
|
|
RE: Vodeni sportovi jačaju kičmu i srce 24.7.2015 9:34:23
|
|
|
|
amdn
|
mi se tek ove god. oslobodili straha od vode, bili par puta na bazenu i bas mu se dopalo, nadam se dacemo moci u avgustu opet kad prodju boginje, inace nema krivu kicmu ali ima jako lose drzanje, ja ga zovem kiflica i stalno ga opminjem da se ispravi, o vezbanju kuci nema sanse, odbija i kroz igru odmah shvati
|
|
|
|
RE: Vodeni sportovi jačaju kičmu i srce 24.7.2015 11:01:31
|
|
|
|
vikiveki
|
Da, kroz plivanje se angažuje dosta mišića,mi plivamo svaki dan u bazenu ali jedva čekam da idemo na more jer more je more
|
|
RE: Vodeni sportovi jačaju kičmu i srce 24.7.2015 16:20:08
|
|
|
|
amdn
|
bravo Viki za vas i vas bazen
|
|
|
|
RE: Vodeni sportovi jačaju kičmu i srce 14.12.2016 13:34:11
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Kod T se vec mali nazire kako se lepo razvija od plivanja
|
|
|
|
RE: Vodeni sportovi jačaju kičmu i srce 25.7.2017 13:41:57
|
|
|
|
Dragce86
|
Mi jedva cekamo mooreee, da mama i tata malo vezbaju misice a da se bebena zabavlja u pesku :)
|
|
|
|
RE: Vodeni sportovi jačaju kičmu i srce 25.7.2017 13:52:09
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Moja T obozava vodu vec sam pisala. Skoro smo bili kod Dr. I ona pita jel trenira nesto ja kazem plivanje ..bas je rekla.vidi se. Od onakvog misica kako se.lepo razvila.
|
|
|
|
RE: Vodeni sportovi jačaju kičmu i srce 25.7.2017 15:15:10
|
|
|
|
vocicana
|
Slazem se da je jako vazno da deca plivaju i bave se sportom. Plivanje treba znati, svakako, a ko se time bavi aktivno, svaka cast. Mene jeplivanje izvuklo sa bolovima u ledjima i smatram to najboljom sportskom aktivnoscu.
|
|
RE: Vodeni sportovi jačaju kičmu i srce 26.7.2017 9:19:24
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Vec sam pisala udavicu vas al opet...moja T se od malog stiglica predivno razvila za dve godine. Naj bolji sport. Sto rece nasa dr. Pored plivanja joj nosta ne treba.
|
|
|
|
RE: Vodeni sportovi jačaju kičmu i srce 26.7.2017 9:26:13
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pa da, plivanje aktivira sve misice. Jos kad bi ziveli na moru, pa plivali tamo :)
|
|
RE: Vodeni sportovi jačaju kičmu i srce 26.7.2017 23:01:27
|
|
|
|
dddaca
|
Eh, kada bi ziveli na moru, pa svaki dan vodile decu na plazu, umesto na igraliste Spojis lepo i korisno
|
|
|
|
RE: Vodeni sportovi jačaju kičmu i srce 7.9.2017 23:28:26
|
|
|
|
mama Jo
|
Plivanje je super, i trebalo bibda bude jedsn od osnovnih i prvih sportova za dete... bar neko vreme, pa ako im se bas ne svidi onda dobro 😁 alindefinitivno moraju znati da plivaju, sto pre to bolje
|
|
|
|
RE: Vodeni sportovi jačaju kičmu i srce 8.9.2017 8:53:30
|
|
|
|
krin 40
|
IZVORNA PORUKA: dddaca Eh, kada bi ziveli na moru, pa svaki dan vodile decu na plazu, umesto na igraliste Spojis lepo i korisno Joj daco baš tako
|
|
RE: Vodeni sportovi jačaju kičmu i srce 21.7.2019 14:41:52
|
|
|
|
MimaKos
|
Potluno se slazem, al to samo dok je leto :) ali je plivanje zakon za pravilan razvoj tela
|
|
|
| Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Mladeži kod dece: Kada je potreban pregled?Mladeži su uobičajene promene na koži, prisutne kod većine ljudi, uključujući decu. Iako su obično bezopasni, roditelji ...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?