Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 5.3.2018 20:54:40
|
|
|
|
Sarav
|
Haljine za mene i devojčice
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 5.3.2018 21:05:00
|
|
|
|
mama Jo
|
2 magnetica za frizider, bombone, coko orabmnge keks i zuti secer i fairy
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 6.3.2018 7:25:47
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Sinoc kupila T supem majcicu sa oblackom ispod koga su mali oblacici bebe
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 6.3.2018 13:32:17
|
|
|
|
Sarav
|
Keel toys igračke za obe, preslatke su lutkice
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 6.3.2018 13:40:35
|
|
|
|
Mala Elena
|
Lekove za inhalaciju..
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 6.3.2018 23:00:44
|
|
|
|
mama Jo
|
Pelene, sebamed sapun, napolitanke, keksice, pavlaku
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 7.3.2018 16:31:16
|
|
|
|
Tatjana.87
|
Pelene, puding,cokoladu i slatku pavlaku (spremace se neki slatkisi za praznik)
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 7.3.2018 16:35:30
|
|
|
|
Sarav
|
Ciklame, minđuše za mamu i sestru mm, kolačić princezu za S i pantalonice za rođendan S drugarice.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 7.3.2018 16:40:15
|
|
|
|
Mala Elena
|
I ja zelim ciklamuuu Treba da kupim svasta ali nemam priliku da izadjem..
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 7.3.2018 16:56:45
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Carapeeeee
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 7.3.2018 16:59:01
|
|
|
|
madre
|
striet i poklon drugarici za rodjendan
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 7.3.2018 23:16:16
|
|
|
|
mama Jo
|
Kafu, caj, sok 😊
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 7.3.2018 23:24:41
|
|
|
|
Mala Elena
|
Oreo i Bambi
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 8.3.2018 19:33:13
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Uhh svasta u radnji, sastojke za mafine, povrce i V kupih jednu trenerkicu donji deo.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 8.3.2018 19:35:18
|
|
|
|
mama Jo
|
Mleko i smoki
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 11.3.2018 22:02:29
|
|
|
|
Ana RR
|
Marku patike (jeeeeedva smo našli) i na osnovu njegovih sam ja dobila dodatnih 40% popusta na već snižene patike, tako da sam kupila reebok za 1700 dinara. Nisu baš u mom fazonu (znak je nešto ljubičasto roze) ali za štrapac po mom "selu" su super Markove moje
< Poruku je uredio Ana RR -- 11.3.2018 22:06:02 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 11.3.2018 22:11:27
|
|
|
|
mama Jo
|
Wow msni su bas lepe, i jedne i druge! Je l' taj popust i dalje vazi, ili je bio samo za vikend? I gde? Ja sam danas samo kokice kupila kada smo setali, ostalu nabavku obavio mm.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 11.3.2018 22:12:01
|
|
|
|
veselicaa
|
Ana bas su lepe.Jel preko sajta ili u prodavnici? Gledala sam ja neke sajtove i nasla smizlama reebok patike za manje od 2500 dinara.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 11.3.2018 22:16:08
|
|
|
|
Ana RR
|
U Planeti smo bili. Važi popust i dalje ali je samo na artikle koje su oni obeležili, zato nisam imala neki izbor. Bilo mi je bitno da kupim Marku a posle sam gledala da li mogu da se uklopim u nešto. Ali stvarno je smešna cena. Moram kupiti i jedne baš letnje, videla sam neke Nike i Diadora što mi se sviđaju.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 11.3.2018 22:21:10
|
|
|
|
veselicaa
|
Mi kada smo bili u Planeti pre jedno mesec dana nista nije bilo na snizenju.Ova snizenja sam gledala na sajtu Djak.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.3.2018 8:54:16
|
|
|
|
Ana RR
|
I u Sport Vision ima sličan popust. Kupiš jedan artikal a drugi dobiješ sa 50% popusta. Ali isto je popust na artikle koje su oni obeležili.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.3.2018 8:57:28
|
|
|
|
Ana RR
|
I u Sport Vision ima sličan popust. Kupiš jedan artikal a drugi dobiješ sa 50% popusta. Ali isto je popust na artikle koje su oni obeležili.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.3.2018 9:05:31
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Pre neki dan mi je muz kupio lap top. Konacno da imam svoj.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.3.2018 9:12:42
|
|
|
|
mama Jo
|
Mi Jani treba da uzmemo patike. Super za ovaj popust, bas povoljno moze da se uzme. Pogledacemo tamo, sad cu bas na sajtu da gledam. Sanjice za muza, lepo, lepo 😊
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.3.2018 11:03:17
|
|
|
|
veselicaa
|
Sanjice bas lepo
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?