MamaNecaVo -> RE: Šta smo danas kupile ? - II deo (3.12.2019 23:00:01)
|
IZVORNA PORUKA: branki* IZVORNA PORUKA: Filadendronka Ma citala sam i na netu sta otprilike i kako. Moja rodjaka tako krenula i nikako da ubode da valja. Pa sam zato pitala Voci iz prve ruke sta je tacno kupila i kako nanosi. Uzela bih neku najobicniju lampu, posto meni ovo treba samo za licnu upotrebu. Mislim da bih jedino tako uvek imala uredne nokte, jer nema zakazivanja, cekanja, uklapanja. I finansijski mislim da bih mnogo bolje prosla, cesto mi bude zao bacanja novca na moje kandze. 🙊 IZVORNA PORUKA: bubulence Fili, na yt imas clipove kako se radi i sta je potrebno od materijala. Ja sam zavrsila kurs i jedno vreme radila , ali nije islo zbog dece. Za to mora da se izdvoji vreme, meni nije bilo izvodljivo pored njih dve i brzo sam odustala a krenulo mi je sjajno. u lidlu ce od cetvrtka da bude lampa neka za nokte i pribor za manikir,cena 4000.vidi im katalog. lidl bi trebalo da me placa koliko ga spominjem po temama[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Lampa je super, imam je preko 4 godine 😁
|
|
|
|