RE: Šta smo danas kupile ? - II deo (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Mirko Svirko -> RE: Šta smo danas kupile ? - II deo (3.12.2019 12:44:27)

Ja sam imala lampu,elektricnu turpiju i onaj asporator sto skuplja tu prasinu. Gelove naravno. Radila kumi i sebi, i po komsiluku... Posle prodala sve. Ne mogu sve ds pohvatam i da uradim. A u to vreme sam bila trudna i isla u skolu. Ja sam radila izlivanje ali imala one aluminijumske kalupe. A ono sa vestacima kad se lepe ja nikako nisam uspela da ubodem znaci kako zalepim ja ga odlepim. Otprilike sma sve platila oko 7000din. Eto to sve pocetno. Prajmer i neke gelove. Cetkice. Onda kalupe. Lampu, aspirator,elek.turpiju..Ne znam mozda bilo jos ne nesto. Sad se i ne secam.

Dragica Draga -> RE: Šta smo danas kupile ? - II deo (3.12.2019 14:42:11)

Hleb i kifle, pavlaku

branki* -> RE: Šta smo danas kupile ? - II deo (3.12.2019 14:51:43)

IZVORNA PORUKA: Filadendronka

Ma citala sam i na netu sta otprilike i kako. Moja rodjaka tako krenula i nikako da ubode da valja. Pa sam zato pitala Voci iz prve ruke sta je tacno kupila i kako nanosi. Uzela bih neku najobicniju lampu, posto meni ovo treba samo za licnu upotrebu. Mislim da bih jedino tako uvek imala uredne nokte, jer nema zakazivanja, cekanja, uklapanja. I finansijski mislim da bih mnogo bolje prosla, cesto mi bude zao bacanja novca na moje kandze. 🙊
IZVORNA PORUKA: bubulence

Fili, na yt imas clipove kako se radi i sta je potrebno od materijala. Ja sam zavrsila kurs i jedno vreme radila , ali nije islo zbog dece. Za to mora da se izdvoji vreme, meni nije bilo izvodljivo pored njih dve i brzo sam odustala a krenulo mi je sjajno. 

u lidlu ce od cetvrtka da bude lampa neka za nokte i pribor za manikir,cena 4000.vidi im katalog.
lidl bi trebalo da me placa koliko ga spominjem po temama[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

branki* -> RE: Šta smo danas kupile ? - II deo (3.12.2019 14:56:34)

[img]https://www.ringeraja.rs/lokalni/Slike/forum/images/2017841-9545.jpg[/img]
U povratku sa posla-donji deo pidžame za moju mamu,već kuhinjske krpe za mene ,činiju za slavsko zito(dobije se i časa srećna slava) i dekorativne novogodišnje ukrasne sveće. 

MamaNecaVo -> RE: Šta smo danas kupile ? - II deo (3.12.2019 23:00:01)

IZVORNA PORUKA: branki*

IZVORNA PORUKA: Filadendronka

Ma citala sam i na netu sta otprilike i kako. Moja rodjaka tako krenula i nikako da ubode da valja. Pa sam zato pitala Voci iz prve ruke sta je tacno kupila i kako nanosi. Uzela bih neku najobicniju lampu, posto meni ovo treba samo za licnu upotrebu. Mislim da bih jedino tako uvek imala uredne nokte, jer nema zakazivanja, cekanja, uklapanja. I finansijski mislim da bih mnogo bolje prosla, cesto mi bude zao bacanja novca na moje kandze. 🙊
IZVORNA PORUKA: bubulence

Fili, na yt imas clipove kako se radi i sta je potrebno od materijala. Ja sam zavrsila kurs i jedno vreme radila , ali nije islo zbog dece. Za to mora da se izdvoji vreme, meni nije bilo izvodljivo pored njih dve i brzo sam odustala a krenulo mi je sjajno. 

u lidlu ce od cetvrtka da bude lampa neka za nokte i pribor za manikir,cena 4000.vidi im katalog.
lidl bi trebalo da me placa koliko ga spominjem po temama[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Lampa je super, imam je preko 4 godine 😁

Dragica Draga -> RE: Šta smo danas kupile ? - II deo (4.12.2019 20:55:46)

Kafa, hleb, pereca

flamingos -> RE: Šta smo danas kupile ? - II deo (3.1.2020 17:46:52)

Išli smo svo troje u Dexi.co i kupili Anđeli poklon za Božić-igračku koju je poželela.

branki* -> RE: Šta smo danas kupile ? - II deo (3.1.2020 18:40:38)

ho ho ho ho,idemo u dexico[sm=sloncek.gif][sm=bravo.gif]

mama Jo -> RE: Šta smo danas kupile ? - II deo (3.1.2020 21:52:00)

J jaknu u benetonu 😊

Mirko Svirko -> RE: Šta smo danas kupile ? - II deo (4.1.2020 15:52:12)

Namirnice za kucu. Dinosaurusa za M. Farbu da se farbam 🤗

flamingos -> RE: Šta smo danas kupile ? - II deo (4.1.2020 15:53:17)

Mirko,bfavo za kupovinu.Ljubi mališana❤

Mirko Svirko -> RE: Šta smo danas kupile ? - II deo (13.1.2020 19:59:39)

[img]https://www.ringeraja.rs/lokalni/Slike/forum/images/2033093-2085.jpg[/img]

Mi bas volimo zivotinje. Danas dok smo set_ali, M ugleda zivotinjske carape 😊

Khaleesi -> RE: Šta smo danas kupile ? - II deo (13.1.2020 20:03:49)

Pidzamu u lidlu 😁

flamingos -> RE: Šta smo danas kupile ? - II deo (13.1.2020 20:34:01)

Mirko,Kh,bravo za kupovinu👍

Duškić -> RE: Šta smo danas kupile ? - II deo (13.1.2020 21:48:26)

Simpa, kupovina. Ja bluzice deci.

branki* -> RE: Šta smo danas kupile ? - II deo (15.1.2020 19:25:02)

jaoo,ja juce predivnu kosulju maslinasto zelene boje,sa dva karnera i na vezivanje oko vrata.nosila sam je kod kuma na rodjendanu.

Ivanka 75 -> RE: Šta smo danas kupile ? - II deo (1.2.2020 15:50:05)

Ivki jaknu zimsku u Waikikiju, opasno snizenu 👍
4 duksa za rodjendane ovih dana drugarima, i sebi kaput narucila! 
Kad je bal nek je bal 😊

emicaa -> RE: Šta smo danas kupile ? - II deo (1.2.2020 18:19:44)

Sebi tri bluzice,nasla po ludim cjenama skroz.Uz to Davidu 3 trenerke i farmerice i Dori helanke.Ne znam treba li i to prijavljivati,dvoje gacice i grudnjak 😂😂

branki* -> RE: Šta smo danas kupile ? - II deo (2.2.2020 10:07:44)

Sve se racuna, emice😁Ja nista.... Juce bila samo do lidla..poslednje sto sam kupila je lopta za pilates i trake za vezbanje. 

MamaNecaVo -> RE: Šta smo danas kupile ? - II deo (2.2.2020 18:41:38)

Princes krofne. Kakva sam domacica. 🤣

gagana83 -> RE: Šta smo danas kupile ? - II deo (4.2.2020 15:42:35)

Nije danas već juče, ali ajde da se pohvalim. Luster 🙂

vocicana -> RE: Šta smo danas kupile ? - II deo (6.2.2020 11:13:54)

Ja juce, malo protrcala kroz Sinsai, volim onu radnju, kupila majicu, belu, pamucnu sa nekim plavim natpisom, jedan divni premekani sal i zacin, malo kolacica za osvezenje spavace sobe. Ahahhaa, lep simpatican ves svacega ima.

Ana RR -> RE: Šta smo danas kupile ? - II deo (6.2.2020 11:17:18)

Gagana, bravo za luster [sm=bravo.gif]

Voci, mmmm nice [sm=smiley1.gif]

Mi kupili tepih juče, mnogo mi se dopao. Malo je uzak za garnituru pa treba da se naviknem na to. Garnitura ogromna, ne mogu naći toliki tepih za nju a da mi se dopada i da mi ne prekrije celu dnevnu.

Ivanka 75 -> RE: Šta smo danas kupile ? - II deo (6.2.2020 11:18:37)

Gagana, molim te slikaj luster, ja nekako ne mogu da nadjem 2 komada odgovarajucih za kuhinju i trpezariju 🙁 Vec 12 godina... 😊 😊 😊
Gde si kupila? 

Sanjica26 RR -> RE: Šta smo danas kupile ? - II deo (6.2.2020 11:26:15)

Svasta ovih dana: luster za dnevnu, tepih za dnevnu i stazu za hodnik. Sitnice u ikei.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sledeća stranica >   >>