dunja RR -> RE: Šta smo danas kupile ? - II deo (27.3.2023 23:11:39)
|
Jooj, ja ne znam da li bih se usudila na bilo šta osim depilacije. Ja se oduvek depiliram (u salonu), samo noge, na rukama nemam nijednu dlaku. Dostigla sam fazu da i mesec i po posle depilacije nemam niti jednu dlačicu na nogama. Sad su tek počele da rastu, depilirala sam se polovinom februara, pre zimovanja. Verujem da je do toga što se oduvek depiliram (brijala sam se samo kratko, tokom srednje škole), a moguće da imaju uticaja i hormoni, godine, mada nešto kontam, sa godinama se smanjuje estrogen, obično žele prodlakave kako se bliže menopauzi, a kod mene je obrnuto. Zimi se uopšte ne depiliram, skoro da i nemam dlaka na nogama, odem eventualno na depilaciju ako zimi putujemo negde, a hotel ima bazen. Sorry za off [sm=smiley26.gif] IZVORNA PORUKA: dddaca Javi kad krenu [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Salim se, stvarno me interesuje da li je poput brijaca ili ih cupa iz korena. Imam epilator koji cupa, ali posle njega hoce da urastaju dlake, pa ga i ne koristim cesto
|
|
|
|