Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 11.2.2019 22:03:36
|
|
|
|
vocicana
|
Kupila samo dve stvari danas u Katrinu. Uzela jedan kao ogrtac tanji od zelenog buklea sa rukavima od sj+đkaja i kaisicem i jednu haljinicu. Tamnije sive boje. Bas sam srecna!
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 14.2.2019 8:15:53
|
|
|
|
vocicana
|
Upisujem se, juce sam napravila ugovor za kredit, kupila sam sebi lap top. Radnja Emmi, za 25000, akcija do 16.2, msm da nisam pogresila.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 16.2.2019 13:30:10
|
|
|
|
Sarav
|
Mleko i hleb, sutra je dan za nedeljnu kupovinu
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 16.2.2019 23:02:25
|
|
|
|
bubulence
|
Sebi i deci patike, ustvari starijoj cerki dvoje... Trebaju im jos neke cipelice za prolece i mirne su do leta... E da, uzela sam sebi i neke kao trudnicke helanke kod Kineza za 650 dinara 😁, a izgledaju odlicno
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 17.2.2019 17:34:19
|
|
|
|
Ana RR
|
Sebi jaknu u Intersportu i Marku naočare za plivanje. Bluzicu i džemperić, duks za Marka.
< Poruku je uredio Ana RR -- 17.2.2019 18:23:18 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 17.2.2019 17:41:44
|
|
|
|
branki*
|
ja nista...merkam jedan kaputic kratki u vogeliju,videla ga jos za novu godinu,a sad je snizenje,ali ne znam da li i je potreban uopste...mada mi se dopada.
< Poruku je uredio branki* -- 17.2.2019 17:42:24 >
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 17.2.2019 17:55:55
|
|
|
|
Ana RR
|
E ja sam danas gledala neke kaputiće u Koton-u, na popustu su. Ima za 2000 dinara, stoji mi kao saliven ali nisam bila sigurna u boju pa nisam kupila.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 18.2.2019 13:47:44
|
|
|
|
branki*
|
kupila dva kaputica u vogeliju...kacim slike u temi..bas su lepi.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 18.2.2019 21:14:43
|
|
|
|
veselicaa
|
Usisivac,Nini carapice,namirnice.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 19.2.2019 7:51:19
|
|
|
|
vocicana
|
Juce sam dodala rumenilo, od svoje sminke, pocastila sebe, nestao mi je bronzer pa sam uzela jedan braon ali mat.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 26.2.2019 14:01:34
|
|
|
|
bubulence
|
Sebi nista osim ananasa. Deci haljine, hulahopke (hulahopke za decu 900din😠), carapice i po dvoje gacica. Bratovim klincima pokloncice za rodjendan
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 26.2.2019 14:06:09
|
|
|
|
veselicaa
|
Bubi,ananas Bar ti se ne jedu slatkisi.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 26.2.2019 14:07:10
|
|
|
|
bubulence
|
Pa da, kod nas niko ne voli ananas, a ja se davim u njemu od kada sam trudna...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 26.2.2019 14:07:36
|
|
|
|
bubulence
|
A jedem i slatko, nista ne brini 😂
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 26.2.2019 14:08:41
|
|
|
|
veselicaa
|
Samo ti uzivaj
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 26.2.2019 14:10:30
|
|
|
|
bubulence
|
Jos, da mi ti razvuces neku pitu... Ili kiflice... Uh 🐷
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 26.2.2019 14:14:24
|
|
|
|
Ana RR
|
Jel ti znaš da ananas izaziva kontrakcije?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 26.2.2019 14:15:41
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Jel ti znaš da ananas izaziva kontrakcije? Zezas me??? 😏
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 26.2.2019 14:26:39
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: Ana RR Jel ti znaš da ananas izaziva kontrakcije? Zezas me??? 😏 Nisi znala?Mada sam ga i ja jela u trudnoci sa S.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 26.2.2019 14:28:12
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: Ana RR Jel ti znaš da ananas izaziva kontrakcije? Zezas me??? 😏 Ne zezam, mislila sam da znaš imamo negde i temu u kojoj se pisalo o tome.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 26.2.2019 14:54:56
|
|
|
|
bubulence
|
Nisam imala pojma, evo prvi put cujem... Uh, moracu da ga izbacim...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 26.2.2019 14:55:25
|
|
|
|
Sanidej
|
Auu a ja se razvaljivala od ananasa u trudnoci..
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 26.2.2019 16:59:16
|
|
|
|
Sarav
|
Kupili meso, voće, povrće. Frižider i zamrzivač smo baš ispraznili
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 26.2.2019 17:01:16
|
|
|
|
mirana1
|
Jutros bluzicu i pantalone.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 26.2.2019 17:55:52
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: Ana RR Jel ti znaš da ananas izaziva kontrakcije? Zezas me??? 😏 Ne zezam, mislila sam da znaš imamo negde i temu u kojoj se pisalo o tome. Ja sad sa V nisam smela da ga jedem ni pod tackom razno jer su me razvaljivale kontrakcije od pocetka. A bio je stalno na snizenju i meni se jeo nenormalno 😂
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?